• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ygs/lys

Kızlaar neler oldu neler şu güzelim yarıyıl tatilimi bile yapamadm :14:
20lik dişlerimin dördü birden çıkmaya başlamış ama gömülü olarak.
Birazdan gideceğim diş doktoruna ve ilk ameliyatı olup gömülü dişi aldıracağım.
Bir kaç gün konuşmada yemek yemede zorluk çekeceğim.
zaten ağrım yüzünden ders çalışamıyorum doğdu düzgün.
Dershaneye gidemedim bir sürü etüt almam gerekecek sonra.
Ve daha 3 ameliyat daha olmam lazım bilmiyorum ne zamana sıkıştıracağım onları:14::14::14:

çok geçmiş olsun tatlım en önemli zamanda böyle şeylerde gelip bulmuyomu insanı sinir oluyorum ya

Eklenen konulardan bahsediyorsun sanırım,bu sene çıkacak
Ben mezunum bizden sonraki sene müfredat değişmişti çünkü

nasıl yaaa? ben de mezunum ama bunu ilk defa şimdi duyuyorum son dk olur mu byle şey . bence seneye itibari ile olur. bu konuları si gördünüz mü peki? gören var mı yani? bu sene ilk defa girecek arkadaşlarımda görmemiş. ayy açıklama yapın lütfenn kalbime inecekkk :18::18:

nasıl yaaa? ben de mezunum ama bunu ilk defa şimdi duyuyorum son dk olur mu byle şey . bence seneye itibari ile olur. bu konuları si gördünüz mü peki? gören var mı yani? bu sene ilk defa girecek arkadaşlarımda görmemiş. ayy açıklama yapın lütfenn kalbime inecekkk :18::18:

Bu sene ilk girecekler gördü diye biliyorum
Bizim dershanedeki hocamız bile söyledi eklendiğini bilemeyeceğim artık

Bi öyleler bi böyle ! yeter ya! doğru düzgün bi sistem oturtamadılar:47:.
Nasıl olsa stresi onlar çekmiyor!!!:5:
Seneye sınava gireceklerden biride benim kızlar,Allah yardımcımız olsun,bu sene girceklerede bol bol dua edicem.
İnşaallah gönlümüzdeki bölümlere kapağı atabiliriz.:27:

Seneye sınava gireceklerden biride benim kızlar,Allah yardımcımız olsun,bu sene girceklerede bol bol dua edicem.

İnşallah canım,dualara devam lütfen :16:

inşşş. cnm Allah razı olsunn dua edin lütfenn :49:

bugünü bomboşş geçirdim yaa .Kızzlllarrr bnm kimyada konu eksiğim varya kalın kafam kimyaya basmıyo....

Back