2012 Ygs-Lys'ciler Sohbete Devam Ediyor

Dostum sandığım insanların dostum olmadıklarını gördüm sadece çoğu zaman yalnız olduğumu gördüm başka hiç bir şey olmadı ama oturup ağladım saatlerce:KK43:

Gerçek dost bulmak o kadar zor ki :KK50:
Ağlamaktan başka bişey gelmeyi zaten elden böyle durumlarda
Vefasızlık çok can yakıyo :KK14:
Sıkmamaya çalış canını gerçek yüzlerini görmüş oldun en azından :KK50:

Gerçek dost bulmak o kadar zor ki :KK50:
Ağlamaktan başka bişey gelmeyi zaten elden böyle durumlarda
Vefasızlık çok can yakıyo :KK14:
Sıkmamaya çalış canını gerçek yüzlerini görmüş oldun en azından :KK50:

Öyle oldu dediğin gibi gerçek yüzlerini gördüm.
Sanırım haftaya tek başıma sinemaya giderek kutlayacağım yalnızlığımı.

Bakın yine kimsecikler yok belki de uyuyo millet ya da okuldalar bilemiicem yine tek tabancayım :KK8:

Allahım ölücem stresten sıkıntıdan :KK14: Ne yapıcam bilmiyorum kafam çok karışık kızlar:KK14:

canım hangisi kesin gibi istemediğin yerleri niye yazdın ki üzüleceksen

Üzülmek değil sagopam ya gitmek istiyorum ama kafam çok karışık işte. Ben Es Es çok istemiştim ya da Kırıkkale , İzmir, Kütahya bunlar olsun istemiştim hiç birisi mi olmaz bu kadar mı şanssız olurum:26: Şuan ki tercihlerim arasından en çok Çorum olsun istiyorum o olmazsa Karadeniz'den yazdıklarım bakalım yeni bi düzen kurmak çok zor olacak çünkü eğer gidersem.
Babam şunu sordu ama bilmiyorum dedim senin bi bilgin var mı başka bir şehire gitsem yurtta kalabilir miyim acaba ? Bir süre böyle olsa çok iyi olacak çünkü gidersem..
Her şey çorba gibi:KK31:

Üzülmek değil sagopam ya gitmek istiyorum ama kafam çok karışık işte. Ben Es Es çok istemiştim ya da Kırıkkale , İzmir, Kütahya bunlar olsun istemiştim hiç birisi mi olmaz bu kadar mı şanssız olurum:26: Şuan ki tercihlerim arasından en çok Çorum olsun istiyorum o olmazsa Karadeniz'den yazdıklarım bakalım yeni bi düzen kurmak çok zor olacak çünkü eğer gidersem.
Babam şunu sordu ama bilmiyorum dedim senin bi bilgin var mı başka bir şehire gitsem yurtta kalabilir miyim acaba ? Bir süre böyle olsa çok iyi olacak çünkü gidersem..
Her şey çorba gibi:KK31:

bilgim yok canım şimdiden bunları düşünüp dert etme kendine ya hayırlısı olsun hele bir belli olsun da sorup soruşturursun rahat ol tatlım ya

X