2012 ygs/lys

geçen yıl her gün facedeydm sevgilimde vardı telfnda elimden düşmüyodu bu yıl dediğin gibi hiç biri olmıycak sadece ders ders ders

geçen yıl her gün facedeydm sevgilimde vardı telfnda elimden düşmüyodu bu yıl dediğin gibi hiç biri olmıycak sadece ders ders ders

Bencede sadece ders ders ders üniversite telefonlada konusuruz netten de çıkmayız sevgilininde alasını buluruz hele bi kazanalımda en iyi yerlerı inşaallah

Bencede sadece ders ders ders üniversite telefonlada konusuruz netten de çıkmayız sevgilininde alasını buluruz hele bi kazanalımda en iyi yerlerı inşaallah

inş. Allah hayırlı kısmetler versin hiç acelesi yok

Son düzenleme:
çalışan herkes bu 200 günde istediği yeri kazanabilir ki bu ygs için lys ye 280 gün kaldı dolu dolu geçirmemiz lazım bu günleri ama ben forumdan çıkamıyorum malesef faceyi dondurduk ki takılmayalım foruma girmeye başladım şimdide bir kaç güne yok olcam inş.

Çok özletme kendini

keşke benimde babam kapattırsa nasıl bişeyse çekiyo kendine keşke ders çalışmakta böyle olsaydı

bu yıl sanırım ben baya kendiliğimden ders çalşcam dersaneye bir fizik öğretmenı gelmiş allahım mükemmel adama hayran kaldım sırf ona soru sorablmek için bisürü çalşcamm

bu yıl sanırım ben baya kendiliğimden ders çalşcam dersaneye bir fizik öğretmenı gelmiş allahım mükemmel adama hayran kaldım sırf ona soru sorablmek için bisürü çalşcamm
amannn diyeyim fazla bağlanma başıma gelmişti böyle bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…