2012 ygs/lys

çok teşekkür ederim canım. simdiden baslaman çok iyi olmuş. inşallah yaparım inşallah sende yaparsın...

Hangisi hayırlıysa o olsun

Mrb arkadaşlar nasıl gidiyo bakalım çalışmalar bende program yaptım kendime ama biraz zor olucak sanırım hem iş hem ev işi :/ ama azmimizi kaybetmeyelim.

Mrb arkadaşlar nasıl gidiyo bakalım çalışmalar bende program yaptım kendime ama biraz zor olucak sanırım hem iş hem ev işi :/ ama azmimizi kaybetmeyelim.

İşle birlikte yürütmek zordur tabi ki. Ben staj+okulla birlikte zorlanıyorum umarım her şey güzel olur..

Son düzenleme:
son 74 kızlarrrrr !!!!!!!!!!!
iyi çalışalım lütfennnnnnnnn!!!!!!!!!
daha vakit var hiçbişey için geç değil
endişelenmek,korkmak ,tasalanmak yok!!!!!!!!
sıkmayın kendinizi,sıkmayalım hiçbirirmiz kendimizi
rahat rahat konularımızı bitirmeye bakalımmmmmmmm :)))))))))))))))))))))

evet canım senn nasıl gidiyo hazırlık peki

74 mü
Ay bayılacağım

bende giricem ygs ye inşallah olur yasadece ygs ye girecek arkadaşlarım hangi dersleri bitirdi ben çok mu geri kadım yha

evet canım senn nasıl gidiyo hazırlık peki

çok şükür canım iyi gidiyor :) ama biraz panik oldum yaa geçen gün.. çünkü ben coğrafya ve tarihe yazarak çalışıyordum yani ilk önce kitaptan okuyup not çıkarıyordum.. tabii böyle olunca daha yavaş ilerliyır insan bende korktum konularım bitmezse diye yazmayı bıraktım canım sadece okuyorum artık
senin nasıl gidiyor canım?

ya bende tarihe ilk çalıştığım zaman okuyodum sonra yazmaya başladım testlerde daha az yanlışım çıkmaya başladı ama zaman az dediğin gibi en azından inkılap tarihini yazsam diyorum ama yetişirmi hiç bilmiyorum valla ağırlıklı olarak mat çalışıyorum problemlerde eksiğim var geometriden de öyle bakalım artık inş. güzel olur her şey :)

Arkadaşlar sizlere birşeyden bahsetmek istiyorum sınava 74 gün kala... Lisede okurken sayısalcıyım bu arada arkadaşım sınava tam 2 ay kala ortak alana geçti ve bütün edebiyat coğrafya konularını bitirdi şuan boğaziçinde. Yani her şey bizim elimizde. Çalışma hızımız çalışma şevkimiz o eksik konularımızı bitirebilmemiz hepsi bizim elimizde. Ama malesef ben bahsettiğim arkadaş gibi motor takaraktan çalışamıyoruum Çocuk çok ilginçti ya Sabah oturur akşama tüm fizik konularımı tekrar ettim derdi ben şookkk Yani yapan yapıyor yapamayan yapamıyo ben de yapamayanlardanım daha önce. Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyimm :44:

ya tabikide çalışan çok güzel başarıyo valla onlar sadece sınava odaklananlar işte başka hiçbir şey umurlarında olmaz öyle bir kaptırıyolarki hayran kalıyosun sonunda emeklerinin karşılığını alıyolar yani önemli olan hedefe kitlenmek bir yıl fedekarlık yapıp geleceklerini garantiliyolar ne güzel işte bende bir kitlensem çok iyi olcak geç değil tabiki ama hayırlısı dediğin gibi

Hedefe nasıl kitlenebiliriz ki Dikkatim çabuk dağılıyor benim; sıkılıveriyorum çabucak. Bir de nasıl motor takaraktan ders çalışılır yani ders çalışma hızımızı nasıl arttırabiliriz?? Bizim rehberlikçiye sorduğumuzda "Herkes bu kadar zamanda kendi çalışma tarzını oturtmuş oluyor arkadaşlar" diyerekten laf sokardı bize Sİz hızlı çalışabiliyor muzunuz??

Ya 3 gündür diş ağrım yüzünden odaklanamıyorum. Yarın doktordan randevu alıp hastane çıkışı gidicem. Umarım çok kalabalık olmaz ve çok beklemem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…