- 25 Ağustos 2011
- 6.461
- 673
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 ay kaldıhalen daha tam anlamıyla çalışmış değilim deneme sonuçlarıda istediğim gibi gelmiyo :'(
![]()
teşekkürr ederim hepsi ard arda sınavlarınn hazinra ve tarhiler cok yakın ? bi yanlıslıkla yok değilmi ?
bide hepsinee girsem bu sınvların degerlendırrmee nasıl olur ?
ben puanıma göre tercıh yapmak ıstıyorum meselaa ? öyle bi şansım varmı canım
cnım 92 gün var daha ve hiç de küçümsenecek kadar az bir zaman değil... hiç çalışmadıysan bile hemen başla çalışmaya... çok sıkı bir çalışmayla tüm konuların yetişir.. bol bol da soru çöz bak gör herşey nasıl da güzel olcak![]()
ben çalışıyorum ama günlük 3 saati geçmez yeterli görmüyorum konu eksiğim var o yüzden stersliyim ama dediğin gibi 92 gün var inş. iyi olur ne diyeyim çok teşekkr ederim :)
ne demek canım yaa :)) bak madem konu eksiğin var ilk olarak konularına çalış... mesela ben evdeyim bu yıl ve her dersin konu anlatımı için 50 dk ayırıyorum 10 dk ara veriyorum her dersten sonra... sabah 9 da başlıyorum öğleden sonra 15.30 a kadar konu çalışıyorum... akşam 18.00-21.30 arası da test çözüyorum... sen ilk önce bu çalıştığın 3 saati yavaş yavaş artır... mesela ilk olarak 4 e çıkar bi kaç gün böyle devam et sonra 5 saate çıkar..benim yaptığım gibi çalışırsan 5 saatte 5 derse çalışırsın... sonra akşam da 2 saat test çözsen çok yeterli olur... günde 7 saat ders çalışmış olursun.. bak 7 saat ne kadar iyi bir çalışma süresi.. çok sıkılcaksın bunalcaksın... bende öyleyim yalan değil sıkılıyorum bunalıyorum dersi bırakıp başka şeylerle uğraşmak geliyor içimden ama sabretmeye çalışıyorum nasıl olsa geçecek bu günlerde diyorum... bak gerçekten henüz hiç çalışmayan bir insan için bile bu 92 gün o kadar güzel bir zaman ki... isteyen her şeyi yapar bu 92 günde... biraz daha sık kendini bak seneye ne güzel yerlerde olcaksın :)
ESMAAA çok saol cnm ya çok güzel konuştun. benm de çalışasım geldi :) ama geometri yapamıyorum ben ya o ne olcak ? lys de ne apcam hele:18:
ayhh çok gaza geldim şimdi ben ya![]()
ya önemli olan çalıştıktan sonra o mola sürülerini kısa tutmak ben bir mola veriyorum
maşallah yani toparlayamıyorum bir türlü dersane var hafta içi dersaneden gelince çalışmak istemiyorum hiç geç geliyorum ama hocalarda diyo bu üç ayda çalışan kazanıyo herkes bıkmış sennde dediğin gibi ama mecbur artık biraz daha dayancaz 7 saat çalışmak çok iyi valla zaten benide bu kurtarır heralde ama söylediğin gibi çalışcam canım :)
evet canım çalış tabi ki bak nasıl işe yarayacak :)
istersen bugün kafanı dinle akşam yılbaşı zaten :) yarın kaçta kalkarsan kalk ama çalış yarın:) yeni bir yılın güzel şeyler getirceğine inanaraktan başla ders çalışmaya :) hangi şehri hangi okulu hangi bölümü istiyorsan kendini orada o ortamda hayal et hep çalışmaya başlarken :)
okula gidiyor musun sen ???
ESMAAA çok saol cnm ya çok güzel konuştun. benm de çalışasım geldi :) ama geometri yapamıyorum ben ya o ne olcak ? lys de ne apcam hele:18:
geometriyle benimde başım dertte yahiç bişey yapamıyodum ama çalışınca oluyo tatlım ya ilk önce kolay soru bankalardan başla biraz ilerledikce oturuyo iyice konular
evet canım :))) insan isteyince herşeyi başarır emin olun :)
tamam canım benim çok teşekkr ediyorum :) mezunum ben okul yok çok şükür
sen hangi bölüm istiyosun canım??
bende mezun oldum bu yıl:) ben hem dershaneye de gitmiyorum canım evde çalışıyorum:) okulumuz olmadığı için okul dersleri dershane ödevleri falan diye bölünmüyor günümüz canım koca gün bizim:) ygs ve lys için :) bak bundan dolayı şasımız varçalışalım canım sonra hepimiz inşallah yılın sonunda birbirimizle mutluluğumuzu paylaşalım :)
canım ilk hedefim okul öncesi öğretmenliği :) rehber hocası her ne kadar iş yok dese de vaz geçemiyorum :) o olmazsa sosyal hizmetler :) ama inşallah okul öncesi olur :) sen hangi bölümü istiyorsun canım ???
inş. canım ya Allah herkesin gönlüne göre versin yardım etsin hayırlısını nasip etsin bize inş. :) isteyince oluyo evet çok örnek var çevremde arkadaşımın dersanesinde bir kız 3 yıl ara vermiş çalışmamış hiç aklı başına gelmiş şimdide çok çalışıyomuş türkçe full sosyal 35 matematik 30 net yapıyomuş yani bunlarıda gördükce motive oluyo insan :)
istediğin olur inş. ben başta hukuk istiyodm şimdi pdr istiyorum zaten puanlarıda aynı yani bir fark yok çok çalışmam gerekiyo bunun için biliyorum da bakcaz artık hayırlısı :)