2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

best nasıldı dün akşam :26:

canımcım geldi yemeğini yedi sonra ben salona geçtim o laptop çantasını aldı yatak odasına gitti , bende bakmaya gittim biraz daha tartışmayı konuştuk hala sinirliydi uzatmadımben salona geçtim ayrı odalarda takıldık. bi ara meyve tabağı hazırlamıştım onu götürdüm o kadar, açtım kutlama için aldığım şarabı başladım içmeye birde film açtım tabi kadınlar klubu hep yanıbaşımda hiç vazgeçemiyorum. biraz hızlı içmişim oldum sarhoş , wc kalkmıştım yanına uğradım ben galiba sarhoş oldum dedim ( güzel taktik olur bu aslında ) geldi şişeye baktı neden bukadar hızlı içtin dedi elimden tuttu işte gel yatırim seni dedi o ara konuştuk baya sakinleşmişti telafi ettirdi herşeyide düzeldik tatlım daha iyiyim bende . Ama sadece sözle kutladık yıldönümümüzü napalım bu senede böyle olcakmış

Son düzenleme:

Konunu yeni gördüm Best, ben akşamları girmiyorum kk ya..

Orda da belirttiğim gibi ben ne zaman çıkmaya başladık on bile hatırlamam tarih olarak

Eşinde belki bu yapıda biridir, sen ise önem veren birisin o yüzden bu kadar üzülmüş olabilirsin

Ama sıkma canını, evlilik yıl dönümüzünü çok iyi kutlarsınız inşallah

niye bir anda o kadar sinirleniyor ve devam ettiriyormuş, sordun mu canım? hoşgeldin bu arada :) ben ara ara gidip geliyorum, konu bölünür gibi oluyor kusura bakmayın

bizimki de karışık..
ne zaman çıkmaya başladık ne zaman tanıştık..yıl dönümümüz bilem yok..:26:
bence parçaya değil bütüne bakılmalı.. evlilik yıl dönümü daha belirgin mesela kutlama açısından..
konuyu bilmeden daldım ama bazen ufak ayrıntılarda gezmek insanı hem üzüyor hem de güzel yaşayacağı
zamandan çalıyor diye düşünüyorum naçizane..

en azından tatlıya bağlanmış..
hadi maşallahh

canım normalde hatırlıyor yıldönümünü hediye aldık birbirimize hatta romantik bi akşam geçireceğimizi konuştuk ben süprizim var dedim tabe anlatmadım neler yaptığımı ama tahmin etmiştir hani planlı birşey gibiydi. Orta derecede önem veriri ne abartır o nede umursamaz hatırlamaz davranır aslında. İNşallah yıldönümünde olmaz sakatlık

niye bir anda o kadar sinirleniyor ve devam ettiriyormuş, sordun mu canım? hoşgeldin bu arada :) ben ara ara gidip geliyorum, konu bölünür gibi oluyor kusura bakmayın

hoşbulduk canımcım. Sordum benim yapım bu ama bundan sonra dikkat edicem uzatmamaya çalışıcam dedi

benim eşim aydönümlerini bile kutluyordu beni bile çok şaşırtmıştı bu ilk zamanlar aylarca kutladı hatta ben unutunca bozuluodu önem vermiosun gibi şeler sölemişti bana , artık tabe kutlamıoruz geçti o devirler . Ama haklısın zaten her sene kutlamak istememiştim bu son çıkmaya başlama yıldönümü olacaktı, çünkü bundan sonra evlilik yıldönümlerimiz olacak farkındayım , bu da ay dönümleri gibi unutulup gidecekti. neyse artık bitti gitti çok şükür

aslında canım farkında olmuyoruz biliyor musun..geçirdiğimiz her an, bazen yediğimiz yemekler vs hep bir
kutlama edası içinde.. özel bir güne bile gerek kalmıyor ya da o gün ayarlasan o sade zamanlardaki tadı bulamıyorsun.

inşallah nice nice güzel yıllara sizee

Bizimki de karışık
Biz arkadaştık ne ara sevgili olduk o kısmı hatırlamıyorum
Evet evlilik yıl dönümü hem cüzdan da hem face de yazıyo ya benim için daha bi belirgin oluyo

Ooo iyiymiş bu, hediye bile almış
Allah ağız tadı versin de gerisi önemli değil
Daha 3 aylık evliymişsiniz, buna alışma süreci bile denilebilir
Zamanla birbirinizin gözlerine bakınca bile ne demek istediğini anlarsınız ve her ikinizde buna göre davranırsınız
Bence elbette evlilik yıl dönümünüz çok daha güzel olacak inşallah

evet haklısın aslında cicim aylarında hep öyle oluyor ,artık bakalım önümüzdeki maçlara

evet evet 3 gün öncesinden verdik sanırım hediyeleri. bende alışma sürecine yoruyorum olanları artık, bilmediğimiz bir çok yönü var eşlerimizin bu sayede öğreniyoruz işte napalım , deneme yanılma gibi oluo

Son düzenleme:

bu gözüne bakarak anlaşma olayı bizde de geçerli.. hatta ses tonumdan falan bile anlıyor..yan yanayken de..
birbirini okuma sanırım bu..

evet haklısın aslında cicim aylarında hep öyle oluyor ,artık bakalım önümüzdeki maçlara

Evliliğe, yeni eve, birlikte yaşamaya alışıyor yavaş yavaş
Eskisi gibi tek başına karar veremeyeceğini öğreniyor
Seni de düşünmeyi, fikrini sormayı vs.
İnşallah bunları oturttuğunuz da herşey çok daha güzel olacak

bu gözüne bakarak anlaşma olayı bizde de geçerli.. hatta ses tonumdan falan bile anlıyor..yan yanayken de..
birbirini okuma sanırım bu..

Bizde eskiden yoktu
Bahsetmiştim çok görüşemedik
Sonra da 15 ay Hakkari'ye askerlik yapmaya vs. gitti

Ama şimdi Gönül'ün yaptığı Selamiiii gibi bi bakış atıyorum bazen o anlıyo beni

Bizde eskiden yoktu
Bahsetmiştim çok görüşemedik
Sonra da 15 ay Hakkari'ye askerlik yapmaya vs. gitti

Ama şimdi Gönül'ün yaptığı Selamiiii gibi bi bakış atıyorum bazen o anlıyo beni

evet evet ..bana öyle bakma diyorlar bir dee
uzakta geçen zamanla yan yana geçen zaman çok farklıymış Kadercim.
kısmet olursa evlenirsek o zaman ki farkları da not edeceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…