2012 ygs/lys

Bayramda çalışmaya ara verdiniz sanırım kızlar
Kimse topiğe uğramıyor

ben de 2-3 gun cok saldim bugun tekrar basladim claismaya. edebiyati son aylara birakmayi planliyorum biraz riskli ama :/ mat 2 kasiyorum simdi

Bende ciddi olarak başlasam güzel olucak hani
Hala düzenli çalışmaya başlamadım

Ben de varım
Meslek lisesiyim.Kimya Öğretmenligi istiyorum.Çalışmalar devam ediyooorr..
Hepimizin hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

offf! coğrafya 9. sınıf konularından hatta genel olarak coğrafyadan nefret ediyorum.:84::84:

arkadaşlar bir şey soracağım. dersaneye ygsden sonra gideceğim ben ve şimdi evde kendim hazırlanıyorum.
sizce 1 ay coğrafya o bitince 1 ay tarih o bitince felsefe edebiyat gibi bir programla çalışmak daha faydalı yoksa bir gün coğrafyanın bir konusunu bitirip ertesi gün tarihin bir konusunu vs.vs. diye mi çalışmak daha faydalı olur????

bir ay ona diğer ay öbürüne böyle çalışırsan verim alcağını düşünmüyorum unutursun sürekli tekrar etmen lazım kaldıki sözel dersler yani bol bol tekrar yapman lazım canım ikinci dediğin daha mantıklı daha iyi olur :):)

sağol canım. bu şekildede karman çorman olmaz inşallah

Şimdi güne vurunca bi garip oldum
7ay var denilince çok zaman var gibi geliyor insana
Sagopam yapma bunu

zaman yok sıkı çalışmak lazım ama ben henüz istediğim gibi çalışmıyorum düşndüğüm gibi millet ygs yi bitirmeyi planlamış çalışıyo neyse acaip stres oldum ya

zaman yok sıkı çalışmak lazım ama ben henüz istediğim gibi çalışmıyorum düşndüğüm gibi millet ygs yi bitirmeyi planlamış çalışıyo neyse acaip stres oldum ya

Günlerdir kıtap yuzu açmıyorum suan bunları okuyunca ter basti vallahi sen hangı bölümsün sagopa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…