2012 Ygs-Lys'ciler Sohbete Devam Ediyor

Wirelesi kesin birileri kullanıyo :KK1:
Bu kadar yavaş olmazdı hiç :KK4:
Başa gelen çekilir artık
Çalıştın mı bugün hiç ders ?
Bugün sporada gitmedim zaten Zafer Bayramı diye kapalı En Büyük TÜRKİYE

yok canım ben barajı geçemiycem kesin anladım yani :KK1::KK1: öyle rahatım ki sankı dedem gırcek sınava kalkıp oynuyorum birde :KK1::KK1::KK1:

oo kızlar bide kpss çalışıyosunuz siz ohh :KK1: yani en azından çabalıyosunuz bende o bile yok bende kpss gözden çıktı artık zaten sınavada gircm mi onu bile bilmiyorum oku akşam hangi ara gelicemde ben sınava gircem :KK1:

oo kızlar bide kpss çalışıyosunuz siz ohh :KK1: yani en azından çabalıyosunuz bende o bile yok bende kpss gözden çıktı artık zaten sınavada gircm mi onu bile bilmiyorum oku akşam hangi ara gelicemde ben sınava gircem :KK1:

valla kitap yüzü açmadım ben pişmanım yani keşke hiç başvurmasaydım bari rezil olmazdım :KK1::KK1::KK1::KK1:

aa cuma mı yazmışım cumartesi dicektim aa dogru biz ortaögretime giriyoduk dimi ozamn pazar karıştırmışım günleri iyi söyledin valla bende diyodum nasıl yapcam diye:KK1:

saçlarınımı kestricek off ne güzel ben hiç cesaret edemiyorum bi diyorum tamam yapıcam sonrada kıyamıyorumm:KK31:

Kıy ya ne olacak kökü sende
Bende önceden senin gibiydim bu kış belimde olan saçlarımı bob modeli yaptım :21:
Tam istediğim kadar uzamadı henüz
Düzelttirmem lazım önler uzun arka kısa kaldı öyle :KK1:

Son düzenleme:
X