• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

:9: :9: :9:

$156966_10151126957507273_346377159_n.webp

daha önce hiç sarmanın içini hazırlamadım bende bilmiyorum tatlım :26: annemde pek yaprak sarması yapmadığı için sanırım eksiğim o konuda

nette bakıyorum, şeker tarçın dolmalık fıstık kuş üzümü :53: bunları koyanlar var mı hakikaten, ben de ilk defa hazırlıcam :26:

nette bakıyorum, şeker tarçın dolmalık fıstık kuş üzümü :53: bunları koyanlar var mı hakikaten, ben de ilk defa hazırlıcam :26:

dolmalık fıstık ile kuşüzümü sana kalmış bişi ben de koyarım da, ötekileri hiç koymadım. genelde ben kimyon koyarım şekerim bi de diğer baharaatlrdan ne istersen. :34:

dolmalık fıstık ile kuşüzümü sana kalmış bişi ben de koyarım da, ötekileri hiç koymadım. genelde ben kimyon koyarım şekerim bi de diğer baharaatlrdan ne istersen. :34:

güzel tat katıyorlar mı? ben ikisinin de tadını bilmiyorum, annem çok klasik yapardı:44:

akdeniz usulü yaprak sarması çok ilginç. her şeyin tazesi var. denemek lazım yazın :46:

ben 2012 nisan ayında evlendim hala taze sayılır mıyım? :) zeytinyağlı yaprak sarmasında tarçın kuş üzümü vs. bunları sevmiyorum benim yaptığım sarma içi daha farklı pirinç kuru soğan biraz bulgur salça bol nane kırmızı biber karıştırıp sarıyorum süper oluyo tabi senin damak zevkine uyarmı bilmiyorum???

ben 2012 nisan ayında evlendim hala taze sayılır mıyım? :) zeytinyağlı yaprak sarmasında tarçın kuş üzümü vs. bunları sevmiyorum benim yaptığım sarma içi daha farklı pirinç kuru soğan biraz bulgur salça bol nane kırmızı biber karıştırıp sarıyorum süper oluyo tabi senin damak zevkine uyarmı bilmiyorum???

hoşgeldin gülşen :) bulgur olmadan böyle bir şey saracağım sanırım. sarması içi dert değil de, pişirmesi dert benim için. umarım sorunsuz pişiririm. bir keresinde bir tariften yapmıştım ama içinde düğü falan vardı, pirinç yoktu. ve fışkıran çoktu :( tencere dolu değildi, çoğu boştu ve üzerine tabak konuluyormuş ve unutmuştum :50:

hello ladies how r u todayy? fine thanks and you :D sit down please :9::9::9::9: klasik bi ingilizce dersi selamlaşması :9:
hi aysenur ı am fine...everything is okey for your work? I can see you this page constently...come on here when you feel free:16::16::16:

kuzu benm bildiğim bol soğan biraz domates bol karabiber diğer baharatlarda kuş üzümü fıstık tercihen datlum ben sevmem:27::27:

annemde klasik yapar .. kuş üzümü, tarçın fıstık koymaz .. pirinç soğan salça birazda baharat ..

tamam ben klasik yapayım en iyisi. eşim sevmiyor sıradışı tatları. ay menüm bir oluşsaymış, aaaa sıkıldım. daha ana yemeğim duruyor.

selam kızlar neler yapıyorsunuz ne var ne yok

gerçi biraz okudum arkadaş sarmayı sormuş benim tarifimde daima bolca ince kıyılmış soğan ve kuş üzümü vardır suyunu ve yağını ve tabi baharatını baraz fazla oluyor ama bence lezettlide oluyor tabi pirinçle yapıyorum pirinci az oluyor

güzel tat katıyorlar mı? ben ikisinin de tadını bilmiyorum, annem çok klasik yapardı:44:

hi aysenur ı am fine...everything is okey for your work? I can see you this page constently...come on here when you feel free:16::16::16:

kuzu benm bildiğim bol soğan biraz domates bol karabiber diğer baharatlarda kuş üzümü fıstık tercihen datlum ben sevmem:27::27:

sure baby, when everything is ok, I drop into this page immediately:9:

izlediğin ve dinlediğini istediğin an indiren programlar var onlardan birini bilgisayarına kurup indirebilirsin canım
Kızlar bana da gösterin bende öğreneyim youtbe de nasıl inidrilidğini:)teknolojiyi bir türlü kulanamıyorum

Back
X