Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün yaptım başvurumuu hayırlı olur inşallah![]()
Bugün yaptım başvurumuu hayırlı olur inşallah![]()
Canım hayırlısı olsun
İnternetten mi yaptın ?
ben de bişey sorcam kızlar parayı yatrdıktan sonra dekont gerekli mi? onu okula veriyomuyuz?
Ayy kızlar giremedim hastayımda biraz yeni kendime geliyorum uyudum hep![]()
Şimdi 5 tane banka var bunlardan birine yatırabilirsiniz:
Kuveyt Türk
Halk Bank
Ak Bank
Ziraat Bankası
Vakıf Bank diye biliyorum.. Bunlardan herhangi biri diye.
Ben Halk Bank!a yatırdım. Dekont ve kopyasını veriyorlar ordan. Başvuru yapulan bir okula dekontun kopyasıyla ve nüfus cüzdanınızla + 3 tl ile gidin hemen yaparlar.
Bende okuldan yaptırdım. Md yard. soruyo işte ev adresi tc no vs gibi şeyler sonra dekont kopyasını ona veriyorsunuz ve bir de foto çekiyor o kadar sonra iki nüsha çıkartıyor kayıt belgesini ve ilk kez ösym'den bir sınava girecekseniz şifresinde o kağıtta oluyor daha önce girdiyeseniz aday şifreniz yine aynı zaten. İşte bu kadaar :)
Sınava son on gün kala falan da o şifreyle ösym'den giriş yapıp sınav giriş belgenizin çıktısını alacaksınız artık eve nerde gireceğimiz falan gelmeyecekmiş. İşte bu kadar![]()
Aydınlattığın için teşekürler canım
Eski şifreler artık kullanılmıyo falan diyolardı,demekki yokmuş öyle bişey
Bende pazartesi günü yapıcam başvurumu hayırlısıyla :)
Ayy kızlar giremedim hastayımda biraz yeni kendime geliyorum uyudum hep![]()
Şimdi 5 tane banka var bunlardan birine yatırabilirsiniz:
Kuveyt Türk
Halk Bank
Ak Bank
Ziraat Bankası
Vakıf Bank diye biliyorum.. Bunlardan herhangi biri diye.
Ben Halk Bank!a yatırdım. Dekont ve kopyasını veriyorlar ordan. Başvuru yapulan bir okula dekontun kopyasıyla ve nüfus cüzdanınızla + 3 tl ile gidin hemen yaparlar.
Bende okuldan yaptırdım. Md yard. soruyo işte ev adresi tc no vs gibi şeyler sonra dekont kopyasını ona veriyorsunuz ve bir de foto çekiyor o kadar sonra iki nüsha çıkartıyor kayıt belgesini ve ilk kez ösym'den bir sınava girecekseniz şifresinde o kağıtta oluyor daha önce girdiyeseniz aday şifreniz yine aynı zaten. İşte bu kadaar :)
Sınava son on gün kala falan da o şifreyle ösym'den giriş yapıp sınav giriş belgenizin çıktısını alacaksınız artık eve nerde gireceğimiz falan gelmeyecekmiş. İşte bu kadar![]()
Ya kızlar ben eski şifremi unuttum ki. <sorun olur mu?
ben de unuttum cnm
bugün ziraat bankasına parayı yatırdım.
p.tesi yakınımdaki liseye gidip başvurucam..
yeni şifre alıcam 2 tlmiş o da..
dekontu da istiyorlar yani e bankaya parayı yatırsam sonra internet üzerinden ben başvursam dekont a gerek kalmıycak ama??. dekont gereksiz bence. başka şehirde parayı yatırmış olacam da kızlar o yuzden soruyrm sorun olmsın die .
dekontu da istiyorlar yani e bankaya parayı yatırsam sonra internet üzerinden ben başvursam dekont a gerek kalmıycak ama??. dekont gereksiz bence. başka şehirde parayı yatırmış olacam da kızlar o yuzden soruyrm sorun olmsın die .
arkadaşlar ösymdeki fotoğrafın yani sınava giriş esnasında belgede olacak resmin çok farklı olması sorun olur mu?? olursa liselerden değiştirebiliyor muyuz????