2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

tatlı bir stresse nişanlından neden kaçıyorsun :44: bende son bir hafta kala kelebekler uçmaya başlamıştı karnımda ama seninki farklı bir stres gibi geldi bana :26:

nısanlımuzun donemlı olarak askere gıdecek aılelerde uzun nısanlı kalınmaz ayıp deyıp 6 ocak dugun kararrı aldılar bense askre gıdıp geelındıkten sonra dugun ıstedın nıssanlım dedı benden sılkıldın annemler dedı bzıı elalamemem m guldurcen ama ben yenı evlıyken dul gıbı oprt dıye kendım yannız kalmak ıstemıyorum dugunude gectım herks dugun tellasında bense her an askelrer gelıp alacak modundayım kımse benı dınlemıyor ayıp deyıp geecıyor bunaldım

Merhaba :79:
Ailenizin bu tutumunu az çok biliyorsunuzdur, keşke tanışma ve söz kısmını erteleseydiniz.. Sevgiliniz askerden döndükten sonra yapsaydınız.. Neyse artık, nasip böyleymiş sanırım ama tek kalman da zor olacaktır tabi.. Annenler de kalabilirsin yalnızlıktan sıkılınca.. Hakkınızda hayırlı olsun, hayırlı tezkereler diliyorum şimdiden..

ne zaman askere gideceği belli mi? madem uzun dönem yapacaktı o uzaktayken nişanlı olmanın nesi ayıp anlayamadım, nasılsa görüşemeyecektiniz neyse olan olmuş .. neden kendini dul kadın gibi hissedesin? üzüntün bu mu yani? benim eşim nisanda (inşallah) kısa dönem askere gidecek .. ve derdim kendimi dul gibi hissedecek olmak değil, onsuz kalmak gideceği yer nasıl olacak rahat olacak mı, bunları dert ediyorum mesela :26:
kimse eşini gelip almaz ki, önce o başvurusunu yapar zaten zamanı geldiyse .. sıkma canını .. ayıp diyenlere de takılma .. bence şuan sadece sevdiğin insanla evleneceğin günü düşün ve mutlu ol .. ben hiç pişman değilim askerlikten önce evlendiğime .. çünkü şuan hala nişanlı olsaydım her günüm her gecem eşimle geçmeyecekti .. bu mutlu günleri yaşamak yerine nişanlılığın stresi olacaktı .. zira nişanlılıkta kolay bir dönem değil bence .. güzelde değil ..

ılk once gunaydınlar olsun ıkımızde esıt yaslardayız nısanlımla aramızd ay fakı var sadece bana demıstı ılk once nısan olur geldıkten sonra dugunu yaparız dedı ala dedım aılelerde olsun bıtsın dıye gtrıyorlar kı nısanlmda onlaradan yana cıkınca sok oldum bana dıyen boyle boyle bırden bıre saf dgıstrdı sanırım kendını dusunuyor benı dusunmuyr bu konuda fakat bu o kadar baıt bır konu dgıl fakat o bunu anlamıor neden se sıkıldın deyıp gecıtırıyor tırıp atıyor aılelerden destek alldıını dusunuyoprum hayırlısı bakalım sonumuz ne olcak tekrardan tesekurler

inşallah güzel geçicek canım o günlerde arkada kalacak..birlikte eylülü iple çekeceğiz daha..

inşallah güzel geçicek canım o günlerde arkada kalacak..birlikte eylülü iple çekeceğiz daha..

geçen gün bahsettiğim yakın arkadaşımızı dün akşam askere uğurladık eylül .. ve ben o kadar çok ağladım ki eve geldiğimizde hala ağlıyordum .. arkadaşıma mı ağlıyordum, hayır

aralıkta gıtmesı gerekıyor fakat hıc gıdesıde yok hanı dugunden sonra dıyor kızdıgım tek konu neye sahıp olma cabası ıcınde anlamıs degılım neyden krkuyr terk ederım dıyemı dul kalmak tabırıne gelınce benı korkututanda onsuzluk zaten suan ıc ıce yasmadıgımız ıcın neyın ne oldugunu tam anlayamıyrz ozlme nedır tam bılmıyoruz evlıklıte bır oluyoruz tam olarak ozlem dahada artıyor ebnı ıcjnde onun ıcınde sadece bana zor olmayacak bu onada olaacak ,enden askerlıgının geldıgnı gızledı soylemıcem dedı dugunden sonra fakan dedı gecıstrdı bır sek herseyımız bır neymıs uzulecegım dıye soylemmeıs dıyorum cok zorlanıcaz hem maddı yonden hem manevı yonden anlayan olsa tabı

canım benimmmm dün aklıma geldi..bir kaç şey almak için bir markette durduk ve önünde Türk Bayrağı asılı bir araç vardı.dedim asker uğurluyorlar ve sonrasında sesleri geldi..Allah ım hayırlısı ile gidip gelmeyi nasip etsin..zor , çok zor evet ama sen de o zorluğa papuç bırakmayacak kadar güçlüsün...

gelince neler yapacaksınız planlarını yaparsın, hatta gün gün not edersin..
sınava hazırlanır, daha iyi çalışma saatleri için çalışırsın...zaman çabuk geçiyor bir yandan gerçekten.bugün aralıüın 12 si dedim sabah gelirken..neredeyse yıl bitiyor...

bol bol dua edeceğim canım sizee

Ben öyle düşünmüyorum
Kız ailesi düğünü erken istiyor diye tamam demek durumunda hissetmiştir kendini
Olmaz derse sizinkiler kızabilir
Senin aileni ikna etmen bu yönde daha kolay bence

İlkay yapma böyle şimdiden:26: Allah hayırlısı ile gidip dönmeyi nasip etsin..

nişanlın çocukça davranmış :26: siz sanırım açık bir şekilde konuşmuyorsunuz birbirinizle .. evlilikte en önemli şey belki bu

nişanlın çocukça davranmış :26: siz sanırım açık bir şekilde konuşmuyorsunuz birbirinizle .. evlilikte en önemli şey belki bu

konusmuyoruz degıl hıc konusamıyoruz kızdıgım tek sey arkas cevrene comertsın be mubarek adam accık banada ılımlı ol bır seyımede he de cokmu bısy ıstıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…