• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ygs/lys

canım ben düz lise mezunuyum,2010 da girmiştim lys ye 2 yıllık aöf okuyorum son sınıftayım.bu sene yeniden girmek istiyorum lys'ye,ama bilgisayar programcılığı istiyorum.onada meslekten alıyorlar,:14:

mrb arkadaşlar bende site yeni üye oldum ve bu sene ygs gireceek bi gazii olaraktan konuyu görüp katılmak istedimm bnde bu sene 3.girişim olucak dershaneye gitmiorum ewde kendm hazırlsnıorumm anadolu lisesi sayısal çıkışlıyımmmm sınava 3.5 ay kaldıı ve acaba kazanabilirmiyim die acayip bi stres içindeymmmmmm sınava gircek herkezin Allah yardmcısı olsun...

mrb arkadaşlar bende site yeni üye oldum ve bu sene ygs gireceek bi gazii olaraktan konuyu görüp katılmak istedimm bnde bu sene 3.girişim olucak dershaneye gitmiorum ewde kendm hazırlsnıorumm anadolu lisesi sayısal çıkışlıyımmmm sınava 3.5 ay kaldıı ve acaba kazanabilirmiyim die acayip bi stres içindeymmmmmm sınava gircek herkezin Allah yardmcısı olsun...

Hoşgeldin aramıza
Tıp falan mı istiyorsun 3sene beklediğine göre

arkadaşlar günde kaç soru çözüyorsunuz. bende önlisans mezunuyumda sınava girip aof türk dili ve edebiyatı okuyayım diyorum, hep edebiyatçı olamk istemiştim ama puanım yetmemişti 4 yıllığa. o zaman edebiyat puanı 330 ken ben 310 almıştım :( şuanda 1 yaşında kızım var. küçük cimcimem sayesinde ne okuduğum aklımda kalıyor ne soru çözmeye fırsatım oluyor. benimki yine aof barajı geçsem yerleşirim diye düşünüyorum yerleşemesemde çokta önemli değil zaten kızım ufak. ama birşeyler yapmak istiyorum. öyle bunaldım sıkıldımki evde.. kendimi köreltmek istemiyorum. ayy çok dertliyim. sizler çok sıkı çalışın. en azından gece gündüz peşinizde dolaşan , ağlayan bebeğiniz yok. ben kazanamasamda hepinizin kazanmasını isterim. inşallah burdaki bütün arkadaşlarım istedikleri bölümlere yerleşirler amin... :69::69:

Kızlar müfredat değişti ya kimyadan acayip problem yaşıyorum
Dershanede çok karışık anlatıyo hoca,kitapta öyle
Siz kimyayı nabıyosunuz?
Eski kaynaklarımdan çalışıyorum ben artık çareyi bunda buldum

Kızlar müfredat değişti ya kimyadan acayip problem yaşıyorum
Dershanede çok karışık anlatıyo hoca,kitapta öyle
Siz kimyayı nabıyosunuz?
Eski kaynaklarımdan çalışıyorum ben artık çareyi bunda buldum

Al benden de o kadar bende acaip zorlanıyorum kimyadan yani sadece hoca anlatsa ben kitaptan çalışmasam hiç bi şey yapamam sanırım.:26:

Merhaba arkadaşlar.
Uzun zamandır giremiyorum vaktim olmuyor pek.Çalışmalar nasıl gidiyor ?
Ben çok sıkıldım.Geçsin şu sınav bitsin istiyorum.Önüme kitapları almamla çalışma istegim sönüyor.Netlerim de iyi sayılır ama bi yere takılıp kalmak istemiyorum.2 dk boş durdugumda basıma dikilip sınavı hatırlatan insanlardan da yoruldum.Staja gidiyorum dersaneye gidiyorum yeterince bunaldım.Bugün komşumuz geldi.Kızı çok çalışıyormus kazancakmıs filan filan.Bilmem kaç kitap bitirmiş.Tamam çalışsın ama anlatmak zorunda değilsin ki ya da neden anneme anlatıyorsun ?
Ruhen ve beden çöküşteyim.Fİziği yapsam rahatlıcam biraz ama olmuyor.Sosyal de pek parlak değil.Şu kalan zamanı iyi değerlendirmeliyim.Ama nasıl ??

Merhaba arkadaşlar.
Uzun zamandır giremiyorum vaktim olmuyor pek.Çalışmalar nasıl gidiyor ?
Ben çok sıkıldım.Geçsin şu sınav bitsin istiyorum.Önüme kitapları almamla çalışma istegim sönüyor.Netlerim de iyi sayılır ama bi yere takılıp kalmak istemiyorum.2 dk boş durdugumda basıma dikilip sınavı hatırlatan insanlardan da yoruldum.Staja gidiyorum dersaneye gidiyorum yeterince bunaldım.Bugün komşumuz geldi.Kızı çok çalışıyormus kazancakmıs filan filan.Bilmem kaç kitap bitirmiş.Tamam çalışsın ama anlatmak zorunda değilsin ki ya da neden anneme anlatıyorsun ?
Ruhen ve beden çöküşteyim.Fİziği yapsam rahatlıcam biraz ama olmuyor.Sosyal de pek parlak değil.Şu kalan zamanı iyi değerlendirmeliyim.Ama nasıl ??

moralini hiç bozma... kim ne derse desin sen kulak asma... eğer dershaneye gidemiyorsan internetten konu anlatımlı videolar var onlara çalış... ve daha 4 ay var önümüzde sıkı bir çalışmayla tüm konularını yetiştirirsin merak etme :)

moralini hiç bozma... kim ne derse desin sen kulak asma... eğer dershaneye gidemiyorsan internetten konu anlatımlı videolar var onlara çalış... ve daha 4 ay var önümüzde sıkı bir çalışmayla tüm konularını yetiştirirsin merak etme :)

Aynen katılıyorum , sen kulak asma onlara kendine inan. Önünde küçümsenemiycek kadar zaman var, ve evet eğer dersaneye gitmiyorsan netten ders izleyebilirsin :)

Dersaneye gidiyorum canım.
Ama moral bozan insanlar her yerde ne yazık ki.Tek çözüm kaale almamaya "çalışmak" galiba.

dil anlatım ve tarih test kitabı önerileriniz ?

dil anlatım maltepe yayınları tarihde güvender hocalar bu yayınları önerdi ek olarak bize güzel yayınlar tarih körfezde olabilir körfezde çok güzel :)

Son düzenleme:

Ben kendi yaşadığım şehirde üniversite okuyorum ama hiç memnun değilim. Okul çok güzel ama şehrin imkanları kısıtlı.
O yüzden bu yıl tekrar gireceğim. İstediğim okul Yıldız Teknik / Fransızca Mütercim tercümanlık.

Back