2012 ygs/lys

Bugün dersane sınavı vardı.Herşey başta çok iyiydi ama Matematikte çok fazla oyalandım.Türkçe-Sosyal-Matematik-Fen sırasıydı.Tabi ben zekilik yapıp sıradan gittim.Sayısal için en düşük katsayısı olan Sosyal'e fenden daha çok zaman ayırdım.,
Sonuç: Sınavın bitmesine 2 dk kala Fen testine geçtim.Ve malum yapamadım.Çok moralim bozuldu.Bir daha asla denemem böyle birşeyi zaten.

Son düzenleme:
Bugün dersane sınavı vardı.Herşey başta çok iyiydi ama Matematikte çok fazla oyalandım.Türkçe-Sosyal-Matematik-Fen sırasıydı.Tabi ben zekilik yapıp sıradan gittim.Sayısal için en düşük katsayısı olan Sosyal'e fenden daha çok zaman ayırdım.,
Sonuç: Sınavın bitmesine 2 dk kala Fen testine geçtim.Ve malum yapamadım.Çok moralim bozuldu.Bir daha asla denemem böyle birşeyi zaten.

12 misin canm ? olur öyle şeyler.. ama zamanla alışırsın. konuların bittiyse evde deneme al onları yap süre tut. yada mesela testi al önüne daha hızlı çözmeye başla.
türkçe testinden bol vakit ayırabilirsin. 40 soru mesela 30 dkda bitirebilinir ygs olarak ama ben 2011 ygs de 1 saat ayırdım türkçeye :50: sosyal yetirşitemedim zaten. sonra matematik fen ve en sona sos. yap. mat la fen de oyalanabilirdin. fende de bioyu hızlıca yapmaya çalışırsın bi sorun kalmaz zannediyorum :71:

diğer netlerin nasıl ? mat-türkçe-sos

Evet 12'yim.Öneriler için teşekkür ederim mutlaka denicem.Daha ilk sınav pek üstüne düşmüyorum bir garip oldum.Hİç böyle olmamıştı daha önce.
Cevap anahtarı belli değil netleri hesaplamadım henüz.Ama kötü değil.Sağlık olsun diyorum artık.En azından hatamın farkına varabildim.

Tabiki bu durumdan İmam Hatipliler faydalanmamalı.Onlar ayrı bir kulvarda.Onlar çok farklı zaten.İmam Hatiplileri meslek lisesi kategorisine almak zaten eğitim sisteminin çarpıklıgı:34:

kesinlikle öyle meslek liselerine uygulansın ama imam hatiplere uygulanmasın katsayı olayı ya türkiyede eğitim sistemi çökmüş malesef batırdıkca batırıyorlar Allah sabır versin bizlere bir kazanıp kurtulsaydık istediğimiz bölümleri

bence hiç birine uygulanmasın.kusura bakılmasında biz 4 sene normal ders görüyoruz öss ye giriyoruz meslekler zaten ne kadar ders görüyor ? haksızlık yani

hadi meslekler neyse de imam hatip sinirimi zıplattı.ne alaka ya ?

yok kardeşim bu ülkede eğitimin e'si yok

dahaa çookk çalışmalısın :) ben dershaneye giderken günde 300 iile 500 arası soru çözerdim :) ve tabii kazandım :) inş seninde emeklerin boşa çıkmaz :3:

bence hiç birine uygulanmasın.kusura bakılmasında biz 4 sene normal ders görüyoruz öss ye giriyoruz meslekler zaten ne kadar ders görüyor ? haksızlık yani

benimde sinirmi zıplatan imam hatipler oldu.bazıları böyle bişey yok diyo ama yök başkanı açıklamış yani bakalım ne olcak

benimde sinirmi zıplatan imam hatipler oldu.bazıları böyle bişey yok diyo ama yök başkanı açıklamış yani bakalım ne olcak

12 misin canm ? olur öyle şeyler.. ama zamanla alışırsın. konuların bittiyse evde deneme al onları yap süre tut. yada mesela testi al önüne daha hızlı çözmeye başla.
türkçe testinden bol vakit ayırabilirsin. 40 soru mesela 30 dkda bitirebilinir ygs olarak ama ben 2011 ygs de 1 saat ayırdım türkçeye :50: sosyal yetirşitemedim zaten. sonra matematik fen ve en sona sos. yap. mat la fen de oyalanabilirdin. fende de bioyu hızlıca yapmaya çalışırsın bi sorun kalmaz zannediyorum :71:

diğer netlerin nasıl ? mat-türkçe-sos

Dün bahsettigim sınavın sonuçları açıklandı.Fen testine geçtigimde zilin çaldıgı sınav :69:
Türkçe: 25
Matematik :20.25
Sosyal : 14
Fen: -1,50

Fen de salladıklarımım hepsi yanlışmış bu kadar olur yani.
Keşkelerim arttı şu an.Matematige ayırdıgım süre değmiş gibi ama çok oyalandım.Bir daha Asla denemem sosyali en sona bırakcam yine.Şaşırdıgım şey sırlaamada da sınıfta 2. olmam.Çok şaşırdım :53:

Dün bahsettigim sınavın sonuçları açıklandı.Fen testine geçtigimde zilin çaldıgı sınav :69:

Keşkelerim arttı şu an.Matematige ayırdıgım süre değmiş gibi ama çok oyalandım.Bir daha Asla denemem sosyali en sona bırakcam yine.Şaşırdıgım şey sırlaamada da sınıfta 2. olmam.Çok şaşırdım :53:

hangi bölüm istiyosun canım??

Ben Ygs-2 'den gircem canım.Belki yüksek olursa Lys'ye Tm'den.Şimdi Kimya Öğretmenligi istiyorum.Ama Fen'i düzeltmem lazım önce.Fen bölümüm katsayısı en yüksek gireceğim alanda .Fen netim olmadıgı için puanım düşük geldi.:50:

Ya kızlar yarın okullar açılıyor
İlk defa sabah kalmadan uyuyacağım
Bi garip oldum
Özledim aslında okulu

Bi de okul var dimi aman be şimdi kim kalkıp gitcek okula benimki zaten cehennemin dibinde :44:

herkes senin gibidir tatlım merak etme. ama dediğim gibi olan sırayı mf alanı için yapmak ideal. ben de geçen sene ilk netlerimi hatırlıyorum.. dersanenin sonuna doğru sınav yaklaşırken ygs açısından diyorum netlerin yükselecek ama bununla büyük hayaller başlayacak. tabi bunun yanı sıra moral yükseltme için kek deneme sorularını getirirler.. mesela benim son denemelerde 130 net çıkıyordu mat ve türk. fullüyordum filan sosyal sorun oluyordu bayaa.. onun dışında ilkler için moralini bozma yeter ki sistemli çalışalım..

Ya kızlar yarın okullar açılıyor
İlk defa sabah kalmadan uyuyacağım
Bi garip oldum
Özledim aslında okulu
Bi de okul var dimi aman be şimdi kim kalkıp gitcek okula benimki zaten cehennemin dibinde :44:

bizim disiplinli okulımuz.. ben özlemedim hiç.. hocalarımın emeği çok var allah razı olsun. yani anlatabileceğim bi lise ortamı olmamıştı.. disiplinle geçen 4 sene..
sanırım sadece servis muhabbetlerini özleyeceğim..
kızlar bu zamanları değerlendirelim. sonbahar ve kış özellikle. ilkbahar gelince bizim vidalar gevşiyor kuşlaaar böceklerrr filan :124:

Back