2012 Ygs-Lys'ciler Sohbete Devam Ediyor

kızlarr ben bugün gidiyorum artık bir süre nete giremem hepinize şimdiden başarılar diliyorum umarım hepimiz için yeni okullarımız hayırlı olur başarılar getirir bize kendinize iyi bakın burda güzzel sohbetler ettik hoşçakalınn

Allah yolunu açık etsin canım sanada yeni okulnda başarılar sende kendine iyi bak artık tatillerde konuşurz kk da napalım

Cannlarr yurtta bilgisayar vardı.İlk girdiğim site tabiki kk oldu
Canlar ne zormuş yurt hayatı bir patates yemeği yedimm tadını ne siz sorun ne ben söyleyeyim:2::2: Zaten zayıftım okul bitene kadar şeker gibi eririm heralde

Aa yerleştin mi yurduna canım ?
Bugün mü gittiniz ?
Nasıl,sevebildin mi ?
Ay ne çok soru sordum,devlet yurdunda mıydın ?

Aa yerleştin mi yurduna canım ?
Bugün mü gittiniz ?
Nasıl,sevebildin mi ?
Ay ne çok soru sordum,devlet yurdunda mıydın ?

Evet canım yerleştim çok şükür.Hiç sevmedeim yurdu devlet yurdu çıkmadı zaten okula yürüyerek 5 dk gidebileceğim şekilde özel yurt bulduk.Dün sabah geldim çanakkaleyi çok sevdim ama yurdu sevmedim

Evet canım yerleştim çok şükür.Hiç sevmedeim yurdu devlet yurdu çıkmadı zaten okula yürüyerek 5 dk gidebileceğim şekilde özel yurt bulduk.Dün sabah geldim çanakkaleyi çok sevdim ama yurdu sevmedim

Neden sevemedin ki :26:
Tek kişilik oda mı ?
Alışırsın zamanla canım ya
En azından okula çok yakınmış en azından bu sebepten sevmelisin

Tek kişilik oda mı ?

Canım odam 6 kişilik çokta güzel boğaz manzaralı ama bilmiyorum yaa alışamadım yurttakilere ilk günden herkes kendini belli ediyo zaten canım.Kendini kullandırırsan,eşyalarını ortak kullanıma açarsan burada ağada sensin paşa da .Bende bazı eşyalarıma dokunulmasını bile istemedim ( havlu,terlik,tuvalet kağıdı,diş macunu) herkesle arama mesafe koydum canım.Saydığım eşyalar vb. ortak kullanıma nasıl açayım yahuu bir başkadının kullnadığı tuvalet kağıdını nasıl içlerine sindiriyorlar analamıyorum

Tek kişilik oda mı ?

Canım senin yurdun özel mi?
Tuvalet kağıdı,el sabunu, deterjan,yumuşatıcı vb şeyleri yurt kendi mi veriyor yoksa onlarıda mı sana aldırıyor? Hepsi farklı farklıymış yurtların biz kendimiz aldık arkadaşım almıyormuş ama:26:

Sen en mantıklısını yapmışsın bence
Ne herkesle çok iyi olmak lazım ne de çok kötü
Canını sıkma canım ya elbet alışırsın
Kızların hepsi 1.sınıf mı,tecrübelilerde var mı

Benim henüz kalacak yerim kesinleşmedi
Devlet için yedekteyim onu bekliyorum
Bi süre Eskişehir'den gidip gelmeyi düşünüyorum okula
Çıkmasa da bi yer bulduk oraya yapacağız kaydımızı
Benim bildiğim o eşyaları kendin götürüyosun :26:

Yagmurrr ne zaman gidiyosunn sen? Sagopamm yurtta kalmayacak diye hatırlıyorumm.Esmaylada neredeyse tüm yaz hiç rastlaşmadık

Bizim 24'ünde dersler başlıyo canım
Pazar günü gideceğim bende
Sagopam evinden gidip gelecek
Esma'da özel yurt ayarlamış kendisine
O da bu hafta gelecekti Türkiye'ye

Cnm birinci sınıfta olan ben varım birde okul öncesi var diğerleri hep tecrübeli : ( 4. sınıf bile var aynı odada değil ama yan oda da yüksek lisans var benim ders programım çok hafifmiş öyle diyo üst sınıflar 3 gün hatta 2.5 gün okulda olacakmışım yalnız başıma ne yapıcam yurtta bilmiyorum diğer kızlar 5 gün de okulda olacakmış

Vay canım bence çoook şanslısın
Tek kalırsın bol bol,kalabalık gürültü çekeceğine
Kendine daha rahat zaman ayırabilirsin

Bizim 24'ünde dersler başlıyo canım
Pazar günü gideceğim bende
Sagopam evinden gidip gelecek
Esma'da özel yurt ayarlamış kendisine
O da bu hafta gelecekti Türkiye'ye

Hadi bakalım hayırlısı Ohh bee her şeye rağmen hepimizde kazandık yaa ne iyi oldu
Güle güle git güle güle gel canım

Vay canım bence çoook şanslısın
Tek kalırsın bol bol,kalabalık gürültü çekeceğine
Kendine daha rahat zaman ayırabilirsin

Evet canım bilgisayar odasındaki tüm bilgisyarlar bana kalmış olacak
Uykuyu çok seviyorum zaten öğlene kadar uyurum artık

Yaşadın canım
Normalde örgüsün değil mi,ders programı falan yayınlanmış mı ?

Evet cnm benim ki normal öğretim sanırım yurtta ikinci öğretimden kimse yok en azından bizim dairede yok :26:
Ders programını pazartesi danışman hocadan alacakmışız.Üst sınıftaki kızlar dediki ders programını alırken üsttende ders alamak sitiyorum dersen 2. sınıfında dersini alırsın dediler ama kkda okumuştum üstten ders almak için güz dönemi notlarının cc'nin üstünde olması gerekiyor diye iyice kafam bulandı bakalım p.tesi hocaya sorarım yapabilirsem erken bitirmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…