2012 Ygs-Lys'ciler Sohbete Devam Ediyor

selamm kızlarr npysunuz nerelerdesiniz bugun çok yoruldum ya bu türkiyede bi işini helletmek içinde kurukta beklemesen olmaz sanki resmen gelenek halini aldı:KK1:

geldim canım esmayla iremi gördüm çağırdım görmediler herhalde esma iki dakika uğryo ama buraya bakmıyo neyse sen nasılsın napıyosun tatlımmmmm :KK54:

İyiyim canım,spordan yeni geldim :KK1:
Bakayım kk'ya bi dedim
Seni sormalı sen nasılsın ?
Kızlar görmemiş olabilir :26:

pişik kremiymiş içinde çinko lavanta varmış cilde çok iyiymiş ama ya sonra kötü olursa diyorum alıp kullansam mı tekrar doktoramı gitsem diye düşünüyorum :26:

pişik kremiymiş içinde çinko lavanta varmış cilde çok iyiymiş ama ya sonra kötü olursa diyorum alıp kullansam mı tekrar doktoramı gitsem diye düşünüyorum :26:

evet canım olabilir

iyiym bende ya tek tük sivilce var siyah nokta bir hayli var biraz araştırayım dedim sudocrem diye bişey buldum ona bakıyordum

Canım bende de sivilce değilde sivilce lekeleri var çok fena :KK14:
Sudocrem Türkiye'de var mıymış ?
Meşhur arnavut kremi var duydun mı bilmiyorum canım o da cilde çok iyi geliyomuş
Onunda içinde çinko varmış,sürekli kullanımda dişlere zarar verebiliyo
Sen yinede bi doktora görün
Bende aydır tedavi uyguluyorum ama çokta yararını görmedim :KK14:

Canım bende de sivilce değilde sivilce lekeleri var çok fena :KK14:
Sudocrem Türkiye'de var mıymış ?
Meşhur arnavut kremi var duydun mı bilmiyorum canım o da cilde çok iyi geliyomuş
Onunda içinde çinko varmış,sürekli kullanımda dişlere zarar verebiliyo
Sen yinede bi doktora görün
Bende aydır tedavi uyguluyorum ama çokta yararını görmedim :KK14:

canım bende çok gittim ya doktora ama geçmedi bir türlü bendede izler var bu krem ilgimi çekti ya bakalım artık

Bende ilça tedavisi istiyorum vermiyolar
İlaç lekelere iyi gelmezmiş :KK37:

canım yan etkisi çok fazla ya benim kardeşimde kullandı dudaklar mahvoluyor gözlerin içi kırmızı oluyo byle tuhaf

bir de kuruyor cildin soyuluyor burun kanaması oluyo her gün bir kaç kere

ben ilaç istemem şahsen

X