2012 Ygs-Lys'ciler Sohbete Devam Ediyor

offff çıldırmak üzereyim kızlar ön kayıdımı bir türlü yapamadım site bir türlü açılmıyor:KK47: sabah git bankada 2 saate sıra bekle sonra gel bide bunla ugraş ve yarın kayıt yaptırmak için gidicem ama ben daha ön kayıdımı yapamadım yaa sinirden aglamak istiyorum şuan :KK47::KK50:

6 adet fotoğraf ve öğrenci belgesi istiyorlar diye biliyorum.Bazı yurtlar kimlik fotokopisi de istiyordu sanırım.

kızlar bende kaydımı yaptırdım bugun yanlız daha buyuk sorun 20 sınde bılgısayar 25 ınde ıngılızce muafıyet sınavı var ve ben nerden ne calısıcamı bılmıyorum kaynak nerden bulurum kı bolum hemşirelik bu arada...

kızlar bende kaydımı yaptırdım bugun yanlız daha buyuk sorun 20 sınde bılgısayar 25 ınde ıngılızce muafıyet sınavı var ve ben nerden ne calısıcamı bılmıyorum kaynak nerden bulurum kı bolum hemşirelik bu arada...
Yerleştiğiniz ünv.nin web sitesini incelediniz mi?
Sınav örneği koyuyor bazı ünv.ler.
Eğer web sitesinde yoksa, google'da arama yapın.

Sınav örneklerine göre bakıp internetten bile çalışabilirsiniz.
Konu anlatımları mevcut sonuçta.

inş olmaz canım biz 8 de gittik birde ya herkes kalabalık olmasın diye erken gelmiş :KK1::KK1::KK1: asıl kalabalık sabahları oluyo :KK1::KK1::KK1::KK1:

Hadi ya
Bende sabah erkenden gitmeyi düşünüyodum,bakarım çok kalabalık olursa kahvaltı falan yaparız ağırdan ağırdan
Kalabalığın dağılmasını bekleriz artık :KK31:

Mecbur yapacağız artık :KK31:
İşlemler çok uzun sürüyo mu peki canım ?

yok canım ya kredi kartı için form doldurttular herkese kayıt dosyasını eve göndermişlerdi evde doldurmuştuk zaten götrüp adama verdim dosyayı pc de 2 dk bişeyler yazdı

sonra gidip kartı aldım bu kadar :KK1::KK1:

yok canım ya kredi kartı için form doldurttular herkese kayıt dosyasını eve göndermişlerdi evde doldurmuştuk zaten götrüp adama verdim dosyayı pc de 2 dk bişeyler yazdı

sonra gidip kartı aldım bu kadar :KK1::KK1:

Kredi kartı mı ?
O da ne ola ki :KK1:
Bizde ön kayıt falan yoktu,eve bişey falan gelmemişti :KK50:
Tanım broşürleri yollamış okul sadece

X