• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ygs/lys

Ben kendi yaşadığım şehirde üniversite okuyorum ama hiç memnun değilim. Okul çok güzel ama şehrin imkanları kısıtlı.
O yüzden bu yıl tekrar gireceğim. İstediğim okul Yıldız Teknik / Fransızca Mütercim tercümanlık.

inş. olur Allah gönlünden geçeni hakknda hayırlı eylesin inş. :)

inş. olur Allah gönlünden geçeni hakknda hayırlı eylesin inş. :)

İnşallah canım, hepimizin öyle olur.
Bir de şunu söyleyeyim, gerçekten bu kadar stres yapmaya değmeyecek bir sınav bu arkadaşlar, ben iki defa girdim ikisinde de kazandım, hem de alan dışıydım. Yani örnek veriyorum ben meslek liseliyim ve hacettepe tıp istiyorum gibi bir düşünceniz yoksa, bu kadar strese değmez. Hem katsayı tamamen kalkmış diye duydum, eğer siz kendinizi iyi hazırlıyorsanız önünüzdeki tek somut engel kalkmış yani.
:8::8::8::8:

merhaba kızlar. size bişey sormak istiyorum. yeğenim sınava hazırlanıyor sizler gibi. ygs matematikte zayıf kendisi. iyi konu anlatımı olan bir kitap arıyor. siz bilirsiniz sanıyorum. ben sekiz yıl önce girmiştim sınava. haliyle bilmiyorum şu an kitapları. yardımcı olursanız sevinirim

merhaba kızlar. size bişey sormak istiyorum. yeğenim sınava hazırlanıyor sizler gibi. ygs matematikte zayıf kendisi. iyi konu anlatımı olan bir kitap arıyor. siz bilirsiniz sanıyorum. ben sekiz yıl önce girmiştim sınava. haliyle bilmiyorum şu an kitapları. yardımcı olursanız sevinirim

karekök ile başlayabilir madem zayıfmış biraz adım adım gitmiş olur kendine güzeni gelir güzel kitap

arakadaşlar bu yorucu sınav döneminde. kendimi çok uyuşuk hissediyorum.direncim düşük..hafta içi dersaneden eve gelince direk uykum geliiyor. iyi uyumama ragmen....Sizlerin enerjinizi yükseltmek direncinizi artırmak için yaptıgınız birşeyler varmı vitamin takviyesi falan gibi

kızzlarrrrr sınav yaklaşıyomu ne?? neler yapıosunuz 1. bölümden nerdesiniz iyi çalıştığınıza inanıyormusunuz. puanlarınız kaççç. galiba depresyona giriceğimmm:52:

sözelden hazıranıyorm ygs 345 şuanda benim 3 ayda daha nekadar çıkar bilmem ama 350 360 civarı asam sınavda yeter bana aof okul öncesi istiyorm

Kızlar başvurular 3 ocak değil mi? Hepinize başarılar diliyorum inş gönlünüzdeki yere atanırsınız-rız :17: Çok yorucu bir dönem...

Son düzenleme:
Artık kimseler uğramıyor buraya... Herkes ders mi çalışıyor acaba :52: :46: Kızlar gerçekten de başvurular 3 ocakta başlıyor değil mi ? 35 tl ziraat bankasına yatıcak sonra herhangi bir okula gidip başvuru yapabiliyoruz değil mi?

Yıpratma kendini bende senden farksız değilim...:26:

Öyle de dershanede şu kadar gün kaldı,bu kadar gün kaldı edebiyatı sinirlerimi bozmaya başladı

Artık kimseler uğramıyor buraya... Herkes ders mi çalışıyor acaba :52: :46: Kızlar gerçekten de başvurular 3 ocakta başlıyor değil mi ? 35 tl ziraat bankasına yatıcak sonra herhangi bir okula gidip başvuru yapabiliyoruz değil mi?

35 mi olmuş geçen yıl 40'dı
3-13 Ocak arası
İsteyen int. üzeriden isteyen herhangi bi liseden yapabilirmiş
Ben liseme gitmeyi planlıyorum
Bişeyi yanlış falan yaparım bide onlarla uğraşamam hiç
Ben geçen yıl Akbank'a yatırmıştım

Son düzenleme:

keşkeee ne dersi yaa. yokk iice saldım ben. 3 ay kaldı :/

3 ay kaldı :( halen daha tam anlamıyla çalışmış değilim deneme sonuçlarıda istediğim gibi gelmiyo :'( :43::43::43::43::43:

şimdi ben 2008 de liseden mezun oldum üniversiteyide bitirdim ama bu sene sırf katsayı kalktıgı ıcın tekrar girmek istiyorum
biirileri beni aydınlatması lazım ama :(
3-13 ocak kayıtlar baslıo ok
5 tane sınava girilcek ok ;)
bu sınav tarihleri bellimi ?
5inede girmek zorundamıyız ?
kendi bölümümze göre sayısal yada sözele girsek oluyomu ?
bana yardımcı olabilirmisiniz
bu arada ben bilgisayar programala bitirdim lisede
cvp laınızı beklıyormm :16:

şimdi ben 2008 de liseden mezun oldum üniversiteyide bitirdim ama bu sene sırf katsayı kalktıgı ıcın tekrar girmek istiyorum
biirileri beni aydınlatması lazım ama :(
3-13 ocak kayıtlar baslıo ok
5 tane sınava girilcek ok ;)
bu sınav tarihleri bellimi ?
5inede girmek zorundamıyız ?
kendi bölümümze göre sayısal yada sözele girsek oluyomu ?
bana yardımcı olabilirmisiniz
bu arada ben bilgisayar programala bitirdim lisede
cvp laınızı beklıyormm :16:

ygs ye girme zorunluluğu var lyslerde hangi bölümü istediğine bağlı bişey tmden bir bölüm istiyosan ygs&lys1(matematik geometri)&lys3(edebiyat coğrafya) sınavlarına girmen gerekiyo sözelden bir bölüm istiyosan ygs&lys3&lys4(sosyal bilimler) sınavlarına girmen gerekiyo sayısaldan bir bölüm istiyosan ygs&lys1&lys2(fen bilimleri)sınavlarına girmen gerekiyo

SINAV TARİHLERİ

ygs 01.04.2012

lys1 16.06.2012

lys2 24.06.2012

lys3 23.06.2012

lys4 17.06.2012

Back