2012 ygs/lys

Hemşirelik bölümüm canım ek puan+okul puanını koyunca baya iyi oluyo.
Benim okul puanm baya iyi gelicek gibi
Bakalım

kızlar nasılsınız .. nasıl gidiyor ..

çalışamıyorum ben. hafta içi olmama rağmen sürekli kendimi engelliyorum. canım oturup çalışmak istemeyince ortaya da bi cacık olmuyo.
bu durum rahatsız ediyo haliyle içim daralıyo vs vs vs

Bende iki haftadır hiç çalışmıyorum sınavlar yüzünden teslere vakit ayıramıyorum açıkcası sınav haftalarında..

Sayısalcısın yani
Sos. mattan daha yüksek hesaplamışsında onun için sordum
Ek puan ne bi de merak ettim?

Bende senin gibiyim
Hiçbişey tahmin ettiğim gibi gitmiyo

Bende iki haftadır hiç çalışmıyorum sınavlar yüzünden teslere vakit ayıramıyorum açıkcası sınav haftalarında..

benim sınav haftam da yok ..
bu hayal ettiğim yerlerin hayal kalmamasını çok istiyorum ama hayal kalmaması için de elimden geleni yapmıyorum ne olsa öğretmenlik puanım var diye.
çok kötü bi rahatlık ya.

Sayısalcısın yani
Sos. mattan daha yüksek hesaplamışsında onun için sordum
Ek puan ne bi de merak ettim?

Hani şimdi ben hemşirelik okuyorum ya bizim sağlıkla ilgili yaklaşık 8-9 bölüme giderken bize verilen bir puan var 18 ya da 24 puan kadar. Tabi eğer alan içi tercih yaparsak yani sağlıkla ilgili.
Alan dışı yaparsak verilmez. Ben hemşirelikle devam etmeyi düşünüyorum o yüzden okul puanı+18/24 olacak

Madem puanında var biraz gayret etsen ne güzel olur..

Bende senin gibiyim
Hiçbişey tahmin ettiğim gibi gitmiyo

2. seneye bırakacağımı kararlaştırdığımda ne kadar azimliydim...

şimdi fıııısssss...
saalk saçma şeylere takılıyorum ya özel bi hayatım bile yok sırf aklım karışmasın diye.
neyi nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum da kendimi baya baya yalnız hissetmeye başladım yatıp uyuyorum hep ..

birşeyler yapmam lazım bunun bilincindeyim ama yok .. yapmıyorum ..
bu zihniyetle hiçbir yere gidemem ben
millet harıl harıl ders çalışıyor ben de ağzı boşa üzülüyorum böyle.

Aaa ben senin üni.öğrencisi olduğunu bilmiyodum

Şimdi oldu
Anestezi düşünmüyor musun
Şu aralar çok gözde,herkes tavsiye ediyor

Yok canım ya pek düşünmüyorum hani yükselme şansı çok yok bi de ben ameliyata girdiğim zaman tamamen kalamıyorum bile bitmeden çıkıyorum duramıyorum görüntü değil de o koku beni kötü yapıyo ameliyathanede çalışamam ben ..
Hemşirelikten devam etmeyi düşünüyorum. Hem de 4 senedir hemşirelik okuyorum boş yere okumuş olmak istemem bu bölümü işimi de seviyorum

Çok yoruldum gerçekten çok yoruldum ve beni en iyi siz anlarsınız..
Sabah 6'da uyanıp okula gidiyorum, öğlen eve dönüp üzerimi değişip hemen dershaneye. Ve bu saatte yeni dönüyorum. Allah hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasınn

İnşallah
Sen şimdi hangi bölümü okuyordun?

Anladım canım
Tabi sen işin içindesin bilirsin senin için daha avantajlı olup olmadığını

evet canım moralini bozmak gibi olmasın ama bende geçen yıl senn gibiydim hiç canım istemiyodu ders çalışmak çalışsam bile bişey anlamıyodum heves kalmamıştı çünkü 2 gün çalışsam 4 gün yatıyodum isteksizlik vardı böyle 2 3 ay çalıştım ygs ye 2 ay kala bıraktım ama hiç kitap yüzü açmadım ygsye girdim sonuç berbat tabi lys ye çalışsam da kurtarmaz artık lysyede çalışamadım bir yıl daha hazırlanmak zorunda kaldım o kadar pişmanım ki bıktım artık dersanelerden hocalardan şimdi senn kendini toplaman lazım fazla geç olmadan bir yerden sonra uyanırsın ama çok geç olur çok üzülürsün zorla kendini ne kaldıki şurda zaman çok hızlı iyi kullanmak gerekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…