- 20 Mart 2011
- 568
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selamm kızlarr npysunuz nerelerdesiniz bugun çok yoruldum ya bu türkiyede bi işini helletmek içinde kurukta beklemesen olmaz sanki resmen gelenek halini aldı
Anladım canım
Kpss olmasada mı üniversiteye gitmeyecek misin ?
Gideceğim canım tabiki sadece bir yıl sonraya erteledm onu
Sagopam bu seferde sen gellll buraya canımmmm
geldim canım esmayla iremi gördüm çağırdım görmediler herhalde esma iki dakika uğryo ama buraya bakmıyo neyse sen nasılsın napıyosun tatlımmmmm
İyiyim canım,spordan yeni geldim
Bakayım kk'ya bi dedim
Seni sormalı sen nasılsın ?
Kızlar görmemiş olabilir :26:
pişik kremiymiş içinde çinko lavanta varmış cilde çok iyiymiş ama ya sonra kötü olursa diyorum alıp kullansam mı tekrar doktoramı gitsem diye düşünüyorum :26:
evet canım olabilir
iyiym bende ya tek tük sivilce var siyah nokta bir hayli var biraz araştırayım dedim sudocrem diye bişey buldum ona bakıyordum
Canım bende de sivilce değilde sivilce lekeleri var çok fena
Sudocrem Türkiye'de var mıymış ?
Meşhur arnavut kremi var duydun mı bilmiyorum canım o da cilde çok iyi geliyomuş
Onunda içinde çinko varmış,sürekli kullanımda dişlere zarar verebiliyo
Sen yinede bi doktora görün
Bende aydır tedavi uyguluyorum ama çokta yararını görmedim
canım bende çok gittim ya doktora ama geçmedi bir türlü bendede izler var bu krem ilgimi çekti ya bakalım artık
Kullanacak mısın ?
Karar verdin mi
evet canım geçmezse giderim doktora
yada gitsem mi ya valla kararsızım bakcam artık
Ben p.tesi gidip tekrar görüneyim doktora
Hiçbir fark yok zaten
canım bende gidcem ya bir ilaç var Zoretanin bana bunu vermişti yan etkilerinden dolayı kullanmadım öyle pekte bir sivilcem yoktu
ama yinede bir iki çıkıyo diye vermişti
Bende ilça tedavisi istiyorum vermiyolar
İlaç lekelere iyi gelmezmiş