2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

bende fazlasıyla evde olmaktan dolayı sıkılıyorum , haftada 3 gün dersim var gerisi bomboş , bi meşkale bulmam lazım kendimi en yakın zamanda

Battaniye örebilirsin
Ben örüyorum ve bitecek hayırlısı ile, bitmeden paylaşmak istemedim.
Güzel halini görün istiyorum...

Ayrıca, bir ip gördüm inanılmaz güzel, ondan yatağımın üzerine yapıcam...
Sadece renklerine karar veremedim bir türlü... :106:

nasıl bi ip, nasıllll merak ettim

Canım Amelie adı, izle muhakkak sonrada bana yaz bakalım beğencekmisin souvvenir e de süledim

öğleden sonra indireyim de eşimle izleyeyim akşam evde tv olmayınca full film izliyoruz, yakında film canavarı olacağız galiba umarım indirecek link bulurum

Her hafta cam mı silinir canım ya, bence ayda bir yeter bence.
Hele kış aylarında, haftasonuna güneşli gün gelirse ne ala, eğer gelmezse boşver gitsin...

Sende benim gibi düşüncelere sahipsin zaten bu konularda.
Sen kendi canının kıymetini bilmedin mi, başkası hiç bilmiyor... O yüzden insanın kendini fazla yıpratmaması görüşündeyim.
Bende çalıştığım süre boyunca ayda bir temizlikçi alacağım, başka yolu yok çünkü...
Hem çalış, hem eve koştur, hem de dip temizlik yap, insanın kendine vakti kalmaz.
Zaten banyo ve mutfak temizliği canıma okuyor yeterince...

Benim eşimde öyle, süpürüyor sadece ama sağolsun, süpürgeyi çok iyi yapar.
Dip köşe süpürmedik yer bırakmıyor, çekilmesi zor yerleri çekiyor öyle süpürüyor.
Benim de işime geliyor... Başak burcu ne de olsa, o yüzden titizdir

Ben temizlikçi almıyorum ama
Oldukça minik evimiz
Tek te yapmadığım için ikimiz üstesinden geliyoruz
Aynen.. Öyle kendimi de heba edemem yani.. Ev bana hizmet etmeli ben ona değil rahat edebilmeliyim..

Banyoyu eşime devrediyorum son zamanlarda
Misafir gelcek banyo kötü ama mutfakta kötü vs diye naz yapıp mutfağa geçiyorum

film kültürüm yok hangi film bu bebiş adı ne :44:

Amelie bebişim adı Fransız yapımı , hepiniz izleyin merak ediyorum yorumlarınızı vala

örgüde pek yetenekli değilim ya ben eskiden sevgilim için atkı örmeye başlamıştım bi türlü öremedim anneme ördürüp ben yaptım diye vermiştim
geçenlerde örgü örme ile ilgili harika bir kitap serisi okudum sizede bahsedim belki duyanlar vardır aranızda ama. İlk kitabın adı Küçük Mucizeler Dükkanı.
Kanseri yenmiş bir kadın bir yumak mutluluk adında bir yüncü açıyor kendine ve kurs düzenliyor mesela ilk yaptıklarıda bebek battaniyesiydi, kursa gelen insanlarla aralarında oluşan dostluğu , yaşadıkları sorunları anlatıyor ama çok harika bir kitap tavsiye ederim . toplam 4 kitap ama farklı hikayeler konular . Saygılar

öğleden sonra indireyim de eşimle izleyeyim akşam evde tv olmayınca full film izliyoruz, yakında film canavarı olacağız galiba umarım indirecek link bulurum

bizimde ilk bi ay tv'miz vardı ama digitürk yoktu, bi ay boyunca evde olduğumuz her akşam film izlemiştik

canımcım ne ile indiriyorsun? sana yardımcı olabilirim bu konuda kurdu oldum ben bu işlerin hergün eşimle en az 2 film izlediğimiz için

Ay canım benim ne mutlu sana o zaman, ayrıca beğenmediğiniz birşeyin de değiştirilebilmesi ayrı bir güzellik...
Sevindim senin adına...

Evet canım, biliyorum..
Mutlaka izleyeceğim, hatta bugün gibi D&R'da varmı DVD'si ona bakıcam...

film kültürüm yok hangi film bu bebiş adı ne :44:

Fransız filmi canım, ben genelde fransız filmlerini sevmem, hiç kaale bile almam...
Ama herkes bu filmi çok övüyor, izleyeceğim mutlaka.
İsmi Amélie

Son düzenleme:
canımcım ne ile indiriyorsun? sana yardımcı olabilirim bu konuda kurdu oldum ben bu işlerin hergün eşimle en az 2 film izlediğimiz için

bilmiyorum ki aratıyorum, bulduğum yerleri deniyorum :44: indirip akşam evde izliyoruz. ben genelde kore indirip onları izliyoruz tabi ki
sen nerden indiriyorsun? ben de ordan indireyim

Kız ama çok güzel Fansız filmleri var, hele bu yönetmenin tüm filmleri bi başka güzel

anneliğe hazırlanalım yavaştan

Eki Görüntüle 576523

Evet malesef bir çok aile böyle yapıyor.
Allah ev huzurunu kaçırtmasın, eşim bana bağırmaz.
İnşallah bu böyle devam eder. tartışmalar muhakkak olacak fakat önemli olan saygıyı yitirmemek.

Geçen akşam annemden eve geldik, birşey almayı unutmuşuz, kapıdan girince dedim ki "canım sen gidip şunu alsan çok iyi olacak"
Dedi "tüh keşke annenden çıkınca söyleseydin alacağımızı" dedim istersen ben gidip alayım.
Evin her köşesi bakkal dolu, 2 dk'lık mevzu yani.
"Tamam neyse boşver, çıkma madem yarın hallederiz" dedim bende.
Bir bozuldu dedi "sen mi karar vereceksin benim çıkıp çıkmayacağıma" benim de tepem attı.
Fakat sustum o an, hiç birşey demedim, o da çıktı dışarı alacağını aldı geldi hemen.

Sarıldı özür dilerim, yanlış harekette bulundum, hadi barışalım dedi hemen.
Eridim resmen, eşimin bu huyunu seviyorum, fakat ben orda susmasam tartışmayı büyütecek laf söylesem, eminim farklı yönlere kayardı bu konuşma.
O yüzden bazen bizde de bitiyor zannedersem, hem zamanla insan bir birini daha iyi anlıyor, daha huyuna suyuna davranmasını biliyor...

Canım pamuk gibi, yumuşacık bir ip ama adını sormadım.
Adını öğreneyim hemen yazarım, çok güzel tam battaniyelik ve cıvıl cıvıl renkleri var.
Tüh, keşke adını sorsaydım... :26:

tamam çok merak ettim tatlım, öğrenirsen bana söyle

bilmiyorum ki aratıyorum, bulduğum yerleri deniyorum :44: indirip akşam evde izliyoruz. ben genelde kore indirip onları izliyoruz tabi ki
sen nerden indiriyorsun? ben de ordan indireyim

bak ben torrent diye bir program kullanıyorum nerdeyse tüm filmleri buluyorum orda ama düşün yane 100 filmden belki 1 tane bulamıyorumdur,çok geniş arşivi var, sonra altyazısını buluyorum fıstık gibi izliyorum , istersen anlatırım nasıl kuracağını sana ???

Ben o kitabı çok merak ediyordum, geçenlerde D&R'da elime aldım sonra bıraktım.
Okumam gereken o kadar çok kitabım varki evde, bir türlü kitaplık alıp düzenleyemedik valla.
İnşallah onunda serisini bir gün alacağım, herkes çok beğeniyor, bu kitabın da methini çok duydum...

bende şans eseri gördüm kapak falan etkiledi beni aldım iyikide almışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…