2012 ygs/lys

Bugün yaptım başvurumuu hayırlı olur inşallah

ben de bişey sorcam kızlar parayı yatrdıktan sonra dekont gerekli mi? onu okula veriyomuyuz?

Görüldüğü gibi kafalar karışmış durumda
Mathilda aydınlat bizi

Ayy kızlar giremedim hastayımda biraz yeni kendime geliyorum uyudum hep
Şimdi 5 tane banka var bunlardan birine yatırabilirsiniz:
Kuveyt Türk
Halk Bank
Ak Bank
Ziraat Bankası
Vakıf Bank diye biliyorum.. Bunlardan herhangi biri diye.
Ben Halk Bank!a yatırdım. Dekont ve kopyasını veriyorlar ordan. Başvuru yapulan bir okula dekontun kopyasıyla ve nüfus cüzdanınızla + 3 tl ile gidin hemen yaparlar.
Bende okuldan yaptırdım. Md yard. soruyo işte ev adresi tc no vs gibi şeyler sonra dekont kopyasını ona veriyorsunuz ve bir de foto çekiyor o kadar sonra iki nüsha çıkartıyor kayıt belgesini ve ilk kez ösym'den bir sınava girecekseniz şifresinde o kağıtta oluyor daha önce girdiyeseniz aday şifreniz yine aynı zaten. İşte bu kadaar :)
Sınava son on gün kala falan da o şifreyle ösym'den giriş yapıp sınav giriş belgenizin çıktısını alacaksınız artık eve nerde gireceğimiz falan gelmeyecekmiş. İşte bu kadar

Aydınlattığın için teşekürler canım
Eski şifreler artık kullanılmıyo falan diyolardı,demekki yokmuş öyle bişey

Aydınlattığın için teşekürler canım
Eski şifreler artık kullanılmıyo falan diyolardı,demekki yokmuş öyle bişey

Yok yok kullanılıyo Hepimiz için güzel sonuçlar olur umarım

dekontu da istiyorlar yani e bankaya parayı yatırsam sonra internet üzerinden ben başvursam dekont a gerek kalmıycak ama??. dekont gereksiz bence. başka şehirde parayı yatırmış olacam da kızlar o yuzden soruyrm sorun olmsın die .

ben de unuttum cnm

bugün ziraat bankasına parayı yatırdım.
p.tesi yakınımdaki liseye gidip başvurucam..
yeni şifre alıcam 2 tlmiş o da..

Çok teşekkür ederim canım cevabın için ben de pazartesi parayı yatırıcam salı başvuru yaparım büyük ihtimalle.

Valla orasını bilemiyorum canım ya . .

eğer şifreni biliyorsan ve internetten başvuru yapacaksan dekonta gerek kalmaz

arkadaşlar ösymdeki fotoğrafın yani sınava giriş esnasında belgede olacak resmin çok farklı olması sorun olur mu?? olursa liselerden değiştirebiliyor muyuz????

arkadaşlar ösymdeki fotoğrafın yani sınava giriş esnasında belgede olacak resmin çok farklı olması sorun olur mu?? olursa liselerden değiştirebiliyor muyuz????

Liseden değiştiriliyor mu bilmiyorum ama
Geçen sene hep korkuttular gözümüzü
Son zamanlarda çekildiğiniz fotolar olsun diye,herkes kimliğini değiştirmişti bende dahil
Bu sene henüz bişey duymadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…