• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ygs/lys

ayyyy kızlar ALLAH hepimizinn gönlüne göre versin.... çok bunaldım bu sınavlardan :ssz: bana şöyle sağlam bir kitap önerebilrmsiniz???

ayyyy kızlar ALLAH hepimizinn gönlüne göre versin.... çok bunaldım bu sınavlardan :ssz: bana şöyle sağlam bir kitap önerebilrmsiniz???

ben de çok bunaldım ya biyandanda zaman geçmesin istiyorum çok aaz kaldı :( ne kitabı daha konumu çalışıcan cnm;? deneme czeblrsin

Ne baş belası bir sınav bu bende bu sene ilk defa girecem kısmetse çok çalışırım diyordum ama bir ay kaldı neredeyse 4 kitap bitirdim sadece kendime fazla güveniyorum galiba hep kazanırım gibi geliyor dershaneye başlayınca çalışırım dedim ama okulla dershane insanı çok yoruyor hiç çalışmak istemiyorsunuz. Çalışma taktiği olarak münkünse sabah 5 kalkıp konu tekrarı yapın çok işe yarıyor hocalarında demesiyle sabah 5 saatlerinde yapılan tekrarlar kolay kolay unutulmuyormuş denedim şahsen kalkmak zor geliyor ama kalkabiliyorsanız deneyin bence stres yapmayada gerek yok ölüm yok sonuçda işin içinde olmadı seneye yine olmadı diğer sene denersiniz nasip :)

yaa bende stres yok ama çok korkuyorum hatta neredeyse korkudan ağlıcam:5: bu yıl olmazsa beni çok daha büyük bi korku bekliyor bunu hissediyorum:5:

Ayy çıldırmak üzereyimm site açılmıyor:25:
Sınav sonuçları açıklanınca ne yaparım artık bilemiyorumm:52:

açıklandı ama osymnin sitesi hala açılmıyor çıldırcam ... ne garipler ya biraz yoğunluk olsun hemen site kilitlenio ,
ne biçim iş anlamadım :(((

Bu kadar olmaz yaaa sınav yeri taaaa nerde çıkmış çok uzak evime....

ne biçim bi sistem bu ya yazık...

üstelik ilköğretime vermişler beni boyum 1,84 ben nasıl sığıcam o küçücük sıralara off off sinirlerimi bozdular iyice...

Bu kadar olmaz yaaa sınav yeri taaaa nerde çıkmış çok uzak evime....

ne biçim bi sistem bu ya yazık...

üstelik ilköğretime vermişler beni boyum 1,84 ben nasıl sığıcam o küçücük sıralara off off sinirlerimi bozdular iyice...

Üzme kendini canım yaa, bak bende dershanede hiç rahat edemiyorum sınav olurken, çok afedersin ama o sıra resmen batıyor. İlk zamanlar çok moral bozukluğu oluyordu ama sonra bende bağdaş kurup öyle oturdum sınavlarda. Sana da tavsiye ederim:34:
Hiç birşeyin moralini bozmasına izin verme, bak mesela on gün önce 7 yıldır sevdiğim çocuktan ayrıldım, babam kanser, radyoterapi görüyor ama ben herşeyin daha iyi olacağına inanıyorum. Hem bak koca sırayı bize veriyorlar nasılsa, kimse bişeyde diyemez istediğin gibi yayıl:1:

Son düzenleme:
Üzme kendini canım yaa, bak bende dershanede hiç rahat edemiyorum sınav olurken, çok afedersin ama o sıra resmen batıyor. İlk zamanlar çok moral bozukluğu oluyordu ama sonra bende bağdaş kurup öyle oturdum sınavlarda. Sana da tavsiye ederim:34:
Hiç birşeyin moralini bozmasına izin verme, bak mesela on gün önce 7 yıldır sevdiğim çocuktan ayrıldım, babam kanser, radyoterapi görüyor ama ben herşeyin daha iyi olacağına inanıyorum. Hem bak koca sırayı bize veriyorlar nasılsa, kimse bişeyde diyemez istediğin gibi yayıl:1:

saol cnm teşekkür ederim.. ben de öyle yapıcam :D nasip bakalım inş iyi geçer bu sınavımız cümlemizin.. :)

Kaldı son 3 gün kızlar...
Herkese şimdiden başarılar diliyorum umarım herkes dilediği yerde olur.

Hepinize şimdiden başarılar diliyorum
Stres panik yapmayın bunlar ciddi manada bütün emeklerinizi boşa çıkarabilir sınavda
Umarım hepiniz istediğiniz puanı alırsınız

Ya geçen seneki gibi zor olursa diye korkuyorum çook korkuyorum
Başarılar herkese

Son bir haftadır kendimi zihnen hazırlamaya çalışıyorum, gün geldi çattı ben bu gece uyuyamam napıcam bilmiyorum. Ailem, ananemler beni sürekli arayıp motive etmeye çalışıyor, sen yaparsın, biz sana güveniyoruz diye. Bu beni bir nebze rahatlatıyor lakin gelecek ile ilgili kaygılarımın önüne geçemiyor. Hep korku, hep stres, başaramazsam nolur düşüncesi.. Daha sonra da diyorum bir yıl daha, ne olacak çok bir şey kaybetmem daha iyi hazırlanır tekrar denerim.. Bu arada dersaneye vs gitmiyorum yardım almıyorum kısacası kendi kendime birşeyler yapmaya çalışacağım artık, yarınki sınavda herkese başarılar diliyorum.. Bu arada ben de ilköğretime çıktım bazı arkadaşlarım da isyan bayrağını çektiler bu yüzden :) Ama nedense ben takmıyorum pek, daha mütevazı bir sıra o kadar :1:

Her şey gönlünüzce olsun kızlar..

Back