- 7 Nisan 2010
- 8.402
- 455
- 163
Hayır değilmiş bugün başvurumu yaptım![]()
Hayırlı olsun canım,sen üni.de mi okuyordun ?
Bende kaydımı yaptım ama sanki bişeyler eksik gibi geliyo okula gidip yapmadım ya ondan sanırım
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır değilmiş bugün başvurumu yaptım![]()
kızlarrrrrrrrrr dert etmeyin bu kadar.. daha önümüzde 78 gün var!!!!!!! oldukça fazla bir zaman... insan istedikten sonra 2 ay kala başlar gene azimle tüm konuları bitirir. benimde bitmiş deil konularım ama bitircem eminim bundan :) eğer sizde azmederseniz bitirirsinizgerçekten bunu çok ciddi söylüyorum.. oturun çalışın herşey olur yapabiliriz.. KONULARINIZI DA HEMEN ÇALIŞMAYA BAŞLARSANIZ EĞER 78 GÜNDE BİTİRİP ÜZERİNE BOL BOL DA TEST ÇÖZERSİNİZ
BOL ŞANSSSS!!!!!!!! <3 <3
![]()
kızlarrrrrrrrrr dert etmeyin bu kadar.. daha önümüzde 78 gün var!!!!!!! oldukça fazla bir zaman... insan istedikten sonra 2 ay kala başlar gene azimle tüm konuları bitirir. benimde bitmiş deil konularım ama bitircem eminim bundan :) eğer sizde azmederseniz bitirirsinizgerçekten bunu çok ciddi söylüyorum.. oturun çalışın herşey olur yapabiliriz.. KONULARINIZI DA HEMEN ÇALIŞMAYA BAŞLARSANIZ EĞER 78 GÜNDE BİTİRİP ÜZERİNE BOL BOL DA TEST ÇÖZERSİNİZ
BOL ŞANSSSS!!!!!!!! <3 <3
![]()
Hayırlı olsun canım,sen üni.de mi okuyordun ?
Bende kaydımı yaptım ama sanki bişeyler eksik gibi geliyo okula gidip yapmadım ya ondan sanırım![]()
Evet canım üni okuyorum liseye gidip yaptırdım ben. Şifremi de unutmuştum yeni şifre aldık ama eve gidince değiştir dedi o kadar para bile almadı öğretmen heralde unuttu başı kalabalıktı bayaYa zaman bakımından sıkıntı yok canım nerdeyse 3 ay var ayrıca YGS temel şeyler hemen hemen altyapıya da bakıyor asıl problem LYS bence ösellikle fizik kimya biyoloji onlara daha çok yüklenmek lazım.
Kızlaar neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor çalışmalar ? Bu ara sanki bende bi rahatlık bi boşvermişlik of!
Kızlaar neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor çalışmalar ? Bu ara sanki bende bi rahatlık bi boşvermişlik of!
aynen bende de var o boşvermişlik rahatlık ama giribim birazda ondan heralde ya ders çalışmayınca insanın vicdanı rahat bırakmıyo çalışmadığına pişman oluyosun![]()
Zaten o vicdanla yaşamak ders çalışmaktan daha zor :/
değil mi yabence sen bu şevkle başlamışken hiçbir şey düşünme canım insan sonunu düşününce bazen kopabiliyo bende bugün başlıycam inş. eksik çok bende de
Valla cnm tam duygularımı söyledinBen de dün kendi kendime karar almıştım sonunu düşünmeyeceğim diye. Hiç düşünmüyorum artık ben elimden geleni yapayım sonucunu rabbime bırakayım sonucu nolursa olsun ...
yani canım sonunu düşününce bazen istekle başlıyosun sonra bilmem kim şu kadar net yapıyo onlar rakibim kazanamıycam diyosun o istekte gidiyo bir süre sonra en iyisimi bişey düşünmeden sadece çalışmak emekler boşa gitmez yani hayırlısı her şeyin
Ya emekler boşa gitmez falan ama bu ara çok bi umutsuzum ben olmayacak gibi bir hisse kapılıyorum sık sık...
Canım bende senin gibiyim
İstediğim bölüm garanti olmayacak,alternatifler düşünmeye çalışıyorum![]()
Bende yavaş yavaş ygs'ye değil kpss'ye yoğunlaşıyorum.
Gerçi benim için daha iyi atanır giderim 4 sene okusam da aynı şey bilmiyorum ki of !.
Sağlık meslek lisesinde okuyodun değil mi ?
Öyle bi şansınız var mı ?
Ama üniversitede bi başkadır heralde
arkadaşlar bende mezun hazırlananlardanım . tm çıkışlıyım ama sözel sınıfında hazırlanıyorum hedefim gazetecilik... ilk olarak herkes gibi ygs ye odaklandım. ama mat1 le basım dertte soru çözümlernde çok zorlanıyorum 15 tatilde matematik çalışçam hergün.. bizim dersenenin yayını zor sorular. bana sınav sorularna yakın soruları olan bi kkaynak söylermisiniz ? matematikten en az 15 yapsam yeticek :$