- 20 Mart 2011
- 568
- 0
Kıy ya ne olacak kökü sende
Bende önceden senin gibiydim bu kış belimde olan saçlarımı bob modeli yaptım
Tam istediğim kadar uzamadı henüz
Düzelttirmem lazım önler uzun arka kısa kaldı öyle
Erkek arkadaşın ne gibi bi renk istiyo
bende tam öyle isitiyorum zaten ama benim saçlarım dalgalı kabarır şimdi öyle yaparsam o yüzden aslında biraz cesaret edemiyorum sonra ben onu her gun düzleştirmekle ugraşamam ama üniv. gitmeden bi değşikli yapıcam kesin karalıyım onda
benim saçım bonus ya düzleştirici olmasa ben biterdim
koyu renkler siyaha boya diyo bende dedim kalsın aman boyamıyorum
sen nasıl kestirmeyi düşünüyosun canım benimde hep aynı model ya sıkıldım
Değişim iyidir herzaman
Saçların düz değilse o modelde problem yaşayabilirsin
Hem saçlarınada yazık olur hergün düzleştirmekten
Koyu renkler güzel ya,bende bi ara simsiyah istiyodum
İstediğim kadar uzamadı daha saçlarım,modellik bi halde değil
Karar veremedim bende
benimkide eskiden öyleydi bi ara düzleştiriciyle hergun yapıyodum saçımı artık ondan sonra bıraktım yoprandı saçlar hep 2 senedir nerdeyse hiç yapmıyorum yapmayada üşeniyorum artık ama o modelide yaparsam her gun yapmam gerekir bende onla ugraşamam
gözün alışmıştır tbi artık düz saça ben üşengeçligimden yapmıyorum yaaslında saçımın güzel dalgası var ama ben öyle kullanmayı sevmiyorum düz seviyorum
ben düzleştirmezsem hep toplamak zorunda kalırım öylede sevmiyorum yani Allahtan düzleştirici var :)
gözün alışmıştır tbi artık düz saça ben üşengeçligimden yapmıyorum yabu aralar üşengeçin teki oldum çıktım zaten
bende öyleyim vallah ya bu aralar birde grip olmuşum iyice beter oldum
düz güzel ya bir yere gidince önlerini kıvırıyorum evde normal halinde ama keşke düz olsaydı bir saatte zor düzleşiyor ya
Benimde maşa yapmam 2 saatimi alıyo
Benimkilerde haddinden fazla düz
şu maşa yapanlara nasıl özeniyorum bir bilseennnben beceremiyorum ya çok beceriksizim
Benden daha beceriksizleri var desene
Tutam tutam kıvır gitsin,bişey yok aslında
var tabi olmazmıya yapıyorum istedgm gibi olmuyo ozamn bana gelenler geliyo bende sinirleniyorum yapmıyorum
konu saçlar galiba
bende boyamak istiyorum ama cesaret edemiyorum ya :26: