2012 Ygs-Lys'ciler Sohbete Devam Ediyor

PLeatedSkirt çok haklı yağmur böyle ağlayarak olmaz millet bişey demesin diye tercih yaptın boşu boşuna artık şu milletin lafını bırak ya sanki dünyanın sonumu bir yıl çalışır istediğin bölümü kazanırsan hepside susar hayat senn hayatn milletin keyfi yerinde ama sen ne haldesin onlar yüznden bu kadar takma ya

Okulu gitmesen bile o seni bırakmak merak etme sadece alttan derslerin olur oda kayıt yaptırırsan olur.

Sen yine ailenin yanında ders çalışmaya devam et.

Bu esnada okula gitsende olur gitmesende ,cepte bir üniversite duruyor nede olsa.. (=

Hayırlısı olsun

Ben milletin dediklerinide kaldırabilecek yapıda değilim işte
Saçma sapan ağlak bi tipim

diyelim gitmedim diye alttan dersim oldu peki o dersi nasıl vercem birde duyduguma gore alttan dersi olan normal öğretimler harç ödiycekmiş

İlerde millet yanında olmayacaksın yeri gelecek belki tek kalacaksın belkide sevdiklerinle olacaksın..

Millet konuşur durur sen ne bakıyorsun onlara ..

Bazen boşvermek gerek,kulaklarımızı pamukla tıkamak gerek..

Morelini yüksek tutacaksın Yağmur,öyle ağlamayla zırlamayla hiç bir şey yapamazsın..

Biraz kendini cesaretlendir. Bak seni tanımadığım halde elimden geldiğinde sana cesaret aşılamaya çalışıyorum umarım başarılı olurum..

diyelim gitmedim diye alttan dersim oldu peki o dersi nasıl vercem birde duyduguma gore alttan dersi olan normal öğretimler harç ödiycekmiş

Bu duyumunun doğruluk derecesine bakalım önce ilk olarak herkes ösymnin sitesine girsin .

Benim bu konuda bir bilgim yok.

Eğerki olsaydı böyle bir şey üniversitemin sitesinde kendi öğrenci üyeliğime girdiğimde harç parasının yatırmam gereken tutarı yazardı ama bende yazmıyordu okul başlayınca bakmıştım .

Ama kızlar siz ösym nin sitesine bir bakın harç paralarıyla ilgili konulara.
Yada üniversitenin öğrenci işlerine danışın bir.
Bu konuda bir fikrim yok = )

PLeatedSkirt çok başarılıyken bırakmış bak sen hayatını niye milletin dediklerine göre yön veriyosun sözde hem üniyi idare edecktin hem sınava hazrlancaktın ne oldu bak
artık milletin ne dediği umrunda olmasın hayat senn hayatn milletin agzı kapanmazzz boşverceksin valla başa çıkamazsın

Mesela ikinci sınıf oldun diyelim ama birinci sınıftan alttan dersin var.
Hangi dersse o derse girebiliyorsun çünkü geçemedin o dersi.
Ders dinliyorsun yine sonra sınav tarihleri geliyor sınava giriyorsun.
Benim bildiğim böyleydi...

Çok saol
Bu devamsızlık problemi olmasa aslında
Lisede bile daha çok devamsızlık yapıyoduk

tamam canım çok sağol inglizce hocası devamsızlıktan kimseyi bırakmıyorum demişti bir hafta gideyim br hafta gitmeyeyim diyorum çok uyuz bir kadın zaten hiç sevmedim

tamam canım çok sağol inglizce hocası devamsızlıktan kimseyi bırakmıyorum demişti bir hafta gideyim br hafta gitmeyeyim diyorum çok uyuz bir kadın zaten hiç sevmedim

Rica ederim kuzum , siz yine de hocalarına danışın .

Öyle söylemlere çok kulak asmayın doğrusunu devlet bilir,hocalar bilir..

Sıkıntı yok =)

Eeee keyifler nasıl ?

Ben bu kadar zorlanacağımı hiç tahmin etmemiştim işte
Böyle giderse tekrar sınava hazırlanma yalan olur zaten

Çok saol
Bu devamsızlık problemi olmasa aslında
Lisede bile daha çok devamsızlık yapıyoduk

Onuda bir şekilde halledeceksin artık yapacak bir şey yok yağmur

Bak sakın sakın ağlama =D göz torbalarının oraya bir su kovası koyarım ona ağla..

Küresel ısınma kuzu,suyu idareli kullanmalıyız dimi ?

Rica ederim kuzum , siz yine de hocalarına danışın .

Öyle söylemlere çok kulak asmayın doğrusunu devlet bilir,hocalar bilir..

Sıkıntı yok =)

Eeee keyifler nasıl ?

çok yorucu oluyor okul birde bölümü sevmeyince yani hiç çeklimiyo ama çok şükür yani tek kurtuluş başka bir bölüm kazanmak alışayım şu yorgunluğa daha çok çalışcam :)

çok yorucu oluyor okul birde bölümü sevmeyince yani hiç çeklimiyo ama çok şükür yani tek kurtuluş başka bir bölüm kazanmak alışayım şu yorgunluğa daha çok çalışcam :)

İşte budur !

Yağmur bak ...

İstemek,cesaretlenmek böyle olur (=

Son düzenleme:
Ben bu kadar zorlanacağımı hiç tahmin etmemiştim işte
Böyle giderse tekrar sınava hazırlanma yalan olur zaten

bak yarından itibaren ağlamayı bırakıyorsun okuluna gidiyosun arkadşalrla kaynaşıyosun boşver okulu ya yazdın geldin bir kere canım sen kafanı toplayım ygs lys çalış kazan bak ygsden yüksek alırsan üstelik bir bahanen olur bırakmak için üstelik gidersin evine mis gibi başka yapacak bişey yok çünkü böyle devam edersen hem derslerden kalcaksın hemde ygs lys kazanamycaksın

İşte budur !

Yağmur bak ...

İstemek,cesaretlenmek böyle olur (= İsim nedir sagopa senin ?

isim vermesem ya insan çaresiz kalnca çok düşünyor bende ilk haftalar yağmur gibiydim ama çalışmaktan başka çarem olmadığını gördüm yani bıraksam olmaz okusam olmaz ama mecbur yani napalım

Ah Sagopam keşke ailemin yanında olsaydımda astronomi gibi saçma bölümler okusaydım

isim vermesem ya insan çaresiz kalnca çok düşünyor bende ilk haftalar yağmur gibiydim ama çalışmaktan başka çarem olmadığını gördüm yani bıraksam olmaz okusam olmaz ama mecbur yani napalım

Tamam senin adını ben kendi kafama göre koyuyorum o zaman

Sagopam'a Sago diyorum bundan sonra anlaştık mı gizemli bayan (=

Kızlar bu topicde sohbet ediliyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…