Ya 3 gündür diş ağrım yüzünden odaklanamıyorum. Yarın doktordan randevu alıp hastane çıkışı gidicem. Umarım çok kalabalık olmaz ve çok beklemem...
geçmiş olsun kızlar bu kadar stres yapmayın yahuu rahat olun stres her bakımdan zararya bu kadar olur... Ben de yarından sonra sabahtan dişçiye gidiyorum. Strestenmidir nedir çürük dişlerim ağrımaya başladı pöfffffff
kızlar ygs de analitik geometri nereye kadar çıkıyor
kimileri katı cisim prizmayı dahil ediyor
kimi yer simetriye kadar alıyor kafam karıştı yardım eder misiniz yaaa
uzaydan çıkar mı bilmiyorum ama analitikten mutlaka noktanın ve doğrunun analitiği çıkıyor 1 2 soru.tabi kesin bir şey yok
cnm ben üni okuorum dersane ye gitmiorum
çevrene danışıp beni bilgilendirirsen çok sevinirim
tamamm araştırıcam bunu en kısa zamanda bilgilendiririmm
çok saol tatlım ben, bilgilendirecek hiç kimse yok ne yazık ki
nette de bi yazılan diğerini tutmuyo
ya bu kadar olur... Ben de yarından sonra sabahtan dişçiye gidiyorum. Strestenmidir nedir çürük dişlerim ağrımaya başladı pöfffffff
aynen öyle ben de araştırıyorum bazen çıkıcak konuları istediğim şeyi bulamıyorum genelde. bu analitikten çıkan konuları da bi arkadaşımdan öğrendim o bilir böyle şeyleri takip eder.uzayı da sorarım ben de öğrenmek istiyodum aklımdaydı zaten iyi hatırlattın. :)) sen nerede okuyosun hangi bölümde?
ya kızlarr benim moralim çok bozuk puanlarım bir türlü yükselmiyor. tm yim 330 340 yapıyrm. çok düşükk ya ne apıcam ben ağlıcam artıkkkk
ya kızlarr benim moralim çok bozuk puanlarım bir türlü yükselmiyor. tm yim 330 340 yapıyrm. çok düşükk ya ne apıcam ben ağlıcam artıkkkk
kızlar yaa ben okul öncesi öğretmenliği istiyorum ya ne kadar net yapmam gerekir kazanabilmem içinnnnnnnnn?????????
geçen yıl okul öncesi öğretmenliği en düşük puanla alan üniversite ağrı ibrahim çeçen üniversitesi iö. puanı 413.125 okul puanın kaç bilmiyorum ama en az 360 alman lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?