• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ygs/lys

Bugun bütün gün dışardaydım hiç ders çalışmadım şimdi de başım ağrıyor.
Vicdan azabı çekiyorm resmen. Bu ne yahu ! :1::1::14::14:

işte çalışmaya çalışmaya bir süre sonra vicdanında rahat bırakıyo seni hiçbir şey umrunda olmuyo sonuçta hüsran oluyo tabi :(

Sınava bende gireceğim daha hiç çalışmaya başlamadım. Düşünün artık sınav da benim gibi rakipleriniz de var. Bu yıl pek girmek istemiyordum o yüzden biraz isteksizim ve vaktim yok lise derslerim var.

YGS 5 Okul Öncesi Öğretmeliği istiyorum. Bu yıl ilk kez gireceğim hangi kitapları öneriyorsunuz konu anlatımlı soru bankası? Acele alıp göz gezdirmem lazım olmazsa seneye devam edeceğim bu gidişimle.

Sınava bende gireceğim daha hiç çalışmaya başlamadım. Düşünün artık sınav da benim gibi rakipleriniz de var. Bu yıl pek girmek istemiyordum o yüzden biraz isteksizim ve vaktim yok lise derslerim var.

YGS 5 Okul Öncesi Öğretmeliği istiyorum. Bu yıl ilk kez gireceğim hangi kitapları öneriyorsunuz konu anlatımlı soru bankası? Acele alıp göz gezdirmem lazım olmazsa seneye devam edeceğim bu gidişimle.

cnmm ilk önce konularına acele çalış...bak 66 gün var çok hızlı bir şekile konularını bitir. şöyle yap bu 66 günün 40 gününü genellikle konu anlatımına bırak. gündüzlerini konu çalışarak geçir akşamlarını da test çözerek.. sonra geriye kalan 26 gün de sadece test çözersin konuların bitince... cnm 66 gün küçümsenecek bir zaman değil.. insanlar neler yapıyor bu zaman diliminde... hemen başla vakit kaybetmeden.. eğer emeğini verirsen kazanırsın okul öncesini de cnm:40:
bende onu istiyorum ve çok çalışmamız lazım..hadi hemen başla çalışmaya... 66 gün daha vakit var...
ve kitap olarak da fem ve finali öneriyorum.. internetten SS, YGS, LYS, SBS, KPSS Matematik, Geometri, Fizik, Kimya, Biyoloji, Trke, Edebiyat, Tarih, Corafya, Felsefe video dersler konu anlatm anlatmlar EkolHoca.com agirip konu anlatımlılara videolu olarak da çalışabilirsin tatlımmm

cnmm ilk önce konularına acele çalış...bak 66 gün var çok hızlı bir şekile konularını bitir. şöyle yap bu 66 günün 40 gününü genellikle konu anlatımına bırak. gündüzlerini konu çalışarak geçir akşamlarını da test çözerek.. sonra geriye kalan 26 gün de sadece test çözersin konuların bitince... cnm 66 gün küçümsenecek bir zaman değil.. insanlar neler yapıyor bu zaman diliminde... hemen başla vakit kaybetmeden.. eğer emeğini verirsen kazanırsın okul öncesini de cnm:40:
bende onu istiyorum ve çok çalışmamız lazım..hadi hemen başla çalışmaya... 66 gün daha vakit var...
ve kitap olarak da fem ve finali öneriyorum.. internetten SS, YGS, LYS, SBS, KPSS Matematik, Geometri, Fizik, Kimya, Biyoloji, Trke, Edebiyat, Tarih, Corafya, Felsefe video dersler konu anlatm anlatmlar EkolHoca.com agirip konu anlatımlılara videolu olarak da çalışabilirsin tatlımmm

Esma harikasın sen ya
Senin yazdıklarını okuyunca tamam olur bu iş diyorum
Motivasyonun çok iyi :46:

[SIZE=2]esma çok sağol kardeşim bende yazdıklarını okuyunca motive oldum.inş. hepimiz 66 günün sonunda buraya hedeflediğimiz netleri yaptığımızıda yazarız .[/SIZE]

Kızlar ben kk'da çok takılıyorum ve ders çalışmama engel oluyo
Bi süre girmeme kararı aldım,umarım gerçekleştirebilirim
Kendinize iyi bakın:3:

aynen ben de:50: Ben de sadece akşamları 1 saat takılma kararı aldım buraya bir takılıyorum olmuyo böyle sen de kendine iyi bak canım:2:

şu 2. bölüm konularını ne yapıyorsunuz kızlar çalışıyormusunuz? ben baya telaş yaptım zaman kaybı gibi geliyo bana:50:

Esma teşekkür ediyorum ve Ekol hoca hakkında yazılanlara baktım ziyaretçi defterinden baya yararlı olmuş bir çok kişiye. Benim bir çok eğitim CD si var elimde ablamdan kalma üniversiteye onlarla çalışmıştı. Ama kitap konusunda kararsız kalıyorum. Fem önerisi çok gerçekten bir tane edineceğim Güvender ve Birey kitaplarına da iyi diyorlar. Bil yayınlarının kitapları da var bende şimdi onlarla çalışıyorum ama yeteri kadar değil o yüzden bırakıp yabancı dil ağırlıklı çalışacağım. Okulu kazandıktan sonra da yabancı dil soracaklar zaten bu yıl çok zor puanlar yüksek düzenli çalışmadan olmaz konu eksiği olmayanlar bile sınavda kala kalabiliyor.

Bir de arkadaşlar bütün konulardan çıkıyor değil mi sınavda? her dersten tüm konulara çalışmalıyım değil mi? Aslında en çok hangi konulardan soru geliyorsa onlara kafa yorsam gene karlı olurum azıcıkta olsa diye düşünüyorum ama ama bilmiyorum. :26:

Bende yarından itibaren azaltacağım. Kendine iyi davran :61:.

^
aynen ben de:50: Ben de sadece akşamları 1 saat takılma kararı aldım buraya bir takılıyorum olmuyo böyle sen de kendine iyi bak canım:2:

Bende senin gibi bir saat takılabilirm aslında bu olabilir bilemedm ama ya çok zaman alıyor..

Son düzenleme:
günaydın kızlar
ygs sınavının lys ye katkısı var mı
yeni sistemi bilmiyorum da

YGS MATEMATİK KONULARI
1-)Sayılar
2-)Basamak Kavramı
3-)Taban Aritmetiği
4-)Bölme-Bölünebilme
5-)OBEB-OKEK
6-)Rasyonel Sayılar
7-)Sıralama-Basit Eşitsizlikler
8-)Mutlak Değer
9-)Üslü İfadeler
10-)Köklü İfadeler
11-)Oran-Orantı
12-)Denklem Çözme
13-)Problemler
14-)Mantık
15-)Kümeler
16-)Bağıntı-Fonksiyon
17-)İşlem-Modüler Aritmetik
18-)Permütasyon-Kombinasyon-Olasılık

YGS FİZİK KONULARI
1-)Fiziğin Doğası
2-)Vektör-Kuvvet-Denge
3-)Basit Makineler
4-)Ağırlık Merkezi
5-)Doğrusal Hareket
6-)İş-enerji
7-)Maddenin Özellikleri(Kütle-Hacim-Özkütle)
8-)Basınç
9-)Sıvıların Kaldırma Kuvveti
10-)Katı ve Sıvılarda Genleşme
11-)Isı-Sıcaklık
12-)Elektrostatik
13-)Elektrik Akımı
14-)Manyetizma
15-)Işık Bilgisi
16-)Mercekler-Aynalar
17-)Ses-Uzay

YGS KİMYA KONULARI
1-)Kimyanın Gelişimi
2-)Bileşikler
3-)Kimyasal Değişimler
4-)Karışımlar
5-)Hayatımızdaki Kimya
6-)Madde ve Özellikleri
7-)Atomun Yapısı
8-)Periyodik Cetvel
9-)Kimyanın Temel Kanunları

YGS BİYOLOJİ KONULARI
1-)Biyoloji Bilimi-Bilimsel Çalışma
2-)Canlıların Ortak Özellikleri
3-)Canlıların Temel Bileşenleri
4-)Hücrenin Yapısı
5-)Hücre Zarında Madde Alışverişleri
6-)Nükleik Asitler
7-)Protein Sentezi
8-)Enzimler
9-)Canlıların Sınıflandırılması
10-)Ekoloji
11-)Solunum-Fotosentez
12-)Mitoz-Mayoz Hücre Bölünmeleri
13-)Kalıtım-Evrim
14-)Bitkiler
15-)Vücudumuzdaki Sistemler
16-)Duyu Organları

Canım netten buldm.

off sınava çok az kaldı ama benim hala koskoca coğrafya, felsefe grubu ve dil anlatım derslerim var:25::5:

Felsefe grubu ve dil anlatım başta olmak üzere elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
Sorun olursa sorabilirsin
Coğrafyayı unutmuş olabilirim emin değilim

Son düzenleme:
Back