gunaydın kılzar bende 6 ocakta dunya evıne gırıcem ınsaalh yogun stres ıcersındeyım ılgı beklıyorum
sakin ol canım, düğün öncesi stres malesef oluyor .. sen elinden gelini yap gerisini bırak .. eksiklerin olacaktır onları da düğünden sonra halledersin .. sen şuan sadece düğün için eksik kalmamasına dikkat et .. düğün günü bütün stres sona eriyor .. "bu muydu" diyorsun
gunaydın kılzar bende 6 ocakta dunya evıne gırıcem ınsaalh yogun stres ıcersındeyım ılgı beklıyorum
şimdi kendimi hayal ettim birden..
stresi bazen lehimize çevirmek lazım..zaman az kalmış, eksiklikler var mı ilkaycığımın da dediği gibi ona odaklanmak lazım ve
şu son bekarlık günlerinin tadını çıkartmak..
insanın en özel anlarından biri belkide evlilik süreci ve sonrası..hazırlık aşamasıyla epey bir yoruluyor insan
zira ben şuan plan aşamasındayken bile paff diyorum..fakat düşündüm de son günlerimi neden bu kadar gergin geçireyim ki?
çevremdeki pek çok dostumun da hazırlıklarına yakında şahirt oldum ve çok şükür onlar yüzleri gülen gelinler oldular hep..baktım
hep anın tadını çıkardılar doyasıya..inan güzel anımsamak için güzel düşünmek gerekli..
hazırlıklar bıttıı hersey hazır ama gel gorkı ben degılım bır stres bır stres evlenen arkadaslarım var soyle boyle dıyrlar bu benı ahada strese sokuyor evde mahsur kaldım stresten:)
hazırlıklar bıttıı hersey hazır ama gel gorkı ben degılım bır stres bır stres evlenen arkadaslarım var soyle boyle dıyrlar bu benı ahada strese sokuyor evde mahsur kaldım stresten:)
kendi evlenmiş yakın arkadaşların seni rahatlaatamıyorsa biz nası rahatlatabiliriz ki
senin korkun ilk gece mi?
korkuların varsa nişanlınla konuş ancak onunla aşarsın..
onlar daha cok evlıklıktekı sorunlar dan bahsedıyorlar benımkı bırazda tatlı bır stres gıbı heyeceana baglıyorum:)
yok canım o geceyle sorunum yok korkununda ecele faydası yok onları asmıs durumdayız (konusaraktan)korkum evlılık uzarıne acab deısırmı bunlar gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?