- 2 Ekim 2012
- 2.391
- 0
Ah Sagopam keşke ailemin yanında olsaydımda astronomi gibi saçma bölümler okusaydım
Ah Sagopam keşke ailemin yanında olsaydımda astronomi gibi saçma bölümler okusaydım
canım alış işte kazandğında belki istanbul olmuycak yine sen şimdiden alış o zaman zorluk çekmezsin işte ne güzel şimdi ben ailemin yanndayım ama bu yıl kazanıp gitsem senden beter olurum eminim ya senn tek yapman gereken alışmak ve ders çalışmak yani sen bir başla kararlıkla çalışmaya zaten zamanın olmycak hiç öyle öyle alışırsın
canım alış işte kazandğında belki istanbul olmuycak yine sen şimdiden alış o zaman zorluk çekmezsin işte ne güzel şimdi ben ailemin yanndayım ama bu yıl kazanıp gitsem senden beter olurum eminim ya senn tek yapman gereken alışmak ve ders çalışmak yani sen bir başla kararlıkla çalışmaya zaten zamanın olmycak hiç öyle öyle alışırsın
O bölüm saçma değil bence (=
O moda bi süre daha giremeyeceğim sanırım
Öyle mi :26:
İstanbul olsunda ne olursa olsun
üzme kendini canım alışmaya bak kendini parçalasanda gidemiyosun eve ben çıkarm birazdan canım biraz ders çalışır uyurum
Siz bence biraz sosyalleşmeyi deneyin ..
Okulu sevmenin en kolay yolu..
Tavla oynayasım var !
Kafanızı biraz dağıtın sürekli aynı şeyleri konuşmak insanı dahada daraltır sıkıntıya sokar..
Hayırlısı olsun diyin geçin gidin sen elinden geleni yap gerisi Allah Kerim ...
asosyal bir insanım ben bu yönmü çok seviyorum
Devamsızlık sorun olmasa ablam bi saat uzaklıkta benden
çeker giderim
ama bu devamsızlık çok canımı sıkıyo
Tamam canım
İyi geceler,kendine iyi bak
Evinin,ailenin değerini bil
Takma kafana ...
slm kızlar nasılsınız okul nasıl gıdıyor ortama uyum saglayabıldınızmı bıraz olsun?
Bende güzel giden hiçbişey yok
Çok mutsuzum alışamıyorum bi türlü
canım daha alışmadın mı ya