- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
- 113
Bilmiyorum kı formu dolduruyorum ama benı uya yapmıyorlar neyse amann dersane başladı zati 2 gündür gelip gidiyorum: ):):
ne güzel ya benimkide başlasaydı bir
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum kı formu dolduruyorum ama benı uya yapmıyorlar neyse amann dersane başladı zati 2 gündür gelip gidiyorum: ):):
ne güzel ya benimkide başlasaydı birzaman bir akıp geçse hepimiz kazanmış olsak ahh ahh
Bir tek dileğim varrr unıversiteyı kazanmak
tamda bu moddayım şuanda inşaallah hepimiz güzel istediğimiz yerlere gidcez amın amın amınn![]()
inş. sizede çok dua etcem kendimede :) :)
inş. sizede çok dua etcem kendimede :) :)
bende bende bende :):):)
ben de bu sene girdim ve 415 puan yaptım ama istediğim bölümün puanına yetmedi 2 seneden beri dersaneye gidiyordum puanımda tutmayınca ailem aşırı tepki gösterdi beni anlayışla karşılamadılar bu senede boyle olur diye cok korkuyorum :2:
senin sınava kaçıncı girişin olcak canım
benim 3. girişim![]()
![]()
Hayırlısı olsun canım Allahın hakkı 3 derler bu sene kazanıcaz![]()
hangi bölümü istiyosun?? benide dersaneye göndermiycekti babam aşırı tepki gösterdi annemle ikna ettik sonunda yazıldım.söz verdim ikisinede kazancam diye bence korkma seneye daha iyi olcağından eminim :) :)
marmara üni hukuk fakültesi istiyorum. ben de bu sene dersaneyle bırlıkte hazırlanıcam yıne. umaruım dediğin gibi olur:):) sana da başarılar :)
Kızlar merhaba ben 4 yıllık bir üniversite bitiriyorum. Bu sene tekrar sınava girip 2 yıllık bir bölüm daha bitirmek istiyorum.
Ama bu değişen sistem hakkında hiç bir bilgim yok.. Eşit ağırlık mezunuyum. Seçeceğim bölümse muhasebe. ygs 6 ile alıyormuş. Hangi sınavlara girmem gerek?
Sınava kayıtlar ne zaman olacak?
Bir de bu ygs nedir lys nedir ? Özellikle öss zamanında sınava girip değişen sistemi bana açıklayabilecek arkadaşlar varsa çok memnun olurum kızlar..
Şimdiden çok teşekkür ederim![]()
Öss girmedim ama ablam girmişti biliyorum
Ygs dene sınav össdeki 1.bölüm
Lys dene sınav ise 2.bölüm
Ygs-6 ile yerleşecekseniz 1Nisan yapılacak olan sınava girmeniz yeterli olacaktır
Türkçe,Matematik,Sosyal ve Fen çözeceksiniz
2 yıllık bölümler ve meslek yüksek okulları ygs den alıyor
Kızlar eğer bi çalışma düzeni ya da program yaptıysanız neler yapıyorsunuz anlatabilir misiniz ben bi türlü uyamıyorum yaptığım programa :26:
Günde kaç soru çözüyosunuz kaç saat çalışıyorsunuz ?