bunların 2 sini nasıl silebilirim acabaniye böyle 3 tane yorum oldu ya
Bugün dersane sınavı vardı.Herşey başta çok iyiydi ama Matematikte çok fazla oyalandım.Türkçe-Sosyal-Matematik-Fen sırasıydı.Tabi ben zekilik yapıp sıradan gittim.Sayısal için en düşük katsayısı olan Sosyal'e fenden daha çok zaman ayırdım.,
Sonuç: Sınavın bitmesine 2 dk kala Fen testine geçtim.Ve malum yapamadım.Çok moralim bozuldu.Bir daha asla denemem böyle birşeyi zaten.
Tabiki bu durumdan İmam Hatipliler faydalanmamalı.Onlar ayrı bir kulvarda.Onlar çok farklı zaten.İmam Hatiplileri meslek lisesi kategorisine almak zaten eğitim sisteminin çarpıklıgı
bence hiç birine uygulanmasın.kusura bakılmasında biz 4 sene normal ders görüyoruz öss ye giriyoruz meslekler zaten ne kadar ders görüyor ? haksızlık yani
hadi meslekler neyse de imam hatip sinirimi zıplattı.ne alaka ya ?
yok kardeşim bu ülkede eğitimin e'si yok
bence hiç birine uygulanmasın.kusura bakılmasında biz 4 sene normal ders görüyoruz öss ye giriyoruz meslekler zaten ne kadar ders görüyor ? haksızlık yani
hadi meslekler neyse de imam hatip sinirimi zıplattı.ne alaka ya ?
yok kardeşim bu ülkede eğitimin e'si yok
benimde sinirmi zıplatan imam hatipler oldu.bazıları böyle bişey yok diyo ama yök başkanı açıklamış yani bakalım ne olcak
12 misin canm ? olur öyle şeyler.. ama zamanla alışırsın. konuların bittiyse evde deneme al onları yap süre tut. yada mesela testi al önüne daha hızlı çözmeye başla.
türkçe testinden bol vakit ayırabilirsin. 40 soru mesela 30 dkda bitirebilinir ygs olarak ama ben 2011 ygs de 1 saat ayırdım türkçeyesosyal yetirşitemedim zaten. sonra matematik fen ve en sona sos. yap. mat la fen de oyalanabilirdin. fende de bioyu hızlıca yapmaya çalışırsın bi sorun kalmaz zannediyorum
diğer netlerin nasıl ? mat-türkçe-sos
Dün bahsettigim sınavın sonuçları açıklandı.Fen testine geçtigimde zilin çaldıgı sınav
Türkçe: 25
Matematik :20.25
Sosyal : 14
Fen: -1,50
Fen de salladıklarımım hepsi yanlışmış bu kadar olur yani.
Keşkelerim arttı şu an.Matematige ayırdıgım süre değmiş gibi ama çok oyalandım.Bir daha Asla denemem sosyali en sona bırakcam yine.Şaşırdıgım şey sırlaamada da sınıfta 2. olmam.Çok şaşırdım
Ya kızlar yarın okullar açılıyor
İlk defa sabah kalmadan uyuyacağım
Bi garip oldum
Özledim aslında okulu
Bi de okul var dimi aman be şimdi kim kalkıp gitcek okula benimki zaten cehennemin dibinde :44:
Dün bahsettigim sınavın sonuçları açıklandı.Fen testine geçtigimde zilin çaldıgı sınav
Türkçe: 25
Matematik :20.25
Sosyal : 14
Fen: -1,50
Fen de salladıklarımım hepsi yanlışmış bu kadar olur yani.
Keşkelerim arttı şu an.Matematige ayırdıgım süre değmiş gibi ama çok oyalandım.Bir daha Asla denemem sosyali en sona bırakcam yine.Şaşırdıgım şey sırlaamada da sınıfta 2. olmam.Çok şaşırdım
Ya kızlar yarın okullar açılıyor
İlk defa sabah kalmadan uyuyacağım
Bi garip oldum
Özledim aslında okulu
Bi de okul var dimi aman be şimdi kim kalkıp gitcek okula benimki zaten cehennemin dibinde :44:
kızlar bu zamanları değerlendirelim. sonbahar ve kış özellikle. ilkbahar gelince bizim vidalar gevşiyor kuşlaaar böceklerrr filan :124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?