• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

kızlaaar ben geldim..

misafir demeyin banada anneciğim geldi çok güzeldi ama çok yoruldum.. anneciğim saolsun yardım ediyor ama sürekli bir koşuşturma oluyor

sanki doyamıyorum gibi... yoruluyorum birde onlar gidiyor bana hüzün çöküyor :5::5::5::5:

çökmesin hüzün :31: yine gelir, sen gidersin ..

kızlaaar ben geldim..

misafir demeyin banada anneciğim geldi çok güzeldi ama çok yoruldum.. anneciğim saolsun yardım ediyor ama sürekli bir koşuşturma oluyor

sanki doyamıyorum gibi... yoruluyorum birde onlar gidiyor bana hüzün çöküyor :5::5::5::5:

Annenler sana ne kadar uzaklıkta canım??

Doğru canını sıkmaya gerek yok şimdiden,, 10 yılda kimbilir neler atlatmıssınızdır, bunu da atlatırsınız elbet..

evet çok şey atlattık .. 5 yıl ben istanbuldaydım o buradaydı 2 ayda bi görüştük .. ama askerlik işte .. hepsinden zor :26:

evet çok şey atlattık .. 5 yıl ben istanbuldaydım o buradaydı 2 ayda bi görüştük .. ama askerlik işte .. hepsinden zor :26:

Olsun canım , belki yakın bir yer çıkar her haftasonu gidersin eşinin yanınan, özlemden dolayı aşk tazelersiniz hiç üzülme... Herşeyin hayırlısı..

Ben artık kargolarımı hazırlamalıyım kızlar görüşürz...

çökmesin hüzün :31: yine gelir, sen gidersin ..

alışacağız inşaAllah derken

sizin konuya takıldım

öncelikle maşaAllah 10 yıla :nazar:

askerliğe gelince

kısa dönem olunca su gibi geçip gidiyo günler .. biranevvel gidip gelsin diyorsuında

şimdi çok karışık ortalık 1-2 sene sonra belki daha da durulmuş olabilir

nasıl olsa kısa dönem .. üzülmee :34:

senin daha varmış canım .. eşim 2 yıl erteleyebilir aslında ama istemiyoruz biz .. daha fazla alışmadan gitse iyi olacak .. uffff bak şimdi :14::5:

ay canım benim yaa, insanın eşi bebişi gibi, hem de sığınacağı limanı, kıyamıyoruz işte koca bebişlerimize :14: biz de onların bebişleriyiz :14::14:

Annenler sana ne kadar uzaklıkta canım??

ben avrupa yakasındayım onlar anadolu yakasında

aslında arabayla 20 dk.. otobüs+metrobüsle 1 saat

her hafta görüyorum az da olsa... ama annemler 2 ay aradan sonra geldiler ondan böyle duygulandım sanırım birazda :2:

ama haftaya kayınvalidemlerde olabiliriz 3 hafta olmuştur görmeyeli :1:

Son düzenleme:
alışacağız inşaAllah derken

sizin konuya takıldım

öncelikle maşaAllah 10 yıla :nazar:

askerliğe gelince

kısa dönem olunca su gibi geçip gidiyo günler .. biranevvel gidip gelsin diyorsuında

şimdi çok karışık ortalık 1-2 sene sonra belki daha da durulmuş olabilir

nasıl olsa kısa dönem .. üzülmee :34:

o bu nisan ayında gidecek .. öyle karar verdik .. bi an önce gidip döner bana inşallah :31:

ay canım benim yaa, insanın eşi bebişi gibi, hem de sığınacağı limanı, kıyamıyoruz işte koca bebişlerimize :14: biz de onların bebişleriyiz :14::14:

evet çok zor geçecek o günler .. uff neyse düşünmeyeceğim şimdilik bunları :31:

evet :1: Az önce aradı sana bi sürprizim var dedi çok merak ettm :1:

bak şimdi ben bile merak ettim :9:

Olsun canım , belki yakın bir yer çıkar her haftasonu gidersin eşinin yanınan, özlemden dolayı aşk tazelersiniz hiç üzülme... Herşeyin hayırlısı..

Ben artık kargolarımı hazırlamalıyım kızlar görüşürz...

bende öyle dua ediyorum inşallah yakın bi yerlere çıkar :31: kolay gelsin ..

Back