2012 ygs/lys

kıtaplar kaç kg eder acaba şu hale bakın ösym bizi ne hale soktu sankı pazardan elma alıyorum kıtaplar kaç kg eder kaç para eder ah ösym ahh

ya şu 2011 lys puanları-sıralamalarıni araştırdım bulamadım yayınlasınlar bir an önce merak ediyorum yaaaa :))

ben de biyoloji bölümünü bıraktım bu yıl:13: çok doğru bir karar aldığıma inanıyorum ve çok huzurluyum:97: inş. istediğimiz yerleri kazanırız:13:

Çok çok iyi etmişsin diyebilirim.Yolun başında farketmişsin iyi ki. İlk senen miydi?

bu arada ben de fm den bu sene tm ye gectigim icin elimde hic tm kitabi yok dersanenin 1-2 soru bankasi disinda. baskasina soz verilmemis ve elden cikartmak istediginiz tm kitaplariniz varsa ben almak isterim. :)

Çok çok iyi etmişsin diyebilirim.Yolun başında farketmişsin iyi ki. İlk senen miydi?

hazırlık da okudum ben o yüzden 2. yılımdı ama 1. sınıftım. hazırlık okumasaydım geçen yıl bırakıp hazırlanırdım. ben de seviniyorum aklım başına geldiği için:13:

hazırlık da okudum ben o yüzden 2. yılımdı ama 1. sınıftım. hazırlık okumasaydım geçen yıl bırakıp hazırlanırdım. ben de seviniyorum aklım başına geldiği için:13:

Bundan sonra geriye bakmayalım o zaman:))

Bölüm seçecek olanlar yada seçmiş olanların dikkatine! Tercih edilmeyen Fizik Kimya ve Biyoloji bölümleri kapatılıyor. Bu habere bakmadan tercih yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…