ya bende seneye gircem sınava esit agırlık bölümüm ama meslek okuyorum sözel sanıyodum hep mat 1 falan hic yapmadım dersaneyede gitmiyorum henüz kendim hazırlanıyorum suan evde :)) bende medya tv sektöründe olmak istediğim icin radyo tv vs. yazıcam tercihlerime allah yardımcın olsun insallah yaparsın 15 soruyu kaynak verebilceğim bir kitap bilmiyorum henüz matematiğe hiç baslamadım edebiyat calısıyorum ben
Ya evet var öyle bir şansım şu an bir çok arkadaşım atandı ve çalışıyorlar.
Tamam üni okumak güzel şey de şunu düşünüyorum bazen yapacağım iş aynı alacağım maaş da da bariz bir fark yok bence lisans mezunuyla.
Nisandan sonra kpss'ye yoğunlaşacağım yani üni olmazda kpss olursa daha çok sevinirim gibi geliyo bana..
Mrb arkadaşlar nasıl gidiyo bakalım çalışmalarbende program yaptım kendime ama biraz zor olucak sanırım hem iş hem ev işi :/ ama azmimizi kaybetmeyelim.
son 74 kızlarrrrr !!!!!!!!!!!
iyi çalışalım lütfennnnnnnnn!!!!!!!!!
daha vakit var hiçbişey için geç değil
endişelenmek,korkmak ,tasalanmak yok!!!!!!!!
sıkmayın kendinizi,sıkmayalım hiçbirirmiz kendimizi
rahat rahat konularımızı bitirmeye bakalımmmmmmmm :)))))))))))))))))))))
son 74 kızlarrrrr !!!!!!!!!!!
iyi çalışalım lütfennnnnnnnn!!!!!!!!!
daha vakit var hiçbişey için geç değil
endişelenmek,korkmak ,tasalanmak yok!!!!!!!!
sıkmayın kendinizi,sıkmayalım hiçbirirmiz kendimizi
rahat rahat konularımızı bitirmeye bakalımmmmmmmm :)))))))))))))))))))))
Kızlar pdr ygs'yle mi alıyodu yoksa lys'yle mi ?
evet canım senn nasıl gidiyo hazırlık peki
pdr lys 3 puanıyla alıyor...
çok şükür canım iyi gidiyor :) ama biraz panik oldum yaa geçen gün.. çünkü ben coğrafya ve tarihe yazarak çalışıyordum yani ilk önce kitaptan okuyup not çıkarıyordum.. tabii böyle olunca daha yavaş ilerliyır insan bende korktum konularım bitmezse diye yazmayı bıraktım canım sadece okuyorum artık
senin nasıl gidiyor canım?
bende giricem ygs ye inşallah olur yasadece ygs ye girecek arkadaşlarım hangi dersleri bitirdi ben çok mu geri kadım yha
Arkadaşlar sizlere birşeyden bahsetmek istiyorum sınava 74 gün kala... Lisede okurken sayısalcıyım bu arada arkadaşım sınava tam 2 ay kala ortak alana geçti ve bütün edebiyat coğrafya konularını bitirdi şuan boğaziçinde. Yani her şey bizim elimizde. Çalışma hızımız çalışma şevkimiz o eksik konularımızı bitirebilmemiz hepsi bizim elimizde. Ama malesef ben bahsettiğim arkadaş gibi motor takaraktan çalışamıyoruumÇocuk çok ilginçti ya Sabah oturur akşama tüm fizik konularımı tekrar ettim derdi ben şookkk Yani yapan yapıyor yapamayan yapamıyo ben de yapamayanlardanım daha önce. Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyimm :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?