Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah
Sen şimdi hangi bölümü okuyordun?
Sözeldeyim ben, yani kat sayının allak bullak ettiklerinden Sen hangi bölümsün?
kızlar bu ygs de sınavsız geçiş kalkacak mı??
mrb arkadaşlar bende site yeni üye oldum ve bu sene ygs gireceek bi gazii olaraktan konuyu görüp katılmak istedimm bnde bu sene 3.girişim olucak dershaneye gitmiorum ewde kendm hazırlsnıorumm anadolu lisesi sayısal çıkışlıyımmmm sınava 3.5 ay kaldıı ve acaba kazanabilirmiyim die acayip bi stres içindeymmmmmm sınava gircek herkezin Allah yardmcısı olsun...
Kızlar müfredat değişti ya kimyadan acayip problem yaşıyorum
Dershanede çok karışık anlatıyo hoca,kitapta öyle
Siz kimyayı nabıyosunuz?
Eski kaynaklarımdan çalışıyorum ben artık çareyi bunda buldum
Al benden de o kadar bende acaip zorlanıyorum kimyadan yani sadece hoca anlatsa ben kitaptan çalışmasam hiç bi şey yapamam sanırım.:26:
Merhaba arkadaşlar.
Uzun zamandır giremiyorum vaktim olmuyor pek.Çalışmalar nasıl gidiyor ?
Ben çok sıkıldım.Geçsin şu sınav bitsin istiyorum.Önüme kitapları almamla çalışma istegim sönüyor.Netlerim de iyi sayılır ama bi yere takılıp kalmak istemiyorum.2 dk boş durdugumda basıma dikilip sınavı hatırlatan insanlardan da yoruldum.Staja gidiyorum dersaneye gidiyorum yeterince bunaldım.Bugün komşumuz geldi.Kızı çok çalışıyormus kazancakmıs filan filan.Bilmem kaç kitap bitirmiş.Tamam çalışsın ama anlatmak zorunda değilsin ki ya da neden anneme anlatıyorsun ?
Ruhen ve beden çöküşteyim.Fİziği yapsam rahatlıcam biraz ama olmuyor.Sosyal de pek parlak değil.Şu kalan zamanı iyi değerlendirmeliyim.Ama nasıl ??
moralini hiç bozma... kim ne derse desin sen kulak asma... eğer dershaneye gidemiyorsan internetten konu anlatımlı videolar var onlara çalış... ve daha 4 ay var önümüzde sıkı bir çalışmayla tüm konularını yetiştirirsin merak etme :)
moralini hiç bozma... kim ne derse desin sen kulak asma... eğer dershaneye gidemiyorsan internetten konu anlatımlı videolar var onlara çalış... ve daha 4 ay var önümüzde sıkı bir çalışmayla tüm konularını yetiştirirsin merak etme :)
dil anlatım ve tarih test kitabı önerileriniz ?
dil anlatım ve tarih test kitabı önerileriniz ?
Zeka küpü yayınları