- 7 Nisan 2010
- 8.402
- 455
nasıl canım alışabildin mi
Kuzum alıştım ama sevemedim,ısınamadım
Sevmediğin bölümle nereye kadar ki
canım şimdi o tercih dönemini geri getirseler yazarmıydın yine 3.yılın olacaktı ne olmuş herkes 6 7 kere giriyo yani
ne yapmayı düşünüyosun peki
Ogü istatistik yazardım ilk sıraya heralde
3.tercihimdi o keşke o gelseydi,ablamla eve çıkardık falan filan
Tercih dönemi neresi olursa olsun hatasına düştüm
Sınavada şurda 5 ay kaldı şurda nasıl yetişirim bilemiyorum
yetişirsin canım ygs tek değil lys belirleyen asıl sen düşünme bunları yetişir sadece çalış bende daha başlamadım ama çalışırsak planlı yetişiriz
Kızlar hepinizin kurban bayramı kutlu olsunnnnnnnnn
Aynen canım ya çalışmadığım için seviniyorum iyi bile yapmışız
Yeni hayatımı pek sevemedim,ısınamıyorum bi türlü
bende canım ya çook sıkılıyorum 4 sene nasıl geçicek artık.
Geçmeyecek gibi görünüyo benimki zaman kaybetmeden okulu bırakıp tekrar hazırlanmayı düşünüyorum zaten
Kafam allak bullak
off canım onuda ben göze alamıyorum tekrar ya kazandım artık okucam yani ben şimdiden kendimi geliştirmenin yollarını düşünüyorum bu sene hayılısıyla geçsin dil ögrenmek isitiyorum seneye bakalım hayırlısı alışıcaz elbet bi şekilde zorda olsa arkadaş çok önemli kafamıza göre arkadaşlar bulursak zaman geçerde yoksa diger şekilde geçmez artık hakkımızda hayırlısı
Kimse uğramıyo mu buraya artık kaç gündür girip çıkıyorm yok kimsecikler
Vizeler yaklaşıyo ya ondandır belkide
Başladı mı sizin tercihler canım ?
11 gün sonra başlayacak canım ama ben kasım atamasından ziyada aralıkta bir alım daha olacakmış ondan daha ümitliyim çünkü devlet sağlık personelini kadroluda almıyo az sayıda hemşire alıyolar kadrolu o yüzden sözleşmeli alımdan daha ümitliyim ben
Anladım canım hayırlısı kadrolu olursun inşallah
Ya ben aslında sana bişey de sormak istiyorum aklıma gelmişken sorayım
Seneye özelde falan anestezi de düşünüyorum 2 yıllık yerşelebilirsim tabi
Sen sml mezunu olduğun için anlarsın bu işlerden iyi midir,kamuya ataması falan kolay mı :26:
Güzel bölüm canım sevebilirsen seç derim benBenim geçen yıl mezun olan arkadaşlarımın çoğu atandılar. Çalışma sahası ameliyathane bence güzel meslek Bende düşündüm ama dedim hemşireliği dört yıl boşuna çekmedim ben bölüm değiştiremem şimdi