- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
ailemin yanındayım canım bıraksam çok kızarlar biliyorum birde kazanamazsam biterim diyorum hani bu yıl elimden geleni yapayım gireyim sınava olmasada bu bölüm elimde kalır
babam hiç istemiyor bırakmamı maalesef artık bakacz hayırlısı :)
Sen kendine mi bazı şeyleri ispat edeceksin yoksa etrafındaki kişilere mi ?
Millet umrunda olmamalı.Okuyacak olan sensin,başarılı olacak olan sensin.
Okulu bıraktı desinler ne olacak.
Bak ben okulu bıraktığımda arkadaşlarımın çoğu şaşırmıştı,hocalarım bile..
Ama sonra ne oldu ? hak verdiler bana doğru olanı yapmışsın dediler.
Üniversitedeki hocalarda böyle söyler. Eğer memnun değilseniz boşuna kendinizi süründürmeyin derler.
Haftanın 3 günü 8den 3e kadar
Bigün 8den 11e kadar
Bigünde 10dan 3e kadar
Okulu gitmesen bile o seni bırakmak merak etme sadece alttan derslerin olur oda kayıt yaptırırsan olur.
Sen yine ailenin yanında ders çalışmaya devam et.
Bu esnada okula gitsende olur gitmesende ,cepte bir üniversite duruyor nede olsa.. (=
Hayırlısı olsun
PLeatedSkirt çok haklı yağmur böyle ağlayarak olmaz millet bişey demesin diye tercih yaptın boşu boşuna artık şu milletin lafını bırak ya sanki dünyanın sonumu bir yıl çalışır istediğin bölümü kazanırsan hepside susar hayat senn hayatn milletin keyfi yerinde ama sen ne haldesin onlar yüznden bu kadar takma ya
diyelim gitmedim diye alttan dersim oldu peki o dersi nasıl vercem birde duyduguma gore alttan dersi olan normal öğretimler harç ödiycekmiş
diyelim gitmedim diye alttan dersim oldu peki o dersi nasıl vercem birde duyduguma gore alttan dersi olan normal öğretimler harç ödiycekmiş
İlerde millet yanında olmayacaksın yeri gelecek belki tek kalacaksın belkide sevdiklerinle olacaksın..
Millet konuşur durur sen ne bakıyorsun onlara ..
Bazen boşvermek gerek,kulaklarımızı pamukla tıkamak gerek..
Morelini yüksek tutacaksın Yağmur,öyle ağlamayla zırlamayla hiç bir şey yapamazsın..
Biraz kendini cesaretlendir. Bak seni tanımadığım halde elimden geldiğinde sana cesaret aşılamaya çalışıyorum umarım başarılı olurum..
Bu duyumunun doğruluk derecesine bakalım önce ilk olarak herkes ösymnin sitesine girsin .
Benim bu konuda bir bilgim yok.
Eğerki olsaydı böyle bir şey üniversitemin sitesinde kendi öğrenci üyeliğime girdiğimde harç parasının yatırmam gereken tutarı yazardı ama bende yazmıyordu okul başlayınca bakmıştım .
Ama kızlar siz ösym nin sitesine bir bakın harç paralarıyla ilgili konulara.
Yada üniversitenin öğrenci işlerine danışın bir.
Bu konuda bir fikrim yok = )
tamam canım çok sağol inglizce hocası devamsızlıktan kimseyi bırakmıyorum demişti bir hafta gideyim br hafta gitmeyeyim diyorum çok uyuz bir kadın zaten hiç sevmedim
PLeatedSkirt çok başarılıyken bırakmış bak sen hayatını niye milletin dediklerine göre yön veriyosun sözde hem üniyi idare edecktin hem sınava hazrlancaktın ne oldu bak
artık milletin ne dediği umrunda olmasın hayat senn hayatn milletin agzı kapanmazzz boşverceksin valla başa çıkamazsın
Çok saol
Bu devamsızlık problemi olmasa aslında
Lisede bile daha çok devamsızlık yapıyoduk
Rica ederim kuzum , siz yine de hocalarına danışın .
Öyle söylemlere çok kulak asmayın doğrusunu devlet bilir,hocalar bilir..
Sıkıntı yok =)
Eeee keyifler nasıl ?
çok yorucu oluyor okul birde bölümü sevmeyince yani hiç çeklimiyo ama çok şükür yani tek kurtuluş başka bir bölüm kazanmak alışayım şu yorgunluğa daha çok çalışcam :)
Ben bu kadar zorlanacağımı hiç tahmin etmemiştim işte
Böyle giderse tekrar sınava hazırlanma yalan olur zaten
İşte budur !
Yağmur bak ...
İstemek,cesaretlenmek böyle olur (= İsim nedir sagopa senin ?
çok yorucu oluyor okul birde bölümü sevmeyince yani hiç çeklimiyo ama çok şükür yani tek kurtuluş başka bir bölüm kazanmak alışayım şu yorgunluğa daha çok çalışcam :)
isim vermesemya insan çaresiz kalnca çok düşünyor bende ilk haftalar yağmur gibiydim ama çalışmaktan başka çarem olmadığını gördüm yani bıraksam olmaz okusam olmaz ama mecbur yani napalım