• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ygs/lys

her sabah erkenden kalkıyorum test çözüyorum dersaneye gidiyorum dersaneden geliyorum ödevleri yapıyorum özel hocam geliyo 2 saat falan onunla çalışıyorum sonra onun verdiği ödevleri yapıyorum biraz uyuyorum uyanıp tekrar soru çözüyorum bir süre sonra uyuyorum sonrada sabah oluyo.günde 500 soru çözüyorum ama çok az biliyorum.dersanenin olmadığı gün de sabah erkenden kalkıyorum birkaç saat kendim çalışıyorum sonra 3 saat özel hoca geliyo. bir günde 1000 soru çözmüşlüğüm var

tabikide öyle değil :)

test ile ben nasıl diyim çok sıkıcı ve monoton bir birliktelik olcağı için pek görüşmüyoruz :) sınavlarda bide çok zorunda kalıyosam arada selamlaşırız o kadar :)

ayy okurken dedim ki vay anasını insanlar neler yapıyo bi de kendine bak :1::1: neyse canım ben en iyisi yatayım yoksa yarın dershaneye sürünerek gidicem :54:

her sabah erkenden kalkıyorum test çözüyorum dersaneye gidiyorum dersaneden geliyorum ödevleri yapıyorum özel hocam geliyo 2 saat falan onunla çalışıyorum sonra onun verdiği ödevleri yapıyorum biraz uyuyorum uyanıp tekrar soru çözüyorum bir süre sonra uyuyorum sonrada sabah oluyo.günde 500 soru çözüyorum ama çok az biliyorum.dersanenin olmadığı gün de sabah erkenden kalkıyorum birkaç saat kendim çalışıyorum sonra 3 saat özel hoca geliyo. bir günde 1000 soru çözmüşlüğüm var

tabikide öyle değil :)

test ile ben nasıl diyim çok sıkıcı ve monoton bir birliktelik olcağı için pek görüşmüyoruz :) sınavlarda bide çok zorunda kalıyosam arada selamlaşırız o kadar :)

Ama sen çok kötüsün :1:
Okurken içim daraldı
''Bu kız okur,rakiplere bak be'' dedim
Yapma böyle şakalar :32:

Konu sahibinin yorumunu görünce hafiften bi sıcaklık bastı. :52:Benim de hiç içimden gelmiyor test çözmek kendimi zorluyorum.Ucunu şimdiden kacırırsam toplayamam biliyorum.:61:Günde 1000 soru olayına gelince..Bir arkadaşım da anlattı akrabası günde 1000 soru çözüyomus filan.Yanlıs anlamayın da ben inanmadım.O kadar soruya beyin mi dayanır ya :53:

Konu sahibinin yorumunu görünce hafiften bi sıcaklık bastı. :52:Benim de hiç içimden gelmiyor test çözmek kendimi zorluyorum.Ucunu şimdiden kacırırsam toplayamam biliyorum.:61:Günde 1000 soru olayına gelince..Bir arkadaşım da anlattı akrabası günde 1000 soru çözüyomus filan.Yanlıs anlamayın da ben inanmadım.O kadar soruya beyin mi dayanır ya :53:

Bencede ya abartı biraz hani beyin kalmaz insanda :26:
valla ben dershaneden geliyorum biraz dinlen yemek ye falan sonra o gün hangi dersler varsa tekrar ediyorum arkassından da 3-4 tes çözüyorum konuyla ilgili tamam yetiyor yani konuyuda anlıyorum:68:

kızlar bu gerçek bir olay

rehberciyle konuşuyodum geçen sene ders prog. hakkında.kadınıda sevmiyorum.benim bi öğrencim günde 3000 soru çözyü dedi.bende nası olur hocam olamaz mümkün olabilir mi dedim uzun uuzn baktı böyle psikopat gibi yoo çözüyo dedi.tırsıp kaçtım bida da selam vermem ya psikopat bakışlı uyuz kadın.

kızlar bu gerçek bir olay

rehberciyle konuşuyodum geçen sene ders prog. hakkında.kadınıda sevmiyorum.benim bi öğrencim günde 3000 soru çözyü dedi.bende nası olur hocam olamaz mümkün olabilir mi dedim uzun uuzn baktı böyle psikopat gibi yoo çözüyo dedi.tırsıp kaçtım bida da selam vermem ya psikopat bakışlı uyuz kadın.

Bencede verme zaten :1: O ne öyle ya 3000 soru falan :30:

Bencede verme zaten :1: O ne öyle ya 3000 soru falan :30:

inanmadım açıkçası.biyolojik olarak imkansız bişey nerdeyse

1 saatte 60 dk var.bu insan her dk da 1 soru çözse 60 soru

3000:60 = 50

bu insanın 50 saat ders çalışması lazım ama bir gün 24 saat olduğuna göre ı-ıh

ha 1 dk da 2 soru çözüyo diyelim o zaman da 25 saat çalışması gerek gene imkansız.. 1dk da 2 sorudan fazla da çözülmez

ha testlerde ki sorular 2+2 2 kere 2 4 eder falansa evet o zaman çözülebilir :)

kolay gelsin hepinize.ben geçen sene girdim sınava malesef 300 ancak yapabildim a.ö.f okul öncesi öğretmenliği istiyorum bu ay ders çalışmaya başlıcam sadece konu anlatımlı kitap ve yaprak testlerle.artık hayırlısı kızım var dersane felan zor yani zaten o kadar yoğun tempolu çalışmayıda ben kaldıramam...

inanmadım açıkçası.biyolojik olarak imkansız bişey nerdeyse

1 saatte 60 dk var.bu insan her dk da 1 soru çözse 60 soru

3000:60 = 50

bu insanın 50 saat ders çalışması lazım ama bir gün 24 saat olduğuna göre ı-ıh

ha 1 dk da 2 soru çözüyo diyelim o zaman da 25 saat çalışması gerek gene imkansız.. 1dk da 2 sorudan fazla da çözülmez

ha testlerde ki sorular 2+2 2 kere 2 4 eder falansa evet o zaman çözülebilir :)

Çok haklısın bunu öğretmenine deseydin öölle kalsaydı o da :87::87:

kolay gelsin hepinize.ben geçen sene girdim sınava malesef 300 ancak yapabildim a.ö.f okul öncesi öğretmenliği istiyorum bu ay ders çalışmaya başlıcam sadece konu anlatımlı kitap ve yaprak testlerle.artık hayırlısı kızım var dersane felan zor yani zaten o kadar yoğun tempolu çalışmayıda ben kaldıramam...

Teşekkürler size de kolay gels,n umarım sizde istediğiniz hedefe ulaşırsınız, ben şimdi gidip biraz ders çalışayım gece girerim büyük ihtimalle herkese bol bol net nasip olsuuuunnn :1::1::1:

Son düzenleme:
ben de anlatayım bari neler yaptığımı.dersaneye gitmiyorum evde çalışmayı tercih ettim yazın mat1 bitirdim geometriye başladım 1 hafta oldu.açıkçası geometriden baya gözüm korkuyodu ama öyle olmadı çorap söküğü gibi geliyo vallahi :D sözelleri de sona bırakmaya karar verdim tabi unutkanlık var cünkü unutmamak için en son calısmak en mantıklısı..

1000 soru olayını saat olayı ile biz de hesapladık.Yok olmuyor 15-16 saat filan.Hadi çözdü uyumuyor mu insan ?
Bi de 1000 soru çözen adam da 2+2 çözmez heralde.Böyle anlatınca ne zevk alıyorlar anlamıyorum ki.Bİr arkadaşım daha var günde 500-600 soru çözüyormus.Bilmem kaç kitap bitirmiş ? Tamam çalış da içinde kalsın dimi ama bize niye anlatıyorsun :52:

Son düzenleme:
Çok haklısın bunu öğretmenine deseydin öölle kalsaydı o da :87::87:

sırf bu hesabımı göstermek için gidip o konuyu açabilirim adamı hasta etme kadın öyle şey olmaz olabilemez falan dicem :27:

1000 soru olayını saat olayı ile biz de hesapladık.Yok olmuyor 15-16 saat filan.Hadi çözdü uyumuyor mu insan ?
Bi de 1000 soru çözen adam da 2+2 çözmez heralde.Böyle anlatınca ne zevk alıyorlar anlamıyorum ki.Bİr arkadaşım daha var günde 500-600 soru çözüyormus.Bilmem kaç kitap bitirmiş ? Tamam çalış da içinde kalsın dimi ama bize niye anlatıyorsun :52:

1000 soru da değil arkadaşım 3000 ne demek ya.ya o beni keklemeye çalıştı yada onu keklemişler :23:

ayrıca evet yani görmemiş soru çözmüş tutmuş herkese anlatmış olayı

Son düzenleme:
Back