• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Olur Allah'ın izniyle:16:
Hamarat hatunsun sen :6:

Sağolasın canım, inşallah bakalım...
Yarın temizlikçi gelecek diye de çok seviyorum, evim mis gibi olacak.
Hoş kirli bir yanı yok çok şükür de, en azından camlarım falan çiçek gibi olacak... :16:

hoşgeldin best, tickerın hayırlı olsun :3:

hoşbulduk bebeişim, tickerfactory kendini düzeltmiş birazcık gerçi yine ataları var istediğim imleci seçtirmedi bana ama olsun pes etmicem yine denicem :1::1::1::1:

Hoşgeldin, tünaydın oldu canım yaw... :9:
Öğle yemeği siparişi vermiştim (bazen çok geç geliyor 11:30 gibi vermek gerek)
erken geleceği tuttu... :26: :9:

aslında haklısın souvvenir ben geç yatıyorum biraz ondan uyanmamda bu saatleri buluyor , öğrencilikten kalma alışkanlık işte :1::1::1: afiyet olsun sana o zaman canımcım :56::56::56:

hoşbulduk bebeişim, tickerfactory kendini düzeltmiş birazcık gerçi yine ataları var istediğim imleci seçtirmedi bana ama olsun pes etmicem yine denicem :1::1::1::1:

aslında haklısın souvvenir ben geç yatıyorum biraz ondan uyanmamda bu saatleri buluyor , öğrencilikten kalma alışkanlık işte :1::1::1: afiyet olsun sana o zaman canımcım :56::56::56:

Sağolasın canım, gel beraber olsunnn... :56: :34:

Ne güzel ya, bende evde olmak isterdim şimdi...
Herşeyimi bir güzel toparlar, temizliğimi yapar, yarına da kendimi hazır ederdim... :31:

Ne mutlu sana :16: insanın içi daha rahat oluyor camlara kadar tastamam olunca

Evet ya sorma canım, resmen o camlar beni orada rahatsız ediyor.
Neyse, temizlenecek sonunda...

Sizler dip temizlik, cam temizliği, derin temizlik konusunda neler yapıyorsunuz??

Ben genelde hafta sonu cumartesi günümü temizliğe ayırıyorum.
Her cumartesi süpürüp silip toz alıyorum.
Eşim çalışmadığı cumartesi günlerinde mutlaka bana yardım eder, çalıştığı zamanlar onun yokluğunu hissediyorum, canım çıkıyor resmen... :9:

gözünüzdende hiçbirşey kaçmıyor maşallah hanımlar :42::42::42: sinema aşığı olarak en sevdiğim filmi koydum güzel olmuşmu?
Ben çok beğendim, hoşuma gitti yani..
Fakat o filmi izlemedim desem?? :26:

Merak ediyorum ama bir türlü fırsatını bulamadım.
Bir akşam eşimle izleyelim bari... :27:

Sağolasın canım, gel beraber olsunnn... :56: :34:

Ne güzel ya, bende evde olmak isterdim şimdi...
Herşeyimi bir güzel toparlar, temizliğimi yapar, yarına da kendimi hazır ederdim... :31:

bende fazlasıyla evde olmaktan dolayı sıkılıyorum , haftada 3 gün dersim var gerisi bomboş , bi meşkale bulmam lazım kendimi en yakın zamanda :10::10::10:

Sizler dip temizlik, cam temizliği, derin temizlik konusunda neler yapıyorsunuz??

Eşim çalışmadığı cumartesi günlerinde mutlaka bana yardım eder, çalıştığı zamanlar onun yokluğunu hissediyorum, canım çıkıyor resmen... :9:

Biz ikimizde Cumartesi 1 e kadar çalışıyoruz
Sonrasında eğer düğün dernek vs. yoksa eve gidince birlikte temizlik yaparız ki Pazar günü bize kalsın :16:
Ama ne yalan söyleyeyim öyle her hafta cam silmem, yazın ayda 1 kışın yağmur sebebi ile daha da uzatırım bu süreyi..

ben daha camları silmedim hiç 3 aydır :27: ama sürekli yağmur yağıyor ya :9: sadece pazar günleri evde olduğum için çok gözüme batmıyor benim şimdilik :1: ama silmeye karar verirsem bende yarım gün birini almaya düşünüyorum ..
haftalık temizliği eşimle birlikte cuma yada cumartesi akşamı yapıyoruz .. o süpürüyor sadece ama olsun :9:

kızlar dün fotoğraf albümümüz geldi. bir sayfayı o kadar kötü yapmışlar ki, fotoşop berbat. eşim kalbinizi kırmadan önerilerimi iletmek isterim diye mesaj yazdı. kız hemen aradı ve eşim iletişim becerilerini çok güzel kullanarak derdini anlattı eşim. kız o sayfayı tekrar göndereceğini söyledi. bayıldım iletişimine eşimin :16: hayranım bu adama :31:

Ben çok beğendim, hoşuma gitti yani..
Fakat o filmi izlemedim desem?? :26:

Merak ediyorum ama bir türlü fırsatını bulamadım.
Bir akşam eşimle izleyelim bari... :27:

teşekkürler o zaman :1::1::1:
İsmini biliosun o zaman filmi duymuşsun daha önce , izlediğinde bağımlısı olucaksın , harika bir film tek kelime ile.
O kadar çok izledimki sayısını bilmiyorum düşün , moralim bozukken , yalnızken , mutluyken falan hep izlerim ben :68::68::68:

teşekkürler o zaman :1::1::1:
İsmini biliosun o zaman filmi duymuşsun daha önce , izlediğinde bağımlısı olucaksın , harika bir film tek kelime ile.
O kadar çok izledimki sayısını bilmiyorum düşün , moralim bozukken , yalnızken , mutluyken falan hep izlerim ben :68::68::68:

film kültürüm yok hangi film bu bebiş adı ne :44:

Back