2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

evet evet ..bana öyle bakma diyorlar bir dee
uzakta geçen zamanla yan yana geçen zaman çok farklıymış Kadercim.
kısmet olursa evlenirsek o zaman ki farkları da not edeceğim..

Kesinlikle öyle
Yüzyüze konuşma daha net ve yumuşak oluyor, mimikten anlıyorsun birçok şeyi
Ama mesaj vb. şeyde normal bir cümle bile çok sert algılanıp yanlış anlaşılmadan doğan bir tartışmayı beraberinde getirebiliyor

Allah ım hepimize huzurlu , mutlu zamanlar nasip etsin..

kavuşamayanlara da bir an önce akvuşmayı nasip etsin inşalllaaahhhhh

Allah ım hepimize huzurlu , mutlu zamanlar nasip etsin..

kavuşamayanlara da bir an önce akvuşmayı nasip etsin inşalllaaahhhhh

Aminnnn Allah tüm sevenleri kavuştursun
Bunu canı yürekten diliyorum
Ki bu hasreti en iyi yaşayıp öğrenenlerden biriyim, hayatta kalması için ettiğim dualar kabul olduğu için Rabbim'e de sonsuz şükür ve teşekkür ederim

canım yaa di mi..:26: doğuda görev yapmak zor gerçekten..bizimki de Ağrıdan geldi..gerçi her ne kadar aynı bölge de olsalarda
görev yeri açısından tartışılmaz bile senin hissettiklerin...

maşallah diyorum ben de sizeee

Evet öyle
Hele haber alamayıp ta şu haberleri tek tek takip ettiğim zamanlar aklıma geliyorda
Asker bi yakının yoksa bile kafayı yersin Hakkari hakkındaki çatışmaları detaylıca araştırdıkça
Bir de söz konusu sevdiğinse vay haline

Ben sabah işe gitmek için uyandığım halde yatağımda oturmuş yere baktığımı bilirim, dakikalar geçtikten sonra annemin hadiii geç kalacaksın demesiyle bunu farkettiğimi..

Amacım halının desenlerini incelemek değil elbette, o da nefes alabiliyor mu ? ne yiyor / içiyor ? bunca ay nasıl geçecek böyle ? sağ salim dönecek mi ? gibi kafamı kurcalayan soruları düşünmekti..

Çok şükür ki geçti o kabus gibi günler , çoook şükür

sure baby, when everything is ok, I drop into this page immediately
thats very good,we miss you muchand we want to see you anymore

evet evet evet katılıyorum nişanlımla uzakken sorunlarımız arada oluyor ama yakınken o tartıştığımız neden aramadın da şöyle msj yazmadında bilmem neler hiç ama hiç olmuyor...Bazen sen şunumu söyledin falan yada şunumu düşünüyon diyom nereden anladın diyo yada bazen bana sen kesin şimdi şunu düşündün diyoyirim onu ben yirim yirim gelsede biran önce
kaldı 20 gün inşşllhhh

Allah ım zorlu ayrılıklar yaşatmasın canım..
çok şükür ki bittii,darısı bekleyenlerin başına inşallah...

Hemencecik geçer inşallah şu 20 gün de kavuşursunuz

best özür dilerim nasıldı diye sordum ama sonra çıkmak zorunda kaldım malum iş güç
aranızın yumuşamasına sevindim canım

bestcim hakkınızda hayırlısı olsun, ilerleyen günler mutluluk getirir umarım

hanımlar İstanbul'da yaşayan kimler var aranızda bakim, bi buluşma düzenlesek diyorum ya ne dersiniz

kızlar benım dugunum subatta madem pek cogunuz yenı evlısınız bana bı fıkır verın nolur nışanlım benı aradıgında telefonum mesgulse ben kapatana kadar arkadan 20 defa arıyor yıne kapamazsam ısyerını arıyor. telefonumu 3 dakıkadan fazla acmazsam ölmusum gıbı ortalıgı ayaga kaldırıyor kız arkadaslarımdan bır kacını sevmedıgını ve asla gorusmemı ıstemedıgımı soyluyor bu bır tehlıke mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…