2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

kafanızı sısırdıgım ıcın kusura bakmayın ıyı sohbetler szleere llah yardımcınız olsun

mesleğimde çok soğuk bir yaratık oluyorum, adam kan görünce mutlu oluyorum deyip çiziklerle dolu kolunu gösterdiğinde sıfır tepkiyle kalabiliyorum. tanıdığım, sevdiğim insanları acı çekerken göremiyorum, elim ayağım titriyor, sonra da bayılma hali... eşim yenmemiz gerek diyor ama şimdilik rafa kalktı, yenmek için de bir vesile çıkmasın inşallah... iki kere başıma geldi. şu an bile kollarım güçsüzleşti. ben dra gitmedim ama anksiyete var.

anladım canım, erteleme ki daha sonra daha büyük sıkıntılara sebep olmasın

Meslek neydi canım ben atlamışım hastanede ne olarak görevlisin?

bu sempati ne merak ettim? direk karşındaki gibi davranışsa ben de varr bu..
son bir kaç gündür iş yerimde çok çökmüş hissediyorum kendimi özellikle patronumu görünce.

daha böyle çok örnek bende de var..

krizcim sen ne iş yapıyordun?

Maaşallah maaşallah o kadar tatlılar ki onları izlerken dinleniyorum..nası öpüşüyolar nası okşuyolar birbirlerini görmen gerek.

burada bizim ofisin penceresine de bazen kumrular konuyorlar..
ayy bayılıyorumm..biz hep kanarya beslediğimzden muhabbet kuşu besleyemedik ama çoook şekerlerrrrr çileğim..

canım sempati de karşı tarafın duygusunu yükleniyorsun

peki bir hastalık mı bu? olumsuz bir durum mudur?
ben de sık yaşarım..:26:

bi hastalık değil ama senin sosyal yaşamını sıkıntıya sokabilir .. yani gereğinden fazla üzülürsün .. karşıdaki dinlemek onu anlamak, durumuna üzülmek insani bir tutum ama alıpta duygusunu yüklenir, içselleştirirsen, taşırsan ruh sağlığın için iyi olmaz ..

anlıyorum canım..kendime çok yüklendiğim zamanlarda bu gibi durumlarda yine kendi kendime konuşup olayı stabil hale getirmeye çalışıyorum..:26: yoksa dediğin gibi hem yorucu hem yıpratıcı oluyor..

günaydııııınnnnn sanırım kaderin tembelliğini ben aldım bugün...Dünden sonra odaya geçmiş olsuna gelenler ve kalan işler ancak bitti de kavuştum sizene çok yazmışınız sabah sabh dolu dolu mesajlar...Bu arada mucuks muydu nick tam hatırlayamadım ama canım allah yardımcın olsun bende düğünden sonra askerlik yolu gözleyecek olanlardanım..Allahım hepimize sabırlar eşlerimize kolaylıklar versin inşallh..Hayırlıssıyla gidip gelsinler yeter:31

hoşgeldin canım duana kocaman Amin diyorum

burada bizim ofisin penceresine de bazen kumrular konuyorlar..
ayy bayılıyorumm..biz hep kanarya beslediğimzden muhabbet kuşu besleyemedik ama çoook şekerlerrrrr çileğim..
Kesinlikle benim için terapi gibi..Sanırım onlara bişey olursa çok üzülücem uzun yaşarlar umarım

Bugün nasılsın peki şekercim farenjitin verdiği sersemlik kolay geçmiyor malum

hoşgeldin elifcim
asker yolu değil ama ileriki bir tarihte olursa 8 ay kadar ben de doğu görevi için bekleyeceğim o da sayılır mı:26:
çoluk çocuk olursa almam sizi yanıma demez mi birdee

hoşgeldin canım duana kocaman Amin diyorum
ne kadar içten ve kocaman dediğini biliyorum kendimden
Kesinlikle benim için terapi gibi..Sanırım onlara bişey olursa çok üzülücem uzun yaşarlar umarım

Bugün nasılsın peki şekercim farenjitin verdiği sersemlik kolay geçmiyor malum
aynen çilekim sersemlik var ama çok şükür boğazdaki sızlama minimize oldu yaaa...Ada çayı fen ii geldi şiddetle tavsiye ediyorum

hoşgeldin elifcim
asker yolu değil ama ileriki bir tarihte olursa 8 ay kadar ben de doğu görevi için bekleyeceğim o da sayılır mı:26:
çoluk çocuk olursa almam sizi yanıma demez mi birdee

aynı tabi ikiside hasret...Çoluk çocuk dedin de rüyamda kızlar bir erkek bebek emziriyordum çok tatlıydı öylece uyudu sonra yatırdım altını değiştim falan ama bebek benm değilmiş onu biliyorum..Hayırlara vesile olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…