- 7 Nisan 2010
- 8.402
- 455
- 163
zaman yoksıkı çalışmak lazım ama ben henüz istediğim gibi çalışmıyorum düşndüğüm gibi millet ygs yi bitirmeyi planlamış çalışıyo neyse acaip stres oldum ya
inş. :) ygs ye 209 gün kaldıçalışma zamanı gelmiş geçiyo bile
ayy kalbim sıkıştı. ancak az gün değil hani.
ayrıca bence ygs çok da önemli değil asıl işi lysler belirliyor.
Bu sene puanların düşmesinin sebebi ygs ama en azından sayısalcılar için öyle
Selam kızlar
Bi bakayım dedim neler yapıosunuz nasıl gidio çalışmalar?
hımm. benim arkadaşlarım sözelci, ygsden 300 civarı puanlar aldılar lysden ise 370 civarı. okul puanıyla birlikte 420 civarı oldu. anlamadım ben ikisinin ortalaması alınmıyor mu???
herkes bayram dolayısıyla yeni başlıyor çalışmaya.
ben de dün başladım
sen hangi bölüm istiyosun canımm???
Bunları okuyunca kapa bilgisayarı aç kitabı diyorum
Ama sonra kendimi kk'da gezinirken buluyorum
Bunları okuyunca kapa bilgisayarı aç kitabı diyorum
Ama sonra kendimi kk'da gezinirken buluyorum
ayy kalbim sıkıştı. ancak az gün değil aslında da.
ayrıca bence ygs çok da önemli değil asıl işi lysler belirliyor.
Ben sayısalım asıl hedefim eczacılık ama diyetisyenlık fizik tedavi hemşirelık diye uzanıp gidiyor listem :):)
Buarada matematıkten hangı konuları bitirdin nasıl çalşıyorsun ben bıraktım ayy iyice çalşmayı off.:/:/:/
ben fem simetri setinden başladım çalışmaya matematik 1 çalışıyorum basit eşitsizliklere geçtim kitap çok uzun anlatıyo sağlam temel oluşturmak için aldım ama bitmiyo mübarek 3 kitap birdebugün yeni bir program yaptım dersane 4 ekimde başlıyo o zaman kadar günde 4 derse çalışıcam bu dersler matematik geometri tarih coğrafya biraz ilerlesem çok iyi olcak gün içinde bir sözel bir sayısal böyle gidiyo
ben fem simetri setinden başladım çalışmaya matematik 1 çalışıyorum basit eşitsizliklere geçtim kitap çok uzun anlatıyo sağlam temel oluşturmak için aldım ama bitmiyo mübarek 3 kitap birdebugün yeni bir program yaptım dersane 4 ekimde başlıyo o zaman kadar günde 4 derse çalışıcam bu dersler matematik geometri tarih coğrafya biraz ilerlesem çok iyi olcak gün içinde bir sözel bir sayısal böyle gidiyo
kızlar hepinize başarılar öncelikle =) hiç stres yapmayın ..bende tam sistemin değiştiği yıl girdim .. öss 'den ygs ve lys ye geçiş ... affalladım tabii. ama inannın üniversiteye başlayınca tüm sıkıntılar gidio stresle alınmış kilolarda öyle =D ... öncelikle bi kitap belirleyin kendinize ve o kitabın düzenine göre gidin ( karekök yayınları gibi ) kimseyi kafanıza takmayın ama şunu söyleyim arkdaşlarla yarış çok işe yarıo mesela çalışkan birini gizli hedefiniz olarak tutun ve ben onu geçicem diyin =) ben öyle yapmıştım .. ve şuan ege ulus.ta okuyorum şimdi daha büyük sorunum var nerdeyse tüm derslerimin ingilizce olması.... gaza gelip ders çalışıp 2 dk sonra kendinizi pc başında bulmanız ... normalde hiç yapmadığınız halde resim yapmak , forumlara üye olmak oyun oynamak isteyebilir canınız =D bu sınava gircek öğrencilerin ortak yanıdır ... bunlara olabildiğince karşı koyun hiç yapmayın demiyorum tabikide bende yaptım çünkü ... bi konuya kafanız hiç basmıyorsa örneğin ( işçi problemleri ) diğer problem türlerine çalışın yani canınızı hiç sıkmaya gerek yok ben ygsde problemleri atlamıştım örneğin 9 soru çıktıysa 4ünü yada 5ini yapabilmiştim sallayarak oda ... sevgili olayından uzak durun =D kafayı dağıtmakla kalmayıp uçuran bir etkendir .. aman diim 1 kaç ay sabredin .. bu sınavlar bitince ah bee çok zevkliymiş çalışmak diceksiniz .. alın kahvenizi oturun testin başına ... olayı zevkli hale getirin öncelikle odanız derli toplu olsn temz koksun yeter =) boooooo...l şans
Çok teşekkür ederiz tavsiyelern için bende kendime 3 kural koydum
Madde 1
face dondurulcak
Madde 2
Telefon anneye verilcek
Madde 3
Erkek arkadas kesinlikle yok
Bunlardan tavızvermessem eğer birde düzenlı çalşrsam kazanırım inşaallah
Bende de fem set var önce güvenderden sonra ondan bitirmeyi düşünüyorum
Fem setde konunun sonlarına doğru olan formüller biraz fazla abartı oluyor
off ben çok sallaıyorum bu 4 5 gündür fizikten 5 konu filan bitirdm geometrıden 2 3 konu bitirdm bende ama bu ara hiç çalışamıyorum offffff :S:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?