• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ygs/lys

ben birde ankarada okul öncesi istiyorum yaa offffffffffff :(
şimdi 360 puan alsam okul puanım 45 di benim 360 yapsam başka eklenen puan falan olur mu okul puanının dışında??????????

ben birde ankarada okul öncesi istiyorum yaa offffffffffff :(
şimdi 360 puan alsam okul puanım 45 di benim 360 yapsam başka eklenen puan falan olur mu okul puanının dışında??????????

okuldan 45 mi geliyor tatlım az mış ya :/ başka eklenen puan yok hayr. senin 380 yapıp garantilemen lazım o zaman. iş. olur. şuan kaç yapıyorsun?

Bugun neler yaptınız ya da ne yapacaksınız kızlar ?

Bu arada bana sabahları hiç ders çlıma isteği falan gelmiyo ya!
Akşamları ne güzel çalışıyorum sabah hiiç.
Sizde de var mı böyle bir şeyler ?? :26:

Kızlar okuldan gelen puanlar nasıl belirleniyor ki? Ben diploma notu ve mat1 neti diye biliyordum ama sanırım öyle değil. Nasıl hesaplıyorsunuz?

kızlarr bennn çok sıkıldım artık yaa :5::5: bu senede olmazsa insan içine çıkamam heralde

slm kızlar bu yıl ygs ye girecekler kervanına bende katıldım.
fen bölümü mezunuyum
mezun olalı da epey yıl oldu
sanırım herşeyi unuttum
neler çalışıyorsunuz günde kaç soru çözüyorsunuz sizin hedefler yüksektir ben 250-310 arası alsam yeter
bunun için kaç soru yapmam lazım bilen varmı 310 almak için

slm kızlar bu yıl ygs ye girecekler kervanına bende katıldım.
fen bölümü mezunuyum
mezun olalı da epey yıl oldu
sanırım herşeyi unuttum
neler çalışıyorsunuz günde kaç soru çözüyorsunuz sizin hedefler yüksektir ben 250-310 arası alsam yeter
bunun için kaç soru yapmam lazım bilen varmı 310 almak için

türkçe matematik sosyal ve fenden ayrı ayrı 20 net yaptığında 310 puan oluyo ygs 1 ygs 2 puanın yani ilk bölümdeki fen puanın 2 ay kaldı sınava acil başlamn lazım 1 nisanda ilk sınav :)

Kızlar bu sene girecekleri arasında ben de varım (=

Eşit ağırlık mezunuyum. Mimari restorasyon bölümü hedefim. Hepimize başarılar. Nerdeyse 2 ay kaldı şaka maka.

kızlaaar sakin olalımm:18: mimari resterasyon nedir acaba? ilk defa duyuyorum da iş alanı nasıl puanı kaç?

Bugun bütün gün dışardaydım hiç ders çalışmadım şimdi de başım ağrıyor.
Vicdan azabı çekiyorm resmen. Bu ne yahu ! :1::1::14::14:

Back