- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
her yerin kuş oldu
olabildiğim yere kadar güçlü olmaya çalışıyorum canım .. gittiği gün duygu durumum nasıl olur burda hep birlikte göreceğiz bakalım :26:
sanırım biraz kendi üzerinden çalışman gerekiyor, mesleğinde sıkıntı oluşturmuyor mu bu içselleştirmelerin tatlım :26:
mesleğimde çok soğuk bir yaratık oluyorum, adam kan görünce mutlu oluyorum deyip çiziklerle dolu kolunu gösterdiğinde sıfır tepkiyle kalabiliyorum. tanıdığım, sevdiğim insanları acı çekerken göremiyorum, elim ayağım titriyor, sonra da bayılma hali... eşim yenmemiz gerek diyor ama şimdilik rafa kalktı, yenmek için de bir vesile çıkmasın inşallah... iki kere başıma geldi. şu an bile kollarım güçsüzleşti. ben dra gitmedim ama anksiyete var.
mesleğimde çok soğuk bir yaratık oluyorum, adam kan görünce mutlu oluyorum deyip çiziklerle dolu kolunu gösterdiğinde sıfır tepkiyle kalabiliyorum. tanıdığım, sevdiğim insanları acı çekerken göremiyorum, elim ayağım titriyor, sonra da bayılma hali... eşim yenmemiz gerek diyor ama şimdilik rafa kalktı, yenmek için de bir vesile çıkmasın inşallah... iki kere başıma geldi. şu an bile kollarım güçsüzleşti. ben dra gitmedim ama anksiyete var.
Hiii hiii hiiii bak gerçeklerini koyayım dur :)
maşallah çileğim yavrularına
bir asker arkadaşımla konuşmuştum, keşke bekleyenim olsaydı demişti anamdan başka... beklemek ve beklenmek çok güzel acı verse. o bunu söylediğinde eşimi beklediğim için, beklediğim biri olduğu için mutlu olmuştum ve o arkadaşıma bunu farketmeme vesile olduğu için teşekkür etmiştim. eşin de senin ağlamandan etkilenmiştir, gittiğimde ne yapacak ilkay diyeevli olmak böyle br şey... kendini düşünmeyi unutursun. "askerde ne yapıcam değil de ben askerdeyken eşim ne yapacak olur" hayat... ilkaycım şükret ki sen güçlü görünüyorsun burdan. ben duygusal açıdan hiç güçlü değilim maalesef sizin muhtemel ayrılıklarınız bile içime hüzün dolduruyor... ben hastanede acı çeken insan görünce sempati yapıp (ilkay bunu bilir) bayılabilen biriyim bu sebepten hastane fobim var. keşke her zaman sadece empati yapabilsem, güçlü olabilsem keşke
Maaşallah maaşallah o kadar tatlılar ki onları izlerken dinleniyorum..nası öpüşüyolar nası okşuyolar birbirlerini görmen gerek.
Maaşallah maaşallah o kadar tatlılar ki onları izlerken dinleniyorum..nası öpüşüyolar nası okşuyolar birbirlerini görmen gerek.
bu sempati ne merak ettim? direk karşındaki gibi davranışsa ben de varr bu..
son bir kaç gündür iş yerimde çok çökmüş hissediyorum kendimi özellikle patronumu görünce.
daha böyle çok örnek bende de var..
krizcim sen ne iş yapıyordun?
canım sempati de karşı tarafın duygusunu yükleniyorsun
peki bir hastalık mı bu? olumsuz bir durum mudur?
ben de sık yaşarım..:26:
bi hastalık değil ama senin sosyal yaşamını sıkıntıya sokabilir .. yani gereğinden fazla üzülürsün .. karşıdaki dinlemek onu anlamak, durumuna üzülmek insani bir tutum ama alıpta duygusunu yüklenir, içselleştirirsen, taşırsan ruh sağlığın için iyi olmaz ..
günaydııııınnnnn sanırım kaderin tembelliğini ben aldım bugün...Dünden sonra odaya geçmiş olsuna gelenler ve kalan işler ancak bitti de kavuştum sizene çok yazmışınız sabah sabh dolu dolu mesajlar...Bu arada mucuks muydu nick tam hatırlayamadım ama canım allah yardımcın olsun bende düğünden sonra askerlik yolu gözleyecek olanlardanım..Allahım hepimize sabırlar eşlerimize kolaylıklar versin inşallh..Hayırlıssıyla gidip gelsinler yeter :31
Kesinlikle benim için terapi gibi..Sanırım onlara bişey olursa çok üzülücem uzun yaşarlar umarım
burada bizim ofisin penceresine de bazen kumrular konuyorlar..
ayy bayılıyorumm..biz hep kanarya beslediğimzden muhabbet kuşu besleyemedik ama çoook şekerlerrrrr çileğim..
günaydııııınnnnn sanırım kaderin tembelliğini ben aldım bugün...Dünden sonra odaya geçmiş olsuna gelenler ve kalan işler ancak bitti de kavuştum sizene çok yazmışınız sabah sabh dolu dolu mesajlar...Bu arada mucuks muydu nick tam hatırlayamadım ama canım allah yardımcın olsun bende düğünden sonra askerlik yolu gözleyecek olanlardanım..Allahım hepimize sabırlar eşlerimize kolaylıklar versin inşallh..Hayırlıssıyla gidip gelsinler yeter :31
ne kadar içten ve kocaman dediğini biliyorum kendimdenhoşgeldin canımduana kocaman Amin diyorum
aynen çilekim sersemlik var ama çok şükür boğazdaki sızlama minimize oldu yaaa...Ada çayı fen ii geldi şiddetle tavsiye ediyorumKesinlikle benim için terapi gibi..Sanırım onlara bişey olursa çok üzülücem uzun yaşarlar umarım
Bugün nasılsın peki şekercim farenjitin verdiği sersemlik kolay geçmiyor malum
hoşgeldin elifcim
asker yolu değil ama ileriki bir tarihte olursa 8 ay kadar ben de doğu görevi için bekleyeceğim o da sayılır mı:26:
çoluk çocuk olursa almam sizi yanıma demez mi birdee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?