- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
- 113
Bugun bütün gün dışardaydım hiç ders çalışmadım şimdi de başım ağrıyor.
Vicdan azabı çekiyorm resmen. Bu ne yahu !
Sınava bende gireceğim daha hiç çalışmaya başlamadım. Düşünün artık sınav da benim gibi rakipleriniz de var. Bu yıl pek girmek istemiyordum o yüzden biraz isteksizim ve vaktim yok lise derslerim var.
YGS 5 Okul Öncesi Öğretmeliği istiyorum. Bu yıl ilk kez gireceğim hangi kitapları öneriyorsunuz konu anlatımlı soru bankası? Acele alıp göz gezdirmem lazım olmazsa seneye devam edeceğim bu gidişimle.
cnmm ilk önce konularına acele çalış...bak 66 gün var çok hızlı bir şekile konularını bitir. şöyle yap bu 66 günün 40 gününü genellikle konu anlatımına bırak. gündüzlerini konu çalışarak geçir akşamlarını da test çözerek.. sonra geriye kalan 26 gün de sadece test çözersin konuların bitince... cnm 66 gün küçümsenecek bir zaman değil.. insanlar neler yapıyor bu zaman diliminde... hemen başla vakit kaybetmeden.. eğer emeğini verirsen kazanırsın okul öncesini de cnm
bende onu istiyorum ve çok çalışmamız lazım..hadi hemen başla çalışmaya... 66 gün daha vakit var...
ve kitap olarak da fem ve finali öneriyorum.. internetten SS, YGS, LYS, SBS, KPSS Matematik, Geometri, Fizik, Kimya, Biyoloji, Trke, Edebiyat, Tarih, Corafya, Felsefe video dersler konu anlatm anlatmlar EkolHoca.com agirip konu anlatımlılara videolu olarak da çalışabilirsin tatlımmm
Esma harikasın sen ya
Senin yazdıklarını okuyunca tamam olur bu iş diyorum
Motivasyonun çok iyi
Kızlar ben kk'da çok takılıyorum ve ders çalışmama engel oluyo
Bi süre girmeme kararı aldım,umarım gerçekleştirebilirim
Kendinize iyi bakın
Kızlar ben kk'da çok takılıyorum ve ders çalışmama engel oluyo
Bi süre girmeme kararı aldım,umarım gerçekleştirebilirim
Kendinize iyi bakın
aynen ben deBen de sadece akşamları 1 saat takılma kararı aldım buraya bir takılıyorum olmuyo böyle sen de kendine iyi bak canım:2:
evet cnm var tabiigünaydın kızlar
ygs sınavının lys ye katkısı var mı
yeni sistemi bilmiyorum da
evet cnm var tabii
hatta %40 etki ediyor
ygs aldığın puanın %40 ı lys de aldığın puanında %60 ı alınıyor ve ikisi okul puanı eklenerek lys puanın çıkıyor
off sınava çok az kaldı ama benim hala koskoca coğrafya, felsefe grubu ve dil anlatım derslerim var
hımmmmm
sağol esma
bu arada izmirlimisin neresi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?