2012 Ygs-Lys'ciler Sohbete Devam Ediyor

canım şimdi o tercih dönemini geri getirseler yazarmıydın yine 3.yılın olacaktı ne olmuş herkes 6 7 kere giriyo yani :KK43:
ne yapmayı düşünüyosun peki

Ogü istatistik yazardım ilk sıraya heralde
3.tercihimdi o keşke o gelseydi,ablamla eve çıkardık falan filan :KK31:
Tercih dönemi neresi olursa olsun hatasına düştüm
Sınavada şurda 5 ay kaldı şurda nasıl yetişirim bilemiyorum

Ogü istatistik yazardım ilk sıraya heralde
3.tercihimdi o keşke o gelseydi,ablamla eve çıkardık falan filan :KK31:
Tercih dönemi neresi olursa olsun hatasına düştüm
Sınavada şurda 5 ay kaldı şurda nasıl yetişirim bilemiyorum

yetişirsin canım ygs tek değil lys belirleyen asıl sen düşünme bunları yetişir sadece çalış bende daha başlamadım ama çalışırsak planlı yetişiriz

yetişirsin canım ygs tek değil lys belirleyen asıl sen düşünme bunları yetişir sadece çalış bende daha başlamadım ama çalışırsak planlı yetişiriz

Ygs'ye çalışmayı düşünüyorum daha fazla
Lys şimdi çok zor gelir ve kasar
Ygs'den iyi puan alırsam ygs'den tercih edeerim sanırım

Geçmeyecek gibi görünüyo benimki zaman kaybetmeden okulu bırakıp tekrar hazırlanmayı düşünüyorum zaten
Kafam allak bullak :KK50:

off canım onuda ben göze alamıyorum tekrar ya kazandım artık okucam yani ben şimdiden kendimi geliştirmenin yollarını düşünüyorum bu sene hayılısıyla geçsin dil ögrenmek isitiyorum seneye bakalım hayırlısı alışıcaz elbet bi şekilde zorda olsa arkadaş çok önemli kafamıza göre arkadaşlar bulursak zaman geçerde yoksa diger şekilde geçmez artık hakkımızda hayırlısı :KK31:

off canım onuda ben göze alamıyorum tekrar ya kazandım artık okucam yani ben şimdiden kendimi geliştirmenin yollarını düşünüyorum bu sene hayılısıyla geçsin dil ögrenmek isitiyorum seneye bakalım hayırlısı alışıcaz elbet bi şekilde zorda olsa arkadaş çok önemli kafamıza göre arkadaşlar bulursak zaman geçerde yoksa diger şekilde geçmez artık hakkımızda hayırlısı :KK31:

Haklısın canım dediğini mutlaka yap,dilini geliştir :KK9:

Kimse uğramıyo mu buraya artık kaç gündür girip çıkıyorm yok kimsecikler :KK14:

Vizeler yaklaşıyo ya ondandır belkide :KK1:
Başladı mı sizin tercihler canım ?

11 gün sonra başlayacak canım ama ben kasım atamasından ziyada aralıkta bir alım daha olacakmış ondan daha ümitliyim çünkü devlet sağlık personelini kadroluda almıyo az sayıda hemşire alıyolar kadrolu o yüzden sözleşmeli alımdan daha ümitliyim ben :KK61:

11 gün sonra başlayacak canım ama ben kasım atamasından ziyada aralıkta bir alım daha olacakmış ondan daha ümitliyim çünkü devlet sağlık personelini kadroluda almıyo az sayıda hemşire alıyolar kadrolu o yüzden sözleşmeli alımdan daha ümitliyim ben :KK61:

Anladım canım hayırlısı kadrolu olursun inşallah
Ya ben aslında sana bişey de sormak istiyorum aklıma gelmişken sorayım :KK1:
Seneye özelde falan anestezi de düşünüyorum 2 yıllık yerşelebilirsim tabi :KK31:
Sen sml mezunu olduğun için anlarsın bu işlerden iyi midir,kamuya ataması falan kolay mı :26:

Son düzenleme:
Anladım canım hayırlısı kadrolu olursun inşallah
Ya ben aslında sana bişey de sormak istiyorum aklıma gelmişken sorayım :KK1:
Seneye özelde falan anestezi de düşünüyorum 2 yıllık yerşelebilirsim tabi :KK31:
Sen sml mezunu olduğun için anlarsın bu işlerden iyi midir,kamuya ataması falan kolay mı :26:

Güzel bölüm canım sevebilirsen seç derim ben :KK61: Benim geçen yıl mezun olan arkadaşlarımın çoğu atandılar. Çalışma sahası ameliyathane bence güzel meslek :KK61: Bende düşündüm ama dedim hemşireliği dört yıl boşuna çekmedim ben bölüm değiştiremem şimdi :KK1:

Güzel bölüm canım sevebilirsen seç derim ben :KK61: Benim geçen yıl mezun olan arkadaşlarımın çoğu atandılar. Çalışma sahası ameliyathane bence güzel meslek :KK61: Bende düşündüm ama dedim hemşireliği dört yıl boşuna çekmedim ben bölüm değiştiremem şimdi :KK1:

Atamasının kolay olması sağlık dendiği zaman asla diyen beni bile yoldan çıkardı :KK1:
Bakalım özele yerleşmeye çalışacağım bi şekilde sml mezunları burslu tercih ediyo genelde burssuz yerleşmeye bakacağım artık
Üniversitelerin burslu puanları %50 burslulardan falan daha düşük,garip bi dünya :KK1:

kızlaaaarr neler yapıyosunuzzz ahh ben bayramdan geldim vizelerim başladı hemenn benimm hayırlısıyla atlattım çok şükür ama garip bi duygu içersindeyim neden ya iç içim huzurlu ddeğil sizinkilerde başlarr allah hepinize kolaylık versinnn

Kızlar aranızda hızma kullanan var mı ya bir sorum olucak eğer varsa ya da bu konularda bilgisi olan varsa :26::KK14:

X