bnm hatam düzgün noktalama kullanmadım canım
teeşkkür ederim.. evet maalesef gidecek ctesi günüm de
o zaman anlıorum ctesi çalışanları...
evim ne biçim kirli temizleyemedim gitti, pazara kaldı yine sanırım yada bu akşam yapmalıyım bişeyler..
teşekkür ederim souvvenircım, maalesef ben de sıkılanlardanım...
bunun daha yarını, haftayası var
bu arada alıntılarımın kimisini sildim yanlışlıkla aklımda kaldığı kadar yazayım...
souvvenir menün harika,insallah güzel bi akşam geçirirsiniz.. bu arada kv ve annenleri beraber ağırlamak da bişey... ben pek istemiyorum beraber olmalarını, zaten annem de rahat etmiyo.. neyse artık,sizin güzel geçsin inşallah...
aaa ilkay10 çizmemi geldi hediye sana eşin almıştır sanırım güle güle kullan bebişim
Ben biraz bakınayım kızlar, alışveriş sitelerine göz gezdiresim geldi...
Genelde birşey almıyorum fakat geçen gün Fatih'te bir mağazaya girdim.
Beğendiğim birşeyin fiyatını sordum 49,90 dedi şok oldum.
Aynı şey internette 19,90'dı... Dedim yuh, çıktım mağazadan.
Ertesi gün 3 parça beğendiğim şeyi 56 TL'ye aldım. Kargo dahil.
Bu ne ya, mağazalar iyice sapıttı...
merhaba kızlar canım çoooookkk sıkılıyor:18:
hoşgeldin zeyno22 neyin var ?
hoşbulduk, evdeyim yalnızım gidebileceğim hiç kimse yok arayıp konuşabileceğim kimse yok. bugün sıkıntı bastı yine. net olmasa kk olmasa daha kötü olurdum heralde
internet çok iyi ya gerçekten iade şansında var, iyiki icat ettiler trendyolları markofonileribenimde eşime yılbaşı hediyesi bakmam lazım aklımda da bişi yok, haftaya İstanbul a gelince bakim diyorum
Ben eşime güzel bir kaban aldım, iyi para verdim ama bu kış hiç üşümeyecek
neden kimse yok gidebileceğin arayabileceğin ???
ben ailemden arkadaşlarımdan çok uzağım, bir kaç arkadaşım var ama onlar memlekette hem çalışıyorlar. burada eşimden başka kime yok çalışmıyorum evdeyim de
Ben eşime güzel bir kaban aldım, iyi para verdim ama bu kış hiç üşümeyecek
Eşimde bana cici bi kaşe aldı
nerde yaşıyosun canım ? arkadaşlarını telefonla arayabilirsin aslında iştelerse mesela akşamüstü arayabilirsin, çok sıkılıyorsan film dizi izle ben genelde öle yapıyorum , yada hobi edinebilirsin kendine. Halk eğitim merkezlerinde çok güzel kurslar oluyor onlardan birine katılabilirsin
aaa hayırlı olsun güle güle kullan canımcım
kızlar merhaba bende 2012 nin taze geliniyim :)) ama buraya daha önce girmedim hiç best seni takip ediyordum ordan gördüm canımbende 5.5 aylık evliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?