bende fazlasıyla evde olmaktan dolayı sıkılıyorum , haftada 3 gün dersim var gerisi bomboş , bi meşkale bulmam lazım kendimi en yakın zamanda
Kadercim bence kıyafet çok güzel, çanta da
best'cim o hangi film, izleyeyim diyorum
Battaniye örebilirsin
Ben örüyorum ve bitecek hayırlısı ile, bitmeden paylaşmak istemedim.
Güzel halini görün istiyorum...
Ayrıca, bir ip gördüm inanılmaz güzel, ondan yatağımın üzerine yapıcam...
Sadece renklerine karar veremedim bir türlü... :106:
Canım Amelie adı, izle muhakkak sonrada bana yaz bakalım beğencekmisin souvvenir e de süledim
Biz ikimizde Cumartesi 1 e kadar çalışıyoruz
Sonrasında eğer düğün dernek vs. yoksa eve gidince birlikte temizlik yaparız ki Pazar günü bize kalsın
Ama ne yalan söyleyeyim öyle her hafta cam silmem, yazın ayda 1 kışın yağmur sebebi ile daha da uzatırım bu süreyi..
ben daha camları silmedim hiç 3 aydırama sürekli yağmur yağıyor ya sadece pazar günleri evde olduğum için çok gözüme batmıyor benim şimdilik ama silmeye karar verirsem bende yarım gün birini almaya düşünüyorum ..
haftalık temizliği eşimle birlikte cuma yada cumartesi akşamı yapıyoruz .. o süpürüyor sadece ama olsun
Her hafta cam mı silinir canım ya, bence ayda bir yeter bence.
Hele kış aylarında, haftasonuna güneşli gün gelirse ne ala, eğer gelmezse boşver gitsin...
Sende benim gibi düşüncelere sahipsin zaten bu konularda.
Sen kendi canının kıymetini bilmedin mi, başkası hiç bilmiyor... O yüzden insanın kendini fazla yıpratmaması görüşündeyim.
Bende çalıştığım süre boyunca ayda bir temizlikçi alacağım, başka yolu yok çünkü...
Hem çalış, hem eve koştur, hem de dip temizlik yap, insanın kendine vakti kalmaz.
Zaten banyo ve mutfak temizliği canıma okuyor yeterince...
film kültürüm yok hangi film bu bebiş adı ne :44:
Battaniye örebilirsin
Ben örüyorum ve bitecek hayırlısı ile, bitmeden paylaşmak istemedim.
Güzel halini görün istiyorum...
Ayrıca, bir ip gördüm inanılmaz güzel, ondan yatağımın üzerine yapıcam...
Sadece renklerine karar veremedim bir türlü... :106:
öğleden sonra indireyim de eşimle izleyeyim akşamevde tv olmayınca full film izliyoruz, yakında film canavarı olacağız galiba umarım indirecek link bulurum
öğleden sonra indireyim de eşimle izleyeyim akşamevde tv olmayınca full film izliyoruz, yakında film canavarı olacağız galiba umarım indirecek link bulurum
kızlar dün fotoğraf albümümüz geldi. bir sayfayı o kadar kötü yapmışlar ki, fotoşop berbat. eşim kalbinizi kırmadan önerilerimi iletmek isterim diye mesaj yazdı. kız hemen aradı ve eşim iletişim becerilerini çok güzel kullanarak derdini anlattı eşim. kız o sayfayı tekrar göndereceğini söyledi. bayıldım iletişimine eşiminhayranım bu adama
teşekkürler o zaman
İsmini biliosun o zaman filmi duymuşsun daha önce , izlediğinde bağımlısı olucaksın , harika bir film tek kelime ile.
O kadar çok izledimki sayısını bilmiyorum düşün , moralim bozukken , yalnızken , mutluyken falan hep izlerim ben
film kültürüm yok hangi film bu bebiş adı ne :44:
nasıl bi ip, nasıllll merak ettim
canımcım ne ile indiriyorsun? sana yardımcı olabilirim bu konuda kurdu oldum ben bu işlerin hergün eşimle en az 2 film izlediğimiz için
Ay canım benim ne mutlu sana o zaman, ayrıca beğenmediğiniz birşeyin de değiştirilebilmesi ayrı bir güzellik...
Sevindim senin adına...
Evet canım, biliyorum..
Mutlaka izleyeceğim, hatta bugün gibi D&R'da varmı DVD'si ona bakıcam...
Fransız filmi canım, ben genelde fransız filmlerini sevmem, hiç kaale bile almam...
Ama herkes bu filmi çok övüyor, izleyeceğim mutlaka.
İsmi Amélie
Canım pamuk gibi, yumuşacık bir ip ama adını sormadım.
Adını öğreneyim hemen yazarım, çok güzel tam battaniyelik ve cıvıl cıvıl renkleri var.
Tüh, keşke adını sorsaydım... :26:
bilmiyorum ki aratıyorum, bulduğum yerleri deniyorum :44: indirip akşam evde izliyoruz. ben genelde kore indirip onları izliyoruz tabi ki
sen nerden indiriyorsun? ben de ordan indireyim
Amelie bebişim adı Fransız yapımı , hepiniz izleyin merak ediyorum yorumlarınızı vala
örgüde pek yetenekli değilim ya ben eskiden sevgilim için atkı örmeye başlamıştım bi türlü öremedim anneme ördürüp ben yaptım diye vermiştim
geçenlerde örgü örme ile ilgili harika bir kitap serisi okudum sizede bahsedim belki duyanlar vardır aranızda ama. İlk kitabın adı Küçük Mucizeler Dükkanı.
Kanseri yenmiş bir kadın bir yumak mutluluk adında bir yüncü açıyor kendine ve kurs düzenliyor mesela ilk yaptıklarıda bebek battaniyesiydi, kursa gelen insanlarla aralarında oluşan dostluğu , yaşadıkları sorunları anlatıyor ama çok harika bir kitap tavsiye ederim . toplam 4 kitap ama farklı hikayeler konular . Saygılar
Ben o kitabı çok merak ediyordum, geçenlerde D&R'da elime aldım sonra bıraktım.
Okumam gereken o kadar çok kitabım varki evde, bir türlü kitaplık alıp düzenleyemedik valla.
İnşallah onunda serisini bir gün alacağım, herkes çok beğeniyor, bu kitabın da methini çok duydum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?