2012 ygs/lys

Hayır canım.Meslek lisesiyim ben Ygs'den gircem sadece o yüzden Ygs konuları baya azaldı :16:Kimya Öğretmenligi istiyorum.Tabi Lys'ye girersem Eşit Ağırlık..Matematikten Üslü-Köklü İfadeler-Çarpanlara ayırma kaldı.Dersane hızlı gidiyor.Problemler bitti bile bizim.Çogu arkadaşım daha geçmemiş oralara.
Tabi ben Fizik yapamadıgım için fizik netlerimdeki açıgı diğer derslerle kapamaya çalışıyorum

Ne kadar hızlısınız öyle
Biz daha üslü sayılardayız normalde de geriyiz köklü sayılarda olmamız gerekiyodu ama siz ilerlemişsiniz baya
Haftaiçi mi gidiyosun dershaneye

Ne kadar hızlısınız öyle
Biz daha üslü sayılardayız normalde de geriyiz köklü sayılarda olmamız gerekiyodu ama siz ilerlemişsiniz baya
Haftaiçi mi gidiyosun dershaneye

12.sınıf / Ygs 'ye gidiyorum.
Hafta içi etüt + Haftasonu
Etüt günlerine staj yüzünden kısmen kaçırsam da..
Kısmet artık.

12.sınıf / Ygs 'ye gidiyorum.
Hafta içi etüt + Haftasonu
Etüt günlerine staj yüzünden kısmen kaçırsam da..
Kısmet artık.

Hım...
Şimdi anladım haftasonu grupları hızlı oluyor
Anca yetişiyor konular
Ben haftaiçi gittiğim için daha yavaşız

günaydın kızlaaar ...

bayramınız kutlu olsun şimdiden ..

bu arada .. ben ege eczacılığı rüyamda görürüm. sabah akşam uyuyorum. ders çalışmıyorum ..
moraller yerlerde sürünüyor ..

günaydın kızlaaar ...

bu arada .. ben ege eczacılığı rüyamda görürüm. sabah akşam uyuyorum. ders çalışmıyorum ..

Saol canım seninde şimdiden bayramın kutlu olsun
Bende henüz sınav moduna giremedim
Hiç çalışmak gelmiyor içimden :50:

günaydın kızlaaar ...

Ne güzel bi bölüm görmüşsün , istiyorsan olur umarım :34:

Bu zorlu süreci yeni atlatmış biri olarak hepinize başarılar diliyorum kızlar.Taze bir öğretmen adayıyım.

Heyecana gerek yok diyemeyeceğim,faydası olmuyor çok iyi biliyorum.Ama sağlam bir temeliniz varsa,korkmanıza gerek yok emin olun.Ben sınav döneminde ve hayatım boyunca 1 saatten fazla çalıştığımı hatırlamıyorum.Hatta YGS'den sonra tamamen salmıştım.Benim gibi olmayın sakın da ben çalışamıyorum kesin kazanamıycam gibi düşüncelere de girmeyin.Her şey temelde bitiyor görüşüme göre.Arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla da günü gününe çalışmanın çok önemi var.O an beyniniz dolu,bir türlü çalışamıyorsunuz,çalışmak istemiyorsunuz belki,o kadar iyi anlıyorum ki.Böyle durumlarda hiç zorlamayın,verimli olmaz çünkü.

Ben de bu sene tekrar YGS'ye girip AÖF'den 2.üniversiteme başlamak istiyorum kısmetse.YGS tarihini öğrenebilir miyim sizlerden?

oooo topic coşmuş ben girmeyeli :)
bu sene ben yurtta kalıyorum babamın taynı çıktı 2 saatlik mesafeye ben de son sene diye okulumu değiştirmedim okulun yurdunda kalıyorum . evde olsam çalışamazdım ama yurtta gene çalışıyorum. ama eksik çok malesef şimdi dank ediyo. şimdiki aklım olsa 9 dan başlardım çalışmaya. umarım hepimiz istediğimiz yeri kazanırız...

Bu zorlu süreci yeni atlatmış biri olarak hepinize başarılar diliyorum kızlar.Taze bir öğretmen adayıyım.

Heyecana gerek yok diyemeyeceğim,faydası olmuyor çok iyi biliyorum.Ama sağlam bir temeliniz varsa,korkmanıza gerek yok emin olun.Ben sınav döneminde ve hayatım boyunca 1 saatten fazla çalıştığımı hatırlamıyorum.Hatta YGS'den sonra tamamen salmıştım.Benim gibi olmayın sakın da ben çalışamıyorum kesin kazanamıycam gibi düşüncelere de girmeyin.Her şey temelde bitiyor görüşüme göre.Arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla da günü gününe çalışmanın çok önemi var.O an beyniniz dolu,bir türlü çalışamıyorsunuz,çalışmak istemiyorsunuz belki,o kadar iyi anlıyorum ki.Böyle durumlarda hiç zorlamayın,verimli olmaz çünkü.

Ben de bu sene tekrar YGS'ye girip AÖF'den 2.üniversiteme başlamak istiyorum kısmetse.YGS tarihini öğrenebilir miyim sizlerden?

Ben de tekrar sınava girip aöf yazıp 2.üniversiteye başlamak istiyorum ama bu sene olmaz heralde
Seneye tekrar gireceğim
Aöf ingilizce öğretmenliği istiyorum fakat o bölümün 2 senesi örgünmüş
tam aöf olmadığı için örgün eğitimle bir arada olmaz mı onu bilmiyorum
Umarım olur :31:
Ben de ygs'den sonra iyice bırakmıştım kendimi
son aylar dersaneyi de bıraktım o yüzden ilk aylarda kendinizi çok sıkmayın
daha çok çalışmanız gereken aylarda sıkılırsınız

oooo topic coşmuş ben girmeyeli :)
bu sene ben yurtta kalıyorum babamın taynı çıktı 2 saatlik mesafeye ben de son sene diye okulumu değiştirmedim okulun yurdunda kalıyorum . evde olsam çalışamazdım ama yurtta gene çalışıyorum. ama eksik çok malesef şimdi dank ediyo. şimdiki aklım olsa 9 dan başlardım çalışmaya. umarım hepimiz istediğimiz yeri kazanırız...

O zaman sen şimdiden yurt hayatına alışmaya başlamışsındır üni.öncesi iyi bir alıştırma senin için :)
Son sınıf olup öss stresini yaşamaya başlayan herkesin ortak cümlesi
'keşke lisenin en başından sıkı tutsaydım dersleri' oluyor :1:
Ama emin olun ilk seneden itibaren çizgisini koruyan çok az öğrenci var
Sadece son sene çalışıp çok iyi yerler kazananlar da var
Sıkmayın canınızı istediğiniz yerleri kazanacaksınız böyle düşünün motivasyon çok önemli
İyi çalışmalar hepinize :71:

Son düzenleme:
O zaman sen şimdiden yurt hayatına alışmaya başlamışsındır üni.öncesi iyi bir alıştırma senin için :)
Son sınıf olup öss stresini yaşamaya başlayan herkesin ortak cümlesi
'keşke lisenin en başından sıkı tutsaydım dersleri' oluyor :1:
Ama emin olun ilk seneden itibaren çizgisini koruyan çok az öğrenci var
Sadece son sene çalışıp çok iyi yerler kazananlar da var
Sıkmayın canınızı istediğiniz yerleri kazanacaksınız böyle düşünün motivasyon çok önemli
İyi çalışmalar hepinize :71:
[/QUOTE]

teşekkürler lady :) senin de üni. günlerin güzel geçer inşallah. sevgilerle :31:

Ben de tekrar sınava girip aöf yazıp 2.üniversiteye başlamak istiyorum ama bu sene olmaz heralde
Seneye tekrar gireceğim
Aöf ingilizce öğretmenliği istiyorum fakat o bölümün 2 senesi örgünmüş
tam aöf olmadığı için örgün eğitimle bir arada olmaz mı onu bilmiyorum
Umarım olur :31:
Ben de ygs'den sonra iyice bırakmıştım kendimi
son aylar dersaneyi de bıraktım o yüzden ilk aylarda kendinizi çok sıkmayın
daha çok çalışmanız gereken aylarda sıkılırsınız
Ben sosyal hizmet yazmayı düşünüyorum ama iki üniversiteyi aynı anda yürütebilir miyim ondan emin değilim.Bakalım hiç çalışmadan YGS'de ne yapacağım,onu merak ediyorum bir de. :)
Ben de son dönemlerde bırakmıştım dershaneyi.Çalışmadığım için vicdan azabı duyuyordum ama şu an çok memnunum bölümümden.Kendimi kassaydım PDR de olurdu ama kısmet artık.

Bir de arkadaşlara tavsiyem sosyale önem verin.Ben sevmediğim için hiç çalışmadım sosyale,çok çok düşük bir net geldi sosyalden.TM olduğum halde,hala da sevmiyorum tarihi,coğrafyayı.Yaşasın matematik diyorum :)

Hepinize kolay gelsin.Seneye bu günlerde vizelere çalışıyor olursunuz inşallah :)

Bayramdan mıdır nedir anlamadım ama çalışma şevki falan nerdeee hiç yok öyle şeyler böyle olmamalı ya :20:

az önce hesapladım aklımdaki puan için
25 mat
25 fen
20 sosyal
30 türkçe neti yapmam gerekiyo yapabilir miyim bilmiyorum tabi :26::26:

Back