• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

:54::54::54::54::54::54:kanka sanalda olsan iyiki varsın:48::48::48:..İlerde kesin yolumu allem edip kullem edip denizliye düşürüp gelecem yanına:27::27:

ne oluyor yaaaaa :20::20:tabi sevdiceğinle hergün aynı evde olmak güzel ya bennn:19::19:...Garip....mahsun...sefill... gel diğer yanım boş oradanda sen sarıl çilekim:16: desteğe ihtiyacım varrr:43::43::43::43::43::43::43::43::43:

dayanamam geeeeeellll :29::29:

ikinizi de yiriiimmm

Bebekler bana müsade hepiciğiniz sevgiyle kalın :16::16::16::16::16:

neee ayak bileklerimi incelmiş :9: kusura bakma koala ama ruh sağlığından şüpheliyim kv'nin :9:

kabullendik zaten yapamayacaklarını :9: hala çiçeğim yok mesela, oysa dün ne şirin bir mesaj vermiştim kendisine :9:

evet hatırlıorum canın sıkıldı senin heralde kitap oku demişti :1::1::1: vala bende ağzımla istedim hediye haricinde çiçek isterim die ama bakalım :14:

evet hatırlıorum canın sıkıldı senin heralde kitap oku demişti :1::1::1: vala bende ağzımla istedim hediye haricinde çiçek isterim die ama bakalım :14:

yok yakın bi zamanda çiçek bekliyorumda hemen öyle yapmaz ben dedim diye, biraz nazlanır o :9:

o zaman kocalarımızın yakın zamanda böyle güzel bir süpriz ayarlaması dileğiyle :)

tabi fazla bir beklentiye de girmemek lazım sonuçta karşı tarafı biliyoruz malum :9:

herkesler gitti biz yine beklemede :5:

ya ben buralardayım aslında ama biraz kalksam bilg basından hemen cıkıs yapıyo kk.. "beni hatırla" yapmadım, pcyi vericem geri diye..
eee yapsana o zaman sende bi süpriz :34:

olmaz önce kocalar yapsın diye bekliyoruz biz dimi koala :9::9:

evet aslında onlardan beklioruz, ben dün ona kek yaptım, sürpriz olmadı yanında yaptım ama yani işte o da bişey.. ist.a gitcez hsonu inşallah Allahtan bi mani çıkmazsa.. ozaman yapar belki :27:

kabullendik zaten yapmayacaklarını :9: hala çiçeğim yok mesela, oysa dün ne şirin bir mesaj vermiştim kendisine :9:

seninki bu kadar tatlılığa karşı koyamaz, bi zaman sonra geliro çiçek, haftaya fln görürsün bak :9:

ya ben buralardayım aslında ama biraz kalksam bilg basından hemen cıkıs yapıyo kk.. "beni hatırla" yapmadım, pcyi vericem geri diye..

evet aslında onlardan beklioruz, ben dün ona kek yaptım, sürpriz olmadı yanında yaptım ama yani işte o da bişey.. ist.a gitcez hsonu inşallah Allahtan bi mani çıkmazsa.. ozaman yapar belki :27:

seninki bu kadar tatlılığa karşı koyamaz, bi zaman sonra geliro çiçek, haftaya fln görürsün bak :9:

istanbulda seni şık bir yere yemeğe götürür belki :16: bi keresinde eşim tabi o zaman sevgiliydik beni galata kulesine yemeğe götürmüştü sürpriz :16:

aaaahhh inşallah çiçeklerime kavuşurum tatlım çok yakında :9: :9:

istanbulda seni şık bir yere yemeğe götürür belki :16: bi keresinde eşim tabi o zaman sevgiliydik beni galata kulesine yemeğe götürmüştü sürpriz :16:

aaaahhh inşallah çiçeklerime kavuşurum tatlım çok yakında :9: :9:

istanbulda dayım var, gezme olarak beni biyerlere götürürse çok hoşuma gider, ben bugün çıtlatiim ona 2. balayımız mı olacak yoksa ne sürprizler hazırladın bana diyeyim :1: :1:

inşallah şeker, gelir gelir ben senin eşinde o performansı görüyorum, benimkinde görmüorum ama seninkinde var :27:

Son düzenleme:
tabi fazla bir beklentiye de girmemek lazım sonuçta karşı tarafı biliyoruz malum :9:

bak ne anlatıcam , 1. sene yıldönümümüzde ben ankarada çalışıyorum eşim kırklarelinde ayda bir falan ancak görüşebiliyoruz, bende sürekli süprizler arıyorum hediyeler bakıyorum buna. Neyse kafamda şekillendirdim neler yapacağımı yanınada gidebilecektim daha ne olsun değilmi?
1.bir kutu hazırladım kalp şeklinde içine kokulu gül yaprakları attım , rengarenk çikolatalar ve rengarenk kalp şeklinde küçük kağıtlar , herbirinde de ona gönderdiğim şarkılardan küçük küçük cümlecikler yazdım.
2. satranç aşığı olduğu için orjinall bir atranç takımı aldım.
3.slayt hazırladım ama bizim fotoğraflarımızdan oluşan değil. tüm anılarımızla ilgili kronolojik sıralama yapmıştım . İlk tanışmamız, ilk ilişkiye başlamamız, ilk öpüşme ilk yılbaşı , nişan ... fln fln gittiğimiz mekanlarında resimlerini buldum dosya hazırladım. sonra her güne o önemli her güne yazı yazdım içimden neler geliyorsa o gün neler hissettiysem onları yazdım yaptığımız şeylerden de bahsettim, baya güzel birşey olmuştu.
yıldönümünden bir hafta yada 2 hafta öncesi tam emin değilim sormuştum, işte bak bu kadar zaman kaldı sen ne yapacaksın bana die ? tabe ben bunu pek sık sormuşum anladığım kadarı ile bizimki yaptı mı bi hırs hiçbirşey yapmayacağım tüm hevesimi kursağımda bıraktın dedi , arkadaşlarda bana sende yapma bişi bırak dediler , dedim yooook ben yapacağım arkadaş içimden gelio benim , hem o da utansın yaptığından bişey yapmadığı için mahcup olsun dedim. ki yaptımda hepsini verdim ona nasıl utandı pişman oldu anlatamam, sen bu kadar uğraştın ben hiçbişey yapmadım nasıl bi adamım ben falan demişti.

diyeceğim o ki sizler yapın yapınki anlasınlar farkına varsınlar onlarda yapsınlar dimi:34:

istanbulda dayım var, gezme olarak beni biyerlere götürürse çok hoşuma gider, ben bugün çıtlatiim ona 2. balayımız mı olacak yoksa ne sürprizler hazırladın bana diyeyim :1: :1:

inşallah şeker, gelir gelir ben senin eşinde o performansı görüyorum, benimkinde görmüorum ama seninkinde var :27:

tatlı tatlı çıtlatmak iyidir, napalım yani hem çıtlamayıp hem de oturup sürpriz bekleyip olmayınca da kendi kendimize kırılalım mı :9:
bende görüyorum benimkinde o performansı :16:

Back
X