• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ygs/lys

ben de bu sene girdim ve 415 puan yaptım ama istediğim bölümün puanına yetmedi 2 seneden beri dersaneye gidiyordum puanımda tutmayınca ailem aşırı tepki gösterdi beni anlayışla karşılamadılar bu senede boyle olur diye cok korkuyorum :2:

ben de bu sene girdim ve 415 puan yaptım ama istediğim bölümün puanına yetmedi 2 seneden beri dersaneye gidiyordum puanımda tutmayınca ailem aşırı tepki gösterdi beni anlayışla karşılamadılar bu senede boyle olur diye cok korkuyorum :2:

hangi bölümü istiyosun?? benide dersaneye göndermiycekti babam aşırı tepki gösterdi annemle ikna ettik sonunda yazıldım.söz verdim ikisinede kazancam diye bence korkma seneye daha iyi olcağından eminim :) :)

hangi bölümü istiyosun?? benide dersaneye göndermiycekti babam aşırı tepki gösterdi annemle ikna ettik sonunda yazıldım.söz verdim ikisinede kazancam diye bence korkma seneye daha iyi olcağından eminim :) :)

marmara üni hukuk fakültesi istiyorum. ben de bu sene dersaneyle bırlıkte hazırlanıcam yıne. umaruım dediğin gibi olur:):) sana da başarılar :)

marmara üni hukuk fakültesi istiyorum. ben de bu sene dersaneyle bırlıkte hazırlanıcam yıne. umaruım dediğin gibi olur:):) sana da başarılar :)

teşekkr ederim meslekdaşımm :D :D :D ankara hukuk'u kazanma inancım yok ama hedefimi yüksek tutuyorum :)

Kızlar merhaba ben 4 yıllık bir üniversite bitiriyorum. Bu sene tekrar sınava girip 2 yıllık bir bölüm daha bitirmek istiyorum.
Ama bu değişen sistem hakkında hiç bir bilgim yok.. Eşit ağırlık mezunuyum. Seçeceğim bölümse muhasebe. ygs 6 ile alıyormuş. Hangi sınavlara girmem gerek?
Sınava kayıtlar ne zaman olacak?
Bir de bu ygs nedir lys nedir ? Özellikle öss zamanında sınava girip değişen sistemi bana açıklayabilecek arkadaşlar varsa çok memnun olurum kızlar..

Şimdiden çok teşekkür ederim :71:

Son düzenleme:
Kızlar merhaba ben 4 yıllık bir üniversite bitiriyorum. Bu sene tekrar sınava girip 2 yıllık bir bölüm daha bitirmek istiyorum.
Ama bu değişen sistem hakkında hiç bir bilgim yok.. Eşit ağırlık mezunuyum. Seçeceğim bölümse muhasebe. ygs 6 ile alıyormuş. Hangi sınavlara girmem gerek?
Sınava kayıtlar ne zaman olacak?
Bir de bu ygs nedir lys nedir ? Özellikle öss zamanında sınava girip değişen sistemi bana açıklayabilecek arkadaşlar varsa çok memnun olurum kızlar..

Şimdiden çok teşekkür ederim :71:

Öss girmedim ama ablam girmişti biliyorum
Ygs dene sınav össdeki 1.bölüm
Lys dene sınav ise 2.bölüm
Ygs-6 ile yerleşecekseniz 1Nisan yapılacak olan sınava girmeniz yeterli olacaktır
Türkçe,Matematik,Sosyal ve Fen çözeceksiniz
2 yıllık bölümler ve meslek yüksek okulları ygs den alıyor

Kızlar eğer bi çalışma düzeni ya da program yaptıysanız neler yapıyorsunuz anlatabilir misiniz ben bi türlü uyamıyorum yaptığım programa :26:
Günde kaç soru çözüyosunuz kaç saat çalışıyorsunuz ?

Öss girmedim ama ablam girmişti biliyorum
Ygs dene sınav össdeki 1.bölüm
Lys dene sınav ise 2.bölüm
Ygs-6 ile yerleşecekseniz 1Nisan yapılacak olan sınava girmeniz yeterli olacaktır
Türkçe,Matematik,Sosyal ve Fen çözeceksiniz
2 yıllık bölümler ve meslek yüksek okulları ygs den alıyor

Çok çok teşekkür ederim canım bana çok yardımcı oldun :71:

Kızlar eğer bi çalışma düzeni ya da program yaptıysanız neler yapıyorsunuz anlatabilir misiniz ben bi türlü uyamıyorum yaptığım programa :26:
Günde kaç soru çözüyosunuz kaç saat çalışıyorsunuz ?

Canım kendine göre bir program bulman en doğrusu mesela sabahları kaçta kalkıyorsun yada derse en az kaçta oturabiliyorsun yada masada en fazla kaç dk ara vermeden durabiliyorsun yanı demem o kı kendin alıcaksın kağıdı kalemı elıne hımm şu saatte kalkarım sonra kahvaltımı yaparım işte biraz oyalanırım şu saatte derse oturruum 2 3 vs işte kaç saat çalışabiliceğine inanıyorsan o kdar çalşrm diye tek tek not alırsın ve planın ortaya çıkar... :)
Kolay gelsinnn:40::40:

Back