- 30 Ekim 2012
- 1.274
- 8
- 158
aynen ben de... bişey alcaksanız evlenmeden önce alın kızlar.. bu psikoloji çok gıcık...
videosunu bile koymuşlar ve güzel, işlevsel görünüyor .. evlenmeden önce olsa o parayı verirdim ama şimdi 10 kere düşünüyorum yeaa[/QUOT
Ben de katılıyorum viicdan azabı duyuyorum resmen yaa
kızlar neden böyle düşünüyorsunuz yaaaaa:44::44:Eki Görüntüle 575931
kızlar neden böyle düşünüyorsunuz yaaaaa:44::44:
canım inşallah sen bu duyguyu yaşamazsınama ev kirası masraflar düğünden kalan borçlar falanlar filanlar olmadığı sürece rahat harcarsın
inşallahh canım yoksa ben alışverişten vazgeçemem sanki
mecbur kalırsan vazgeçersin de, Allah öyle bir mecburiyet vermez inşallahben mecburiyetten olmasa da gerçekten alırken çok düşünerek alıyorum çünkü gereksiz yere harcadığım parayı ilerisi için kenara koyabilirdim diye pişman oluyorum
nabıyonuz bea
oşgelmişsen beyaa
Ojbuldum bea
Nasılsınız kızlar görüşmeyeli??
iyiyiz canım kaynatmaya devam sen nerelerdesin
souvvenir hoşgeldin hesap kitap yapıyoruz
düğünde aldığımız herşey ikiye bölündü bizim .. benim tarafıma düşeni ailem ödüyor şuanda .. eşimin tarafına düşeni de eşim ödüyor .. maaşım bende kalıyor ama ben yinede harcamıyorum .. daha önce demiştim ayaklarımı yerden kesecek kadar bi arabam olsun istiyorum o yüzden kenara atıyorum her ay .. ama bu ay eşim sıkışmış ona verdim neredeyse hepsini .. kıyafet falan almıyorum hiç var çünkü dolabımda, yetiyor .. araba almayacak olsaydım da biriktirirdim ev alabilmek için .. kıymetini daha iyi anladım paranın evlenince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?