2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

bnm hatam düzgün noktalama kullanmadım canım

Sorun değil canım, ne güzel güldük işte...

Allah kolaylık versin bizlere canım, ev temizliği hakikaten yorucu oluyor.
Çünkü arsız birşey, bugün temizle yarın aynı... Sil sil, yıka yıka bitmiyor...

Deme ya, neyse... Napıcaksın... İnşallah çabuk geçer zaman senin için...

Canım sağolasın, inşallah bizimde sorunsuz ve güzel geçer diye ümit ediyorum...
Genelde anlaşıyorlar, o anlamda sıkıntı yok, fakat kayınvalidem densiz malum, bazen abuk subuık laflar ediyor.
Annem de cevabını verince susuyor
O yüzden çok sıkıntılı değil, babam zaten uzakta olduğu için malesef onu ağırlayamıyorum.

Bir masaya oturamadıkları zaman olmaz inşallah. O da zor bir durum çünkü.
Ama ortada rahat edilemeyen bir durum olursa bende onları bir araya getirmem zaten...
Allah sana ve eşine kolaylık, sabır versin canım...
Tatsızlık olmasın da, varsın başka zamanlarda gelsin gitsinler sana...

Son düzenleme:
Ben biraz bakınayım kızlar, alışveriş sitelerine göz gezdiresim geldi...
Genelde birşey almıyorum fakat geçen gün Fatih'te bir mağazaya girdim.
Beğendiğim birşeyin fiyatını sordum 49,90 dedi şok oldum.
Aynı şey internette 19,90'dı... Dedim yuh, çıktım mağazadan.
Ertesi gün 3 parça beğendiğim şeyi 56 TL'ye aldım. Kargo dahil.

Bu ne ya, mağazalar iyice sapıttı...

internet çok iyi ya gerçekten iade şansında var, iyiki icat ettiler trendyolları markofonileri benimde eşime yılbaşı hediyesi bakmam lazım aklımda da bişi yok, haftaya İstanbul a gelince bakim diyorum

internet çok iyi ya gerçekten iade şansında var, iyiki icat ettiler trendyolları markofonileri benimde eşime yılbaşı hediyesi bakmam lazım aklımda da bişi yok, haftaya İstanbul a gelince bakim diyorum

Ben eşime güzel bir kaban aldım, iyi para verdim ama bu kış hiç üşümeyecek

ben ailemden arkadaşlarımdan çok uzağım, bir kaç arkadaşım var ama onlar memlekette hem çalışıyorlar. burada eşimden başka kime yok çalışmıyorum evdeyim de

nerde yaşıyosun canım ? arkadaşlarını telefonla arayabilirsin aslında iştelerse mesela akşamüstü arayabilirsin, çok sıkılıyorsan film dizi izle ben genelde öle yapıyorum , yada hobi edinebilirsin kendine. Halk eğitim merkezlerinde çok güzel kurslar oluyor onlardan birine katılabilirsin

Muş un bir ilçesindeyim. kursları bende düşünüyorum ama eşimle konuşmadım bu konuda ne yaparım bilmiyorum ama gitsem iyiolur sanırım burada zaman çok zor geçiyor

kızlar merhaba bende 2012 nin taze geliniyim :)) ama buraya daha önce girmedim hiç best seni takip ediyordum ordan gördüm canım bende 5.5 aylık evliyim

geldim tekrardan. bu torrent in türlü versiyonu var, hangisini indireyim best :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…