- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
- 113
Çok teşekkür ederiz tavsiyelern için bende kendime 3 kural koydum
Madde 1
face dondurulcak
Madde 2
Telefon anneye verilcek
Madde 3
Erkek arkadas kesinlikle yok
Bunlardan tavızvermessem eğer birde düzenlı çalşrsam kazanırım inşaallah
geçen yıl her gün facedeydm sevgilimde vardı telfnda elimden düşmüyodubu yıl dediğin gibi hiç biri olmıycak sadece ders ders ders
Bencede sadece ders ders ders üniversite telefonlada konusuruz netten de çıkmayız sevgilininde alasını buluruz hele bi kazanalımda en iyi yerlerı inşaallah
inş. Allah hayırlı kısmetler versin hiç acelesi yok
inş. :) ygs ye 209 gün kaldıçalışma zamanı gelmiş geçiyo bile
çalışan herkes bu 200 günde istediği yeri kazanabilir ki bu ygs için lys ye 280 gün kaldı dolu dolu geçirmemiz lazım bu günleri ama ben forumdan çıkamıyorum malesef faceyi dondurduk ki takılmayalım foruma girmeye başladım şimdidebir kaç güne yok olcam inş.
geldiğimde hepimiz istediğimiz bölümleri kazanmış oluruz inşallah
İnşallah
Uzun süre yoksun anlşılan
Arada uğra denemelerin,derslerin nasıl giitiğinden haberdat et
hedef büyük olunca mecbur kalıyoruz
Haklısın aslında benmde babam neti kapattırcakmış aman varsın kapattrsn ben derslerime çalşcammm
keşke benimde babam kapattırsa nasıl bişeyse çekiyo kendine keşke ders çalışmakta böyle olsaydı
amannn diyeyim fazla bağlanma başıma gelmişti böyle bişeybu yıl sanırım ben baya kendiliğimden ders çalşcam dersaneye bir fizik öğretmenı gelmiş allahım mükemmel adama hayran kaldım sırf ona soru sorablmek için bisürü çalşcamm
amannn diyeyim fazla bağlanma başıma gelmişti böyle bişey
Yok canım espri yapıyorum hocayla olurmu aaa ben haklarımı unıversiteye saaaklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?