- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
- 113
Ben kendi yaşadığım şehirde üniversite okuyorum ama hiç memnun değilim. Okul çok güzel ama şehrin imkanları kısıtlı.
O yüzden bu yıl tekrar gireceğim. İstediğim okul Yıldız Teknik / Fransızca Mütercim tercümanlık.
inş. olur Allah gönlünden geçeni hakknda hayırlı eylesin inş. :)
merhaba kızlar. size bişey sormak istiyorum. yeğenim sınava hazırlanıyor sizler gibi. ygs matematikte zayıf kendisi. iyi konu anlatımı olan bir kitap arıyor. siz bilirsiniz sanıyorum. ben sekiz yıl önce girmiştim sınava. haliyle bilmiyorum şu an kitapları. yardımcı olursanız sevinirim
karekök ile başlayabilir madem zayıfmış biraz adım adım gitmiş olur kendine güzeni gelir güzel kitap
Kızlar başvurular 3 ocak değil mi? Hepinize başarılar diliyorum inş gönlünüzdeki yere atanırsınız-rızÇok yorucu bir dönem...
ne başvurusu bu ? acıklarmısınızz ?
Çalışmalarım kesinlikle yeterli değil
Yıpratma kendini bende senden farksız değilim...:26:
Artık kimseler uğramıyor buraya... Herkes ders mi çalışıyor acabaKızlar gerçekten de başvurular 3 ocakta başlıyor değil mi ? 35 tl ziraat bankasına yatıcak sonra herhangi bir okula gidip başvuru yapabiliyoruz değil mi?
Artık kimseler uğramıyor buraya... Herkes ders mi çalışıyor acabaKızlar gerçekten de başvurular 3 ocakta başlıyor değil mi ? 35 tl ziraat bankasına yatıcak sonra herhangi bir okula gidip başvuru yapabiliyoruz değil mi?
şimdi ben 2008 de liseden mezun oldum üniversiteyide bitirdim ama bu sene sırf katsayı kalktıgı ıcın tekrar girmek istiyorum
biirileri beni aydınlatması lazım ama
3-13 ocak kayıtlar baslıo ok
5 tane sınava girilcek ok
bu sınav tarihleri bellimi ?
5inede girmek zorundamıyız ?
kendi bölümümze göre sayısal yada sözele girsek oluyomu ?
bana yardımcı olabilirmisiniz
bu arada ben bilgisayar programala bitirdim lisede
cvp laınızı beklıyormm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?