- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
bak ben torrent diye bir program kullanıyorum nerdeyse tüm filmleri buluyorum orda ama düşün yane 100 filmden belki 1 tane bulamıyorumdur,çok geniş arşivi var, sonra altyazısını buluyorum fıstık gibi izliyorum , istersen anlatırım nasıl kuracağını sana ???
ya onu ben bir ara kurmuştum, araştırıp bu film indirme programlarını. ama beceremedim kullanmayı kaldırdım :26:
souvvenircim, onların hata işleyip kuzu kuzu gelmeleri, kaşlarını bükmeleri bile güzel. arada hata ediversinlerben öyle durumlarda surat asıyorum ne güzel ne güzel surat asmak evlilik çok güzel bir şey ya, eşim geldiğinden beri birbirimize söyleyip duruyoruz, Allah herkese mutlu huzurlu sevimli bir yuva nasip etsin biz de mutluluklarımızın eşlerimizin kıymetini bilelim hep arkadaşlar
Ben temizlikçi almıyorum ama
Oldukça minik evimiz
Tek te yapmadığım için ikimiz üstesinden geliyoruz
Aynen.. Öyle kendimi de heba edemem yani.. Ev bana hizmet etmeli ben ona değilrahat edebilmeliyim..
Banyoyu eşime devrediyorum son zamanlarda
Misafir gelcek banyo kötü ama mutfakta kötü vs diye naz yapıp mutfağa geçiyorum
Kız ama çok güzel Fansız filmleri var, hele bu yönetmenin tüm filmleri bi başka güzel
tamam çok merak ettim tatlım, öğrenirsen bana söyle
tmm o zaman bak anlatıcam sana çok olay ama hatta sen kur programı bana söle bende bulur sana atarım indirmek istediğin filmlerin torrentlerini sen ekler indirirsin direk
tamam cnaım şimdi çıkıp mama yemem lazım. dönüşte kurayım. burdasındır umarım
En güzelini yapıyorsun canım, gerçekten insan kendini temizlik, ev düzeni vs. uğruna yıpratmamalı.
Benim gözümün önünde kayınvalidem ve kardeşleri var bu konuda.
Hayatlarını eşlerine, evlerine ve çocuklarına adamışlar, tamam bir noktada güzel ama fazla abartmışlar.
Hepsi hasta, birinin elinde problem, birinin belinde problem, diğerinde başka hastalıklar.
ama hepsi şeker hastası, hepsinde fıtıklar var, hepsinde çeşitli rahatsızlık geçirdikleri dönemler olmuş.
Ne oldu peki? Kim ne yapabiliyor şimdi onlara? Sadece üzülebiliyorlar o kadar.
Bütün ağrıları, sancıları, can yanısını onlar çekiyor... Yazık bence, zamanında gençliklerinde herşeyi deli gibi yapmışlar.
Düşünsene aygaz ocağın bütün parçalarını söküp temizleyip tekrar takıyorlarmış.
Bana anlattıklarında delisiniz siz dedim, şahsen hiiiççç uğraşamam, tamam tertemiz yaparım, ama onu sökmeye ne gerek var.
İçi tozlansa nolur, Allah aşkına...
Bence de kız çok güzel...
tamam cnaım şimdi çıkıp mama yemem lazım. dönüşte kurayım. burdasındır umarım
Bilmiyorum ben herşeyin fazlası gibi bununda fazlası zarar diye düşünüyorum
Herşey dozunda olmalı karşılıklı olmalı
Ben çalışıyorsam eşimde ev işlerinde yardımcı olmalı
O da 9 aylık bende dimi
Kadın olmam bütün sorumluluğu yüklenmem kendimi perişan etmem anlamına gelmiyor.. O eski tabular yok artık zaten çok şükür..
Verdiğin örnekler gibi yeterince örnek varken bi tane de ben olmak istemem
Biz kendi kıymetimizi bilmezsek, kimse bilmez
güldürdün souvvenir beni. kız die sana hitap etmek istiyordum aslında kız, ama çok güzel Fransız filmleri var demem gerekiomuş
Aynı görüşteyim canım, bu fikri eşime de anlatıyorum o da aynı fikirde olunca seviniyorum.
Eşim sağolsun her anlamda ziyadesiyle yardımcı olmaya çalışıyor.
Desene anlam kargaşası yaşamışım ben :106:
haftanın son günü, rehavet mi bastı nedir :44:
koalacım güle güle git, iki günlük eğitim, haftasonu da gidiyor
Günaydın kızlar, kolay gelsin herkese işlerinde.
Koala'cım sana eğitimde başarılar diliyorum, inşallah can sıkıntısız geçer.
Eğitimler beni hep sıkmıştır
kader elbisen çok şık bence,çantayla fln gayet de güzel olur...
[/COLOR]
Ne güzel
Zaten senle ben gibi, eşlerimizde burçdaş :13:
ilkayım çizmen hayırlı olsun kuzum, nee kaaa güzel bi sürpriz.. bence harika yani
Evet kanks :13:Aaa evet dimi, bunu unutmuştum ben tamamen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?