• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ygs/lys

arkadaşlar ösymdeki fotoğrafın yani sınava giriş esnasında belgede olacak resmin çok farklı olması sorun olur mu?? olursa liselerden değiştirebiliyor muyuz????

Liseye gidin başvuru formu için foto çekip öyle veriyorlar y da değiştiriyorlar fotoyu çünkü sorun oluyor diye biliyorum farklıysa..

kıslar parayı yatırdım..
bugün de gittim liseye diplomamı istedi başvuru formunu istedi..
geçen sene yoktu böle şey?

yarın diplomamla gitcem..başka liseden mezunum geçen senede ordan başvurumu yapmıştım nasıl iş anlamadım?

bir de şifreyi unuttum acaba nerden alcam yeni şifremi ? liseler verior mu ?

kıslar parayı yatırdım..
bugün de gittim liseye diplomamı istedi başvuru formunu istedi..
geçen sene yoktu böle şey?

yarın diplomamla gitcem..başka liseden mezunum geçen senede ordan başvurumu yapmıştım nasıl iş anlamadım?

bir de şifreyi unuttum acaba nerden alcam yeni şifremi ? liseler verior mu ?

Canım ösym şifresini ösym başvuru merkezlerinden alabilirsin.Ösym başvuru merkezleri aşağıdaki linkten bakabilirsin

ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi

şifremi en sonun da hatırladım en az 50 kere denemişimdir :2: ay sinir oldum heee...
şükür liseye gitmeden kendi başvurumu kendim yaptım şifreyi deiştireyim diom ama güvenlik sorunu hatırlamiorum alaa alaa :52: delircem :52:

6 ocakta parayı zirat bankasına yatırdım...
9 ocak bugünde kaydımı netten yaptım ygs için..
bu kadar dimi başka bi işlem yapıcakmıyım acaba ??

Liseye gidin başvuru formu için foto çekip öyle veriyorlar y da değiştiriyorlar fotoyu çünkü sorun oluyor diye biliyorum farklıysa..

hımm.. o zaman netten başvuru yapamıycam:31::31: sağol canım.

Liseden değiştiriliyor mu bilmiyorum ama
Geçen sene hep korkuttular gözümüzü
Son zamanlarda çekildiğiniz fotolar olsun diye,herkes kimliğini değiştirmişti bende dahil
Bu sene henüz bişey duymadım

aman tam sınava girerken böyle bir sorundan almazlarsa ölürüm vallahi:50::50:

merhabalar daha önce hiç ygs sınavına girmedim açıköğretim ticaret lisesi mezunuyum. kayıt olmak için neler yapmakgerekli neler lazım. sanırım yarında son gün. parayı benim yerime eşim yatırabilirmi?
ilk defa sınava giricem sanırım biraz heycan yaptım :)

merhabalar daha önce hiç ygs sınavına girmedim açıköğretim ticaret lisesi mezunuyum. kayıt olmak için neler yapmakgerekli neler lazım. sanırım yarında son gün. parayı benim yerime eşim yatırabilirmi?
ilk defa sınava giricem sanırım biraz heycan yaptım :)

Eşiniz yatırabilir
Sonra herhangi bi liseye gidip kaydınızı yapabilirsiniz

bir hafta girmedim foruma sanki bir yıldır girmiyorum gibi :D :D konularınız bittmi kızlar az kaldı sınava ya bana geliyolar yavaştan :18:

benimde konu eksiğim çok deneme puanları istediğim gibi değil ne olcak bilmiyorum :43:

ya kızlar yarın başvurumu yapıcam da ben birşey sorucam sizlere. Liseye giderken banka dekontu ve nüfus cüzdanından başka birşeye ihtiyacımız var mı? Diploma vs bişeylere gerek var mı diplomam nerde bilemiyorum ki şimdiki ünime girebilmek için kullandım ben onu o bende yok lazım değil demi o :18:

Aynen.. eksikliklerimi yazdım bi kenara yarın okul sınavlarım bitiyor hemen bakmaya başlayacağım onlara ..

benimde konu eksiğim çok deneme puanları istediğim gibi değil ne olcak bilmiyorum :43:

bir hafta girmedim foruma sanki bir yıldır girmiyorum gibi :D :D konularınız bittmi kızlar az kaldı sınava ya bana geliyolar yavaştan :18:

Malesef benim konu eksiğim fazla :14:

ya kızlar yarın başvurumu yapıcam da ben birşey sorucam sizlere. Liseye giderken banka dekontu ve nüfus cüzdanından başka birşeye ihtiyacımız var mı? Diploma vs bişeylere gerek var mı diplomam nerde bilemiyorum ki şimdiki ünime girebilmek için kullandım ben onu o bende yok lazım değil demi o :18:

kızlarrrrrrrrrr dert etmeyin bu kadar.. daha önümüzde 78 gün var!!!!!!! oldukça fazla bir zaman... insan istedikten sonra 2 ay kala başlar gene azimle tüm konuları bitirir. benimde bitmiş deil konularım ama bitircem eminim bundan :) eğer sizde azmederseniz bitirirsiniz:34::34::34::34::34::34::34::34::34: gerçekten bunu çok ciddi söylüyorum.. oturun çalışın herşey olur yapabiliriz.. KONULARINIZI DA HEMEN ÇALIŞMAYA BAŞLARSANIZ EĞER 78 GÜNDE BİTİRİP ÜZERİNE BOL BOL DA TEST ÇÖZERSİNİZ :34::34::34: BOL ŞANSSSS!!!!!!!! <3 <3 :34::49::49:

canım malesef lazım yaa :43::43::43:

Back