2012 Ygs-Lys'ciler Sohbete Devam Ediyor

peeling korkulacak bişe değil ki evde de yapılıor ve ferahlıyorsun ben gözenekler için her hafta yapıyorum çokta rahattır evde ki malzemelerle yapabilirsin

canım o peelingleri demiyorum ben hani doktorlar bu yüzdeki çukurlar için deriyi soyuyolarya onu diyorum

zamanında çok sıktım siyah noktaları ama hep iz kaldı canım ya şimdi sadece burnumda var

Nasıl bi pellingmiş bakayım o
Bide cilt tipin nasıl ?

benim cilt tipim ne kuru ne yağlı nede karma gayet normal kendi halinde
evde tuz şeker limon suyu zeytnyağı sütle yapıorum evde yapılan tarif bu ama ben yaparken çok çok az karbonatta koyuyorum

zamanında çok sıktım siyah noktaları ama hep iz kaldı canım ya şimdi sadece burnumda var

benim en son geçen sene burnumun yanında vardı arkadşm sıktı iz falan kalmadı

Benimde saçlarım hep açık
Hele uzunken annem bazen deli gibi görünüyosun derdi
Bende toplamıyorum pek,garip hissediyorum

ben lise sona kadar hep topuz yapıyodum hiç bir kere olsun başka bir model yapmadım sonra işte bakmaya başladım saçlarıma şimdide hiç toplamıyorum

bende kil mısır unu krem su karşımını uygulardm br aralar bir gün yapıp bir ay yapmayınca bir faydasını göremedim tabi

ben lise sona kadar hep topuz yapıyodum hiç bir kere olsun başka bir model yapmadım sonra işte bakmaya başladım saçlarıma şimdide hiç toplamıyorum

Benim elim hiç yatkın değil böyle şeylere
Bakıyorumda millet bi at kuyruğu yapıyo o bile güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…