- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hello ladies how r u todayy? fine thanks and yousit down please
klasik bi ingilizce dersi selamlaşması
![]()
kızlar sizler zeytinyağlı yaprak sarmasının içine neler koyuyorsunuz?:44:
daha önce hiç sarmanın içini hazırlamadım bende bilmiyorum tatlım :26: annemde pek yaprak sarması yapmadığı için sanırım eksiğim o konuda
nette bakıyorum, şeker tarçın dolmalık fıstık kuş üzümübunları koyanlar var mı hakikaten, ben de ilk defa hazırlıcam :26:
dolmalık fıstık ile kuşüzümü sana kalmış bişi ben de koyarım da, ötekileri hiç koymadım. genelde ben kimyon koyarım şekerim bi de diğer baharaatlrdan ne istersen.![]()
ben 2012 nisan ayında evlendim hala taze sayılır mıyım? :) zeytinyağlı yaprak sarmasında tarçın kuş üzümü vs. bunları sevmiyorum benim yaptığım sarma içi daha farklı pirinç kuru soğan biraz bulgur salça bol nane kırmızı biber karıştırıp sarıyorum süper oluyo tabi senin damak zevkine uyarmı bilmiyorum???
hi aysenur ı am fine...everything is okey for your work? I can see you this page constently...come on here when you feel freehello ladies how r u todayy? fine thanks and yousit down please
klasik bi ingilizce dersi selamlaşması
![]()
nette bakıyorum, şeker tarçın dolmalık fıstık kuş üzümübunları koyanlar var mı hakikaten, ben de ilk defa hazırlıcam :26:
güzel tat katıyorlar mı? ben ikisinin de tadını bilmiyorum, annem çok klasik yapardı:44:
hi aysenur ı am fine...everything is okey for your work? I can see you this page constently...come on here when you feel free
kuzu benm bildiğim bol soğan biraz domates bol karabiber diğer baharatlarda kuş üzümü fıstık tercihen datlum ben sevmem![]()
kızlar youtube'tan nasıl video indirebilirim :26:
izlediğin ve dinlediğini istediğin an indiren programlar var onlardan birini bilgisayarına kurup indirebilirsin canım
Kızlar bana da gösterin bende öğreneyim youtbe de nasıl inidrilidğini:)teknolojiyi bir türlü kulanamıyorumizlediğin ve dinlediğini istediğin an indiren programlar var onlardan birini bilgisayarına kurup indirebilirsin canım