- 7 Nisan 2010
- 8.402
- 455
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol cnm bakarsın umarım geç olsun da güç olmasınburslar ekim-kasın-aralık gibi açıklanıyormuş.1 saat olucak hala bakamadım ya
hoşgeldin cnm ben fizikte esen yayınlarından çalışırdım ama sorularının hepsini çözemezdim onun yerine dershanedeki hocamdan soru isterdimm onu çözerdim.Biyoloji aynı şekilde esenden çalışırdım biyolojide pek zorlamaz kitap rahat rahat çözersin onun dışında kültür,fen bilimleri ,çözüm ben bunlardan soru çözerdim.Eveeeeeeeeeeet 2013 ygs-lys cilerde sohbete katılabilir mi ? Kızlar tavsiye edebileceğiniz kaynak ? Fizik Kimya Biyoloji için özellikle ?
canım oturduğum şehir geldi çok şükür bölüm sosyoloji ilk tercihim gelmesede bunada şükür
geçmiş olsun neyden amlyat oldun??
nasılsın neler yapyosun bakalım
Sağol cnm bakarsın umarım geç olsun da güç olmasın
hoşgeldin cnm ben fizikte esen yayınlarından çalışırdım ama sorularının hepsini çözemezdim onun yerine dershanedeki hovamdan soru isterdimm onu çözerdim.Biyoloji aynı şekilde esenden çalışırdım biyolojide pek zorlamaz kitap rahat rahat çözersin onun dışında kültür,fen bilimleri ,çözüm ben bunlardan soru çözerdim.
Kimya da da esen,çözüm ve dershanedi hocalardan istediğim yaprak testler .
Başarılar şimdiden
Cnm tebrikk ederim çok sevindim sana .
Lazerle gözümden ameliyat oldum çok şükür geçip gitti.Napıyım cnm okulların açılması için gün sayıyorum
sen ne yapıyorsun yurt çıktımı sana:26:?
Yurt sonuçlarına hala benim gibi bakamayan var mı
Çok teşekkür ederim, farklı yayınevleri denemeliyim ilk zamanlarda, temelim var zaten, inşallah seneye bende müjdeyi buradan verebilirim
Ceyda
Kaldık biz böyle ya
1 saat oldu hala bakamıyorum.
daha demin sayfa açıldı araya basınca yine gitti.
off ya ://
offf :s yedek 112'deyim.
ben gelir diye umuyodum.
Hayırlısı olsun
Bi ben kaldım şuan sanırım
Yedekten hemen gelir sana,önlerdesin baya
inşallah gelir ya.
sayfa şuan çok kasmıyo açılır inşallah seninde.
inşallah cnm temelin varsa birde başladığın şekilde temponu kaybetmeden çalışırsan istediğin yeri kazanırsın gözünde büyütme ki sorular senden korksun
kızlar kyk sonuçları açıklanmış çogumuz yedeklerdeyiz heralde umarım yedekde olan arkadaşlara hemn sıra gelir bende yedeklerde 588. soradayım ben tahmin ettiğim üzere bana gelmemiş zaten bunu bilerek bi yer ayarlamıştım artık hayırlısı
Kızlar bana yarı özel yurt çıkmış
hayırlı olsunn
Kızlar bana yarı özel yurt çıkmış