Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimse yok moralim çok bozuuuk
Hayırdır canım ne oldu :26:
Dostum sandığım insanların dostum olmadıklarını gördüm sadece çoğu zaman yalnız olduğumu gördüm başka hiç bir şey olmadı ama oturup ağladım saatlerce
Gerçek dost bulmak o kadar zor ki
Ağlamaktan başka bişey gelmeyi zaten elden böyle durumlarda
Vefasızlık çok can yakıyo
Sıkmamaya çalış canını gerçek yüzlerini görmüş oldun en azından
Nolmuş buralara ya kimse yazmaz olmuş
Öyle olmuş gerçektn Kimse aynı zamanlarda online olmuyo ki çoğu zaman bulamıyoruz birbirimizi :26:
Ben varım
Günaydııın Nasılsın ?
İyiyim bende cıkmak zorunda kaldım parke yaptırıyoruzda ev biraz karısıkİyiyim sen nasılsın ?
Allahım ölücem stresten sıkıntıdan Ne yapıcam bilmiyorum kafam çok karışık kızlar
ne oldu kız hayırdır
Tercih listesi açıklandı ve hangi ili istediysem o il yok listede ordan burdan 30 tercih yaptım ama aklım beynim öyle karışık ki ne yapıcağımı bilemiyorum
canım hangisi kesin gibi istemediğin yerleri niye yazdın ki üzüleceksen
Üzülmek değil sagopam ya gitmek istiyorum ama kafam çok karışık işte. Ben Es Es çok istemiştim ya da Kırıkkale , İzmir, Kütahya bunlar olsun istemiştim hiç birisi mi olmaz bu kadar mı şanssız olurum:26: Şuan ki tercihlerim arasından en çok Çorum olsun istiyorum o olmazsa Karadeniz'den yazdıklarım bakalım yeni bi düzen kurmak çok zor olacak çünkü eğer gidersem.
Babam şunu sordu ama bilmiyorum dedim senin bi bilgin var mı başka bir şehire gitsem yurtta kalabilir miyim acaba ? Bir süre böyle olsa çok iyi olacak çünkü gidersem..
Her şey çorba gibi